3D Formaatconversie via C#

Converteer 3D documentindelingen zonder enige 3D modellerings- en weergavesoftware om platformonafhankelijke .NET-applicaties te bouwen.

 

Ontwikkelaars kunnen eenvoudig de inhoud van 3D-indelingen lezen, maken, converteren, bijwerken en beheren met behulp van de 3D grafische bibliotheek. Enkele van de ondersteunde formaten door de API zijn WavefrontOBJ, Discreet3DS, STL (ASCII, Binair), FBX (ASCII, Binair), Universal3D, Collada, GLB, glTF, PLY, DirectX, Google Draco-indelingen en meer. Het conversieproces is eenvoudig om het bronbestand te laden via een instantie van Scène klasse , en het aanroepen van de Save-methode met de relevante parameter voor het uitvoerformaat.

Converteer 3D Scene naar verschillende formaten

Ontwikkelaars kunnen 3D scene gemakkelijk converteren via hetzelfde proces als hierboven vermeld. Gezien enkele voorbeelden zoals FBX naar OBJ conversie. Laad het FBX-bestand via het Scene Class-object. Maak de opslagopties aan met ObjOpslaanOpties en roep de scene Save-methode aan met het pad van het uitvoerbestand en de obj-opties als parameters. API heeft geschikte optieklassen om op te slaan in relevante klassen zoals A3dwOpslaanOpties AmfSaveOpties Discreet3dsOpslaanOpties FbxSaveOpties Html5OpslaanOpties RvmOpslaanOpties en meer. Hier is de volledige lijst voor 3D conversie formaat opties. Bovendien kunnen ontwikkelaars eenvoudig een 3D-scène opslaan in PDF.

C# Code voor FBX naar OBJ conversie
C# Code voor het converteren van 3D scène naar PDF