Aspose.BarCode a következőhöz: Python via Java

Python vonalkód könyvtár

Felismerhet vagy generálhat 1D, 2D és postai vonalkódokat bármely Python alkalmazásban.

  Download Free Trial
  
 

Az Aspose.BarCode for Python via Java vonalkód-generáló és -olvasó API-k készlete, amelyeket a Python-alkalmazásokba kell integrálni a python-java híd használatával. A fejlesztők egyszerűen hozzáadhatnak vonalkód-generáló és -felismerési funkciókat. Ez a Python alapú vonalkód API vonalkódképeket hoz létre, és különféle formátumokban menti el, például PNG, JPG, GIF, BMP és TIFF formátumban. Támogatja a különféle képalkotási funkciókat, például a szegélyek, a színséma, az elforgatási szög, a felbontás és még sok más személyre szabását.

Fejlett Python a Java vonalkód API-funkciókon keresztül

Mentse el a vonalkódokat különböző formátumokban

A vonalkód-könyvtár különféle lehetőségeket kínál a generált vonalkódok mentésére nem csak a népszerű raszteres képformátumok használatával, hanem adatfolyamként vagy vektorként is. A vonalkódok az öt legszélesebb körben használt képformátum egyikével vagy két vektoros formátummal tölthetők le. Lehetőség van vonalkódok fájlok, adatfolyamok vagy bitképek formájában történő betöltésére is. A fejlesztők a kívánt kimeneti mód beállításával személyre szabhatják a vonalkód generálás és mentés folyamatát az üzleti igényeknek megfelelően. Az API a következő fájlformátumokat támogatja: BMP, PNG, GIF, JPEG és TIFF a bemenethez/kimenethez; EMF és SVG a kimenethez. A fejlesztők elmenthetik a vonalkódokat vektorképként, például EMF- és SVG-fájlokként, hogy felbontásvesztés nélkül méretezzék azokat. Lehetőség van a generált vonalkódok adatfolyamként történő kiadására (bináris formátum használatával). Ez a mód arra használható, hogy elvonatkoztasson bizonyos operációs rendszerek és kimeneti eszközök használatától. Az API azt is lehetővé teszi, hogy először a vonalkódokat bittérképes objektumként mentse el, majd töltse le azokat a kívánt fájlformátumban vagy tovább dolgozza fel. Az ilyen objektumok képpontokból álló rácsot használnak a kép ábrázolására. A bitkép minden képpontját egy bináris érték képviseli, amely meghatározza, hogy a pixel kitöltött vagy üres. A bittérképes objektumok a képek megjelenítésére és manipulálására szolgálnak. Általában grafikus és képalkotó szoftverekben használják.

QR kód generálás

Ez a vonalkód API képes a leggyakrabban használt 2D típusok vonalkódjainak generálására, beleértve a Data Matrix, Aztec Code, PDF417 és így tovább, nagy vagy nem szabványos értékek kódolásához. A következő kódminta a QR-kód generálását írja le.

Code to be executed - Python


from asposebarcode import Generation

class BarcodeGeneratorExamples():
  def generateBarcodeImageExample(self):
    generator = Generation.BarcodeGenerator(Generation.EncodeTypes.QR, "")
    generator.getParameters().getBarcode().getCodeTextParameters().setLocation(CodeLocation.Below)
    generator.getParameters().getBarcode().getXDimension().setMillimeters(2)
    generator.save("example.png", "PNG")

barcodeGeneratorExamples = BarcodeGeneratorExamples()
barcodeGeneratorExamples.generateBarcodeImage()
Generation result

Optimalizált vonalkód beolvasás és dekódolás

Az Aspose.BarCode for Python Java-n keresztüli egyik funkciója a vonalkód-olvasási folyamat testreszabásának képessége különböző előre beállított értékek használatával. Ezek előre meghatározott olvasási paraméterek, amelyek különböző forgatókönyvekhez vannak optimalizálva, és segíthetnek javítani a vonalkód-felismerés pontosságát és sebességét. Egyes előre beállított értékek például a kicsi, gyenge minőségű vagy sérült vonalkódok, valamint az összetett szöveges dokumentumokból beolvasott vagy ferdén elforgatott vonalkódok felismerésének javítására használhatók. Más előbeállítások is használhatók a kiváló minőségű képek és lineáris vonalkódok olvasási sebességének növelésére. Ezekkel az előre beállított beállításokkal a fejlesztők finomhangolhatják a vonalkód-olvasási folyamatot, hogy maximalizálják a felismerés pontosságát és hatékonyságát az adott felhasználási esetekre. Ez javíthatja alkalmazásaik általános teljesítményét, és jobb felhasználói élményt biztosít ügyfeleik számára.

Vonalkód felismerés élő példa

A vonalkódolvasó API egy sor funkciót biztosít az 1D, 2D és postai vonalkódok beolvasásához, észleléséhez és olvasásához. Néhány sornyi kóddal a fejlesztők könnyedén integrálhatják ezt a funkciót alkalmazásaikba, és felhasználhatják a gyakran használt vonalkódok széles skálájának észlelésére és dekódolására. Az API-t felhasználóbarátnak és intuitívnak tervezték, így a fejlesztők könnyen és gyorsan hozzáadhatnak vonalkód-leolvasási képességeket Python-alkalmazásaikhoz.

Ready to recognize Felismerés Dobjon ide egy fájlt, vagy kattintson a böngészéshez *

* A fájlok feltöltésével vagy a szolgáltatás használatával Ön elfogadja Feltételeinket használja és az Adatvédelmi irányelveket.

Code to be executed - Python

  
import os
import base64
from asposebarcode import Recognition

class BarcodeReaderExamples():
  def readBarcodeImage(self):
    image_data_base64 = ta.load_image_base64_from_path("<file name>")
    reader = Recognition.BarcodeReader(image_data_base64, None, Recognition.DecodeType.AllSupportedTypes)
    recognized_results = reader.readBarCodes()
    for x in recognized_results:
      print(x.getCodeText())
      print(x.getCodeTypeName())

  def load_image_base64_from_path(filePath):
    try:
      image_file = open(filePath, "rb")
      image_data_binary = image_file.read()
      return (base64.b64encode(image_data_binary)).decode('ascii')
    except Exception as ex:
      print('Failed to save image\\n ' + str(ex))
    
barcodeReaderExamples = BarcodeReaderExamples()
barcodeReaderExamples.readBarcodeImage()

Elismerés eredménye

Mit mondanak az emberek

Ne csak szót fogadjon. Tekintse meg, mit mondanak a felhasználók az API-król.

 
 
View Case Studies
  

Support and Learning Resources