Aspose.BarCode voor C++

C++ streepjescodebibliotheek

Maak en herken streepjescodes van lineaire, 2D- en posttypes binnen elke C++-toepassing.

  Download Free Trial
  
 

Aspose.BarCode voor C++ is een streepjescode-API om mogelijkheden voor het genereren en herkennen van streepjescodes toe te voegen en om gegenereerde streepjescodes te exporteren met behulp van verschillende hoogwaardige afbeeldingsindelingen. Met deze API kunnen parameters voor het uiterlijk van streepjescodes worden aangepast, zoals balkkleur, achtergrondkleur, kwaliteit, rotatiehoek, x-dimensie, grootte, bijschriften, resolutie en nog veel meer. Het biedt coderings- en decoderingsfuncties voor meer dan 60 soorten streepjescodes, inclusief maar niet beperkt tot QR Code, Aztec Code, Data Matrix, ISBN, Code 39, Code 93, PDF417, UPC, EAN en GS1 Data Matrix.

Geavanceerde C++ Barcode API-functies

Aangepaste barcode-uiterlijk

Met Aspose.BarCode voor C++ kunnen ontwikkelaars verschillende weergaveparameters van gegenereerde streepjescodes aanpassen. U kunt de kleur van de streepjescode, de randstijl, de grootte, de marges, de rotatiehoek, de bijschriften en de balkbreedte aanpassen. Het is mogelijk om de kleur van de achtergrond, tekst en bijschriften te wijzigen. Ontwikkelaars kunnen streepjescode-afbeeldingen zonder randen genereren of een van de vijf beschikbare stijlen selecteren en de gewenste kleur instellen. De afbeeldingsgrootte van de streepjescode kan handmatig worden bepaald of automatisch worden gedefinieerd. Gegenereerde streepjescodeafbeeldingen kunnen met de opgegeven hoek met de klok mee of tegen de klok in worden gedraaid. De API maakt het mogelijk om afbeeldingen van hoge kwaliteit te produceren met anti-aliasing en het specificeren van de vereiste resolutie.

Live voorbeeld van het genereren van streepjescodes

Aspose.Barcode voor C++ is een krachtige API waarmee ontwikkelaars binnen hun applicaties hoogwaardige barcodeafbeeldingen kunnen genereren. Het ondersteunt een breed scala aan soorten streepjescodes, waaronder lineaire, post- en tweedimensionale streepjescodes. Met de API kunnen verschillende parameters voor het uiterlijk van streepjescodes worden aangepast. Om barcodes te genereren, moeten ontwikkelaars de vereiste symbologie, te coderen informatie en verschillende eigenschappen specificeren. Dit omvat het instellen van de voorgrond- en achtergrondkleuren, het lettertype en de uitlijning van bijschriften, evenals vele andere parameters.

Code to be executed - C++


// Initialize a BarcodeGenerator class object and Set CodeText & Symbology Type
System::SharedPtr<BarcodeGenerator> generator = [&]
{
  auto tmp_0 = System::MakeObject<BarcodeGenerator>(EncodeTypes::QR, u"");
  // Set parameters
  tmp_0->get_Parameters()->get_Barcode()->get_XDimension()->set_Millimeters(2);
  tmp_0->get_Parameters()->get_Barcode()->get_CodeTextParameters()->set_Location(Aspose::BarCode::CodeLocation::Below);
  return tmp_0;
}();

// Generate image
System::SharedPtr<System::Drawing::Bitmap> lBmp = generator->GenerateBarCodeImage();
Generation result

Lees beschadigde streepjescodes

De streepjescodebibliotheek ondersteunt verschillende instellingen om beschadigde of vervormde streepjescodes te scannen en te decoderen. Hiermee kunnen barcodeafbeeldingen met verschillende defecten, zoals Gaussiaanse ruis, omgekeerde kleuren, witte vlekken, visuele artefacten, gekleurde achtergrond en ontbrekende balken, met succes worden gelezen. Om de leesbaarheid van streepjescodes te verbeteren, maakt de API speciale methoden en mechanismen mogelijk, waaronder mediaanfiltering, "zout-en-papier"-filtering, verkleinen van de afbeeldingsgrootte en andere. Bovendien profiteert de streepjescodebibliotheek van geavanceerde methoden om industriële Data Matrix streepjescodes te decoderen, ernstig beschadigde QR-codes te lezen en zelfs enkele gegevens van onjuiste streepjescodes te herstellen.

Barcodeherkenning Live Voorbeeld

De barcode-API biedt een handige functie voor het detecteren en lezen van barcodes van meer dan 60 populaire 1D- en 2D-typen. Er zijn slechts een paar regels code nodig om streepjescodes te scannen, waardoor deze functionaliteit eenvoudig in uw toepassingen kan worden geïntegreerd. Met deze krachtige functie kunt u streepjescodes scannen en lezen uit een breed scala aan bronnen, zoals afbeeldingen, documenten, enz. Met de mogelijkheid om zoveel verschillende soorten streepjescodes te detecteren en te lezen, is deze API een waardevol hulpmiddel voor een breed scala aan toepassingen en industrieën. Het kan worden gebruikt om processen te automatiseren en te stroomlijnen, het risico op fouten te verminderen en de algehele efficiëntie van operaties te verbeteren. Of u nu toepassingen moet ontwikkelen voor de detailhandel, logistiek, gezondheidszorg of een ander gebied, deze barcode-API kan een waardevolle oplossing bieden voor het detecteren en lezen van barcodes.

Ready to recognize Herkennen Zet hier een bestand neer of klik om te bladeren *

* Door uw bestanden te uploaden of de service te gebruiken, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden gebruik en privacybeleid.

Code to be executed - C++

  
try
{
  // Create instance of BarcodeGenerator class 
  System::SharedPtr<BarCodeReader> reader = System::MakeObject<BarCodeReader>("<file name>", DecodeType::AllSupportedTypes);
  while (reader->Read())
  {
    // Display code text and Symbology Type
    System::Console::WriteLine(System::String(u"CodeText: ") + reader->GetCodeText());
    System::Console::Write(System::String(u"Symbology Type: ") + reader->GetCodeType());
  }
  reader->Close();
}
catch (System::Exception& ex)
{
  System::Console::WriteLine(ex->get_Message());
}

Erkenning resultaat

Wat mensen zeggen

Geloof ons niet zomaar op ons woord. Bekijk wat gebruikers te zeggen hebben over API's.

 
 
View Case Studies