3D Formaatconversie via Java

Converteer 3D bestandsindelingen zonder enige installatie van 3D modellerings- en renderingsoftware om platformonafhankelijke Java-applicaties te bouwen.

 

Voor het maken, bewerken, manipuleren en opslaan van driedimensionale grafische toepassingen biedt Java 3D API een hoog niveau van methoden om dergelijke functies uit te voeren zonder installatie van 3D-modellerings- en weergavesoftware. Weinigen bouwen de mesh van verschillende driedimensionale geometrische vormen, maken een 3D scènebestand, zetten normalen of UV op de kubus, formatteren elementen, voegen animatie-eigenschappen toe en meer.

Converteer 3D Bestand naar verschillende formaten

Het conversieproces is eenvoudig. Laad gewoon het bronbestand 3D met Scène klasse Aangezien scène een object op het hoogste niveau is met de knooppunten, geometrieën, texturen, materialen, animatie, poses, subscènes enz. Creëer de relevante Opties opslaan zoals AmfSaveOptions, ColladaSaveOptions, Discreet3dsSaveOptions, DracoSaveOptions, FbxSaveOptions, GltfSaveOptions, RvmSaveOptions, StlSaveOptions, U3dSaveOptions etc en stel de eigenschappen dienovereenkomstig in. Roep ten slotte de opslagmethode aan met het uitvoerbestand en het gemaakte doelformaat voor opslagopties. Verder kan het gebruik van de API programmeurs zelfs 3D scène opslaan als HTML.

Java Code voor AMF naar 3DS conversie
Converteer 3D Scene naar HTML via Java