3D Formátumkonverzió a következőn keresztül: Java

Konvertáljon 3D fájlformátumot 3D modellező és renderelő szoftver telepítése nélkül, hogy platformokon átívelő Java alkalmazásokat készítsen.

 

A háromdimenziós grafikus alkalmazások létrehozásához, szerkesztéséhez, manipulálásához és mentéséhez a Java 3D API magas szintű módszereket kínál az ilyen funkciók végrehajtására, a 3D modellező és megjelenítő szoftver telepítése nélkül. Kevesen építik fel a különböző háromdimenziós geometriai formák hálóját, hoznak létre 3D jelenetfájlt, állítanak be normált vagy UV-t a kockán, formázzák meg az elemeket, adnak hozzá animációs tulajdonságokat és így tovább.

Konvertálja a(z) 3D fájlt különböző formátumokba

Az átalakítási folyamat egyszerű. Csak töltse be a forrás 3D fájlt a használatával Jelenet osztály Mivel a jelenet egy legfelső szintű objektum, amely csomópontokkal, geometriákkal, textúrákkal, anyagokkal, animációkkal, pózokkal, aljelenetekkel stb. rendelkezik. Hozza létre a megfelelő Mentse el a beállításokat például AmfSaveOptions, ColladaSaveOptions, Discreet3dsSaveOptions, DracoSaveOptions, FbxSaveOptions, GltfSaveOptions, RvmSaveOptions, StlSaveOptions, U3dSaveOptions stb., és ennek megfelelően állítsa be a tulajdonságokat. Végül hívja meg a mentési metódust a kimeneti fájllal és a létrehozott célformátum mentési beállítások objektummal. Ezenkívül a(z) API programozók akár 3D jelenetet is elmenthetnek HTML néven.

Java Kód a(z) AMF – 3DS konverzióhoz
A(z) 3D jelenet konvertálása a következőre: HTML a következőn keresztül: Java