HTML JPG PDF XML JT
 Product Family
3DS

Μετατροπή JT σε 3DS μέσω C#

Αποδώστε το JT ως 3DS χωρίς κανένα λογισμικό μοντελοποίησης και απόδοσης 3D.

Πώς να μετατρέψετε το JT σε 3DS χρησιμοποιώντας το C#

Για να μετατρέψουμε το JT σε 3DS, θα χρησιμοποιήσουμε

Aspose.3D for .NET

API που είναι μια πλατφόρμα πλούσια σε χαρακτηριστικά, ισχυρή και εύκολη στη χρήση χειρισμό και μετατροπή εγγράφων API για C#. Ανοιξε

NuGet

διαχειριστής πακέτων, αναζητήστε Aspose.3D και εγκαταστήστε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη εντολή από την Κονσόλα Package Manager.

Εντολή κονσόλας διαχείρισης πακέτων


PM> Install-Package Aspose.3D

Βήματα για τη μετατροπή JT σε 3DS μέσω C#

Οι προγραμματιστές .NET μπορούν εύκολα να φορτώσουν και να μετατρέψουν αρχεία JT σε 3DS σε λίγες μόνο γραμμές κώδικα.

 1. Φόρτωση αρχείου JT μέσω του κατασκευαστή της κλάσης Scene1. Δημιουργήστε μια παρουσία του 3dsSaveOptions1. Ορίστε 3DS συγκεκριμένες ιδιότητες για σύνθετη μετατροπή1. Καλέστε τη μέθοδο Scene.Save1. Περάστε τη διαδρομή εξόδου με την επέκταση αρχείου 3DS και το αντικείμενο του 3dsSaveOptions1. Ελέγξτε το προκύπτον αρχείο 3DS στην καθορισμένη διαδρομή

Απαιτήσεις συστήματος

Προτού εκτελέσετε τον κωδικό μετατροπής .NET, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τις ακόλουθες προϋποθέσεις.

 • Microsoft Windows ή συμβατό λειτουργικό σύστημα με .NET Framework, .NET Core, Mono.- Περιβάλλον ανάπτυξης όπως το Microsoft Visual Studio.- Aspose.3D for .NET DLL που αναφέρεται στο έργο σας.
 

Αυτό το δείγμα κώδικα δείχνει τη μετατροπή JT σε 3DS C#

// φορτώστε το JT σε ένα αντικείμενο της σκηνής 
var document = new Aspose.ThreeD.Scene("template.jt");
// δημιουργήστε μια παρουσία του 3dsSaveOptions 
var options = new Aspose.ThreeD.Formats.Discreet3dsSaveOptions();
// αποθήκευση JT ως 3DS 
document.Save("output.3ds", options); 
 
 • Δωρεάν εφαρμογή για μετατροπή JT σε 3DS

  Ελέγξτε τις ζωντανές επιδείξεις μας για μετατροπή JT σε 3DS με τα ακόλουθα οφέλη.

    Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να ρυθμίσετε τίποτα.
    Δεν χρειάζεται να γράψετε κανέναν κώδικα.
    Απλώς μεταφορτώστε το αρχείο σας JT και πατήστε το κουμπί "Μετατροπή".
    Θα λάβετε αμέσως τον σύνδεσμο λήψης για το αρχείο 3DS που προκύπτει.
  Μια 3D Βιβλιοθήκη Επεξεργασίας Αρχείων για χειρισμό αρχείων 3D χωρίς λογισμικό μοντελοποίησης και απόδοσης. Το 3D API υποστηρίζει Discreet3DS, WavefrontOBJ, FBX (ASCII, Binary), STL (ASCII, Binary), Universal3D, Collada, glTF, GLB, PLY, DirectX, Google Draco μορφές αρχείων και άλλα. Οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν, να διαβάσουν, να μετατρέψουν, να τροποποιήσουν και να ελέγξουν την ουσία των 3D μορφών εγγράφων εύκολα.

  JT Τι είναι μορφή αρχείου JT

  Το JT (Jupiter Tessellation) είναι μια αποτελεσματική, εστιασμένη στη βιομηχανία και ευέλικτη μορφή δεδομένων 3D με τυποποίηση ISO που αναπτύχθηκε από τη Siemens PLM Software. Οι μηχανικοί τομείς CAD της Αεροδιαστημικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας και του Βαρύ Εξοπλισμού χρησιμοποιούν το JT ως την πιο κορυφαία μορφή οπτικοποίησης 3D. Η μορφή JT είναι ένα γράφημα σκηνής που υποστηρίζει τα χαρακτηριστικά και τους κόμβους που είναι συγκεκριμένοι CAD. Για την αποθήκευση δεδομένων όψεων (τρίγωνα) χρησιμοποιούνται εξελιγμένες τεχνικές συμπίεσης. Αυτή η μορφή είναι δομημένη ώστε να υποστηρίζει οπτικά χαρακτηριστικά, πληροφορίες προϊόντος και κατασκευής (PMI) και Μεταδεδομένα. Υπάρχει καλή υποστήριξη για ασύγχρονη ροή περιεχομένου. Στη βαριά μηχανική βιομηχανία, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν το αρχείο JT στις λύσεις CAD και τα προγράμματα λογισμικού διαχείρισης κύκλου ζωής προϊόντων (PLM) για να εξετάσουν τη γεωμετρία περίπλοκων προϊόντων.

  Διαβάστε Περισσότερα

  3ds Τι είναι μορφή αρχείου 3ds

  Ένα αρχείο με επέκταση 3DS αντιπροσωπεύει τη μορφή αρχείου πλέγματος 3D Studio (DOS) που χρησιμοποιείται από το Autodesk 3D Studio. Το Autodesk 3D Studio βρίσκεται στην αγορά μορφής αρχείων 3D από τη δεκαετία του 1990 και τώρα έχει εξελιχθεί σε 3D Studio MAX για εργασία με μοντελοποίηση, κινούμενα σχέδια και απόδοση 3D. Ένα αρχείο 3DS περιέχει δεδομένα για 3D αναπαράσταση σκηνών και εικόνων και είναι μία από τις δημοφιλείς μορφές αρχείων για εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων 3D. Λαμβάνει υπόψη πληροφορίες όπως τοποθεσίες κάμερας, δεδομένα Mesh, πληροφορίες φωτισμού, διαμορφώσεις θυρών προβολής, εξομάλυνση δεδομένων ομάδας, αναφορές bitmap και χαρακτηριστικά για τη δημιουργία κορυφών και πολυγώνων για την απόδοση μιας σκηνής.

  Διαβάστε Περισσότερα

  Άλλες υποστηριζόμενες μετατροπές

  Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το JT σε πολλές άλλες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων μερικών που αναφέρονται παρακάτω.

  JT ΠΡΟΣ AMF (Μορφή κατασκευής πρόσθετων)
  JT ΠΡΟΣ DAE (Ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων)
  JT ΠΡΟΣ FBX (3D Μορφή)
  JT ΠΡΟΣ HTML (Γλώσσα σήμανσης υπερκειμένου)
  JT ΠΡΟΣ OBJ (3D Μορφή αρχείου)
  JT ΠΡΟΣ PDF (Μορφή φορητού εγγράφου)
  JT ΠΡΟΣ PLY (Μορφή αρχείου Polygon)
  JT ΠΡΟΣ RVM (Μοντέλο σχεδίασης φυτών AVEVA)
  JT ΠΡΟΣ STL (Εναλλάξιμη Γεωμετρία Επιφανειών 3D)
  JT ΠΡΟΣ U3D (Universal 3D)