Aspose.BarCode a következőhöz: SharePoint

SharePoint vonalkód API-k

Vonalkód SharePoint alkalmazás Lineáris, 2D és postai vonalkódok hozzáadásához a Microsoft SharePoint listákhoz.

  Download Free Trial
  
 

Az Aspose.BarCode for SharePoint lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy lineáris, 2D és postai vonalkódok széles választékát adják hozzá a Microsoft SharePoint Foundation 2010 és a Microsoft Office SharePoint Server 2010 (MOSS) listáihoz. Bármely listába létrehozhat, majd beilleszthet vonalkódokat a beviteli szöveg és típus megadásával.

Vonalkódok hozzáadása a Sharepoint listákhoz

Az Aspose.BarCode for SharePoint gazdag funkcionalitást biztosít vonalkódok SharePoint-listákhoz való hozzáadásához. Az ilyen listák az adatok strukturált formátumban történő tárolására és rendszerezésére használhatók. Ezzel kényelmesen kezelheti az információk széles körét, például névjegyeket, feladatokat, naptári eseményeket stb. Számos funkciót biztosítanak az adatok rendszerezéséhez, rendezéséhez, szűréséhez és megosztásához. Hasznos lehet vonalkódok hozzáadása a SharePoint-listákhoz, hogy megkönnyítse a listában található információk elérését és kezelését. Ha létrehoz egy SharePoint-listát a készletelemek nyomon követésére, a fejlesztők vonalkódokat adhatnak hozzá a listában található információk gyors és pontos beolvasásához és frissítéséhez. Ez megkönnyítheti a készlet nyomon követését és kezelését, valamint csökkentheti az eltérések kockázatát. A vonalkódok segítségével gyorsan elérheti és megtekintheti a SharePoint-listában található információkat, például vonalkódok beolvasásával a lista egyes elemei vagy rekordjai gyorsan megjeleníthetők.

Példa vonalkód generálására

A vonalkód-könyvtár egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy egyszerűen állítsanak elő vonalkódokat a cél vonalkód típusának megadásával, a vonalkód tárolására szolgáló bemeneti adatok beszúrásával és a megjelenéssel kapcsolatos tulajdonságok testreszabásával. A könyvtár számos lehetőséget kínál a generált vonalkódok megjelenésének finomhangolására, beleértve a háttér és az előtér színének, a betűtípusnak, a méretnek, a felbontásnak és a szöveges feliratoknak a beállítását.

Code to be executed - C#


// Initialize barcode generator
using (var generator = new Aspose.BarCode.Generation.BarcodeGenerator(EncodeTypes.QR, ""))
{
 // Set parameters
 generator.Parameters.Barcode.XDimension.Millimeters *= 2;
 generator.Parameters.Barcode.CodeTextParameters.Location = CodeLocation.Below;

 // Generate image
 Bitmap res = generator.GenerateBarCodeImage();
}
Generation result

Mentse el a vonalkódokat különböző formátumokban

A vonalkód-könyvtár különféle lehetőségeket kínál a generált vonalkódok mentésére nem csak a népszerű raszteres képformátumok használatával, hanem adatfolyamként vagy vektorként is. A vonalkódok az öt legszélesebb körben használt képformátum egyikével vagy két vektoros formátummal tölthetők le. Lehetőség van vonalkódok fájlok, adatfolyamok vagy bitképek formájában történő betöltésére is. A fejlesztők a kívánt kimeneti mód beállításával személyre szabhatják a vonalkód generálás és mentés folyamatát az üzleti igényeknek megfelelően. Az API a következő fájlformátumokat támogatja: BMP, PNG, GIF, JPEG és TIFF a bemenethez/kimenethez; EMF és SVG a kimenethez.
A fejlesztők a vonalkódokat vektorképként menthetik, például EMF- és SVG-fájlokként, hogy felbontásvesztés nélkül méretezzék azokat.

Vonalkód felismerés élő példa

A Vonalkód API különféle funkciókat tartalmaz a népszerű 1D és 2D vonalkódok széles körének észleléséhez és olvasásához. Ezek a funkciók egyszerűen, néhány sornyi kóddal integrálhatók alkalmazásaiba, kényelmes és hatékony módot biztosítva arra, hogy az alkalmazásait vonalkód-észlelési képességekkel egészítse ki.

Ready to recognize Felismerés Dobjon ide egy fájlt, vagy kattintson a böngészéshez *

* A fájlok feltöltésével vagy a szolgáltatás használatával Ön elfogadja Feltételeinket használja és az Adatvédelmi irányelveket.

Code to be executed - C#

  
// Initialize barcode reader
using (var reader = new Aspose.BarCode.BarCodeReader("<file name>", DecodeType.AllSupportedTypes))
{
  // Recognize barcodes on the image
  foreach (var barcode in reader.ReadBarCodes())
  {
    // Display the recognition result
    Console.WriteLine($"{barcode.CodeTypeName}: {barcode.CodeText}");
  }
}

Elismerés eredménye

Mit mondanak az emberek

Ne csak szót fogadjon. Tekintse meg, mit mondanak a felhasználók az API-król.

 
 
View Case Studies
  

Support and Learning Resources