3D Formátumkonverzió a következőn keresztül: C#

Konvertáljon 3D dokumentumformátumot 3D modellező és megjelenítő szoftverek nélkül, hogy platformokon átívelő .NET alkalmazásokat készítsen.

 

A fejlesztők könnyedén elolvashatják, létrehozhatják, konvertálhatják, frissíthetik és szabályozhatják a 3D formátumok tartalmát a 3D grafikus könyvtár használatával. A(z) API által támogatott formátumok közül néhány: WavefrontOBJ, Discreet3DS, STL (ASCII, bináris), FBX (ASCII, bináris), Universal3D, Collada, GLB, glTF, PLY, DirectX, Google Draco formátumok és egyebek. A konvertálási folyamat egyszerű, mint a forrásfájl betöltése a példányon keresztül Jelenet osztály , és meghívja a Mentés metódust a megfelelő kimeneti formátum paraméterrel.

Alakítsa át a(z) 3D Jelenetet különböző formátumokba

fejlesztők könnyedén konvertálhatják a(z) 3D jelenetet a fent felsorolt eljárással. Figyelembe véve néhány példát, mint például a FBX-ből OBJ konverzió. Töltse be a FBX fájlt a Scene Class objektumon keresztül. Hozza létre a mentési beállításokat a segítségével ObjSaveOptions és hívja meg a jelenet mentési metódusát, amelynek paraméterei a kimeneti fájl elérési útja és az obj beállítások. A(z) API rendelkezik megfelelő beállítási osztályokkal a megfelelő osztályokba való mentéshez, mint pl A3dwSaveOptions AmfSaveOptions Discreet3dsSaveOptions FbxSaveOptions Html5SaveOptions RvmSaveOptions és több. Íme a teljes lista a következőhöz: 3D konverziós formátum lehetőségek. Ezenkívül a fejlesztők könnyedén elmenthetnek egy 3D-jelenetet a PDF-be.

C# Kód a(z) FBX – OBJ konverzióhoz
C# Kód a(z) 3D jelenet PDF képpé konvertálásához