Aspose.BarCode voor .NET

Barcodegenerator en lezer-API

Maak en herken streepjescodes van lineaire, 2D- en posttypes binnen elke .NET-toepassing.

  Download Free Trial
  
 

Aspose.BarCode voor .NET is een krachtige ontwikkelingsbibliotheek voor het genereren en herkennen van 1D- en 2D-barcodes van verschillende afbeeldingstypen vanuit elke hoek. Ontwikkelaars kunnen eenvoudig barcodegeneratie en scanfunctionaliteit toevoegen aan hun .NET-applicaties. Met deze API kunnen gegenereerde streepjescodes worden geëxporteerd naar verschillende afbeeldingsindelingen van hoge kwaliteit.

Aspose.BarCode voor .NET maakt het mogelijk het uiterlijk van gegenereerde streepjescodes en hun parameters, zoals achtergrondkleur, staafkleur, rotatiehoek, x -dimensie, beeldkwaliteit, resolutie, bijschriften, grootte en vele andere. Het biedt ook uitgebreide functionaliteit voor het detecteren en lezen van streepjescodes en ondersteunt meer dan 60 soorten streepjescodes.

Geavanceerde .NET Barcode API-functies

Pas streepjescodetypen en uiterlijk aan

Met de streepjescode-API voor .NET kunnen ontwikkelaars het uiterlijk van gegenereerde streepjescodes verfijnen door het type streepjescode, invoertekst, lettertypestijl, achtergrond- en voorgrondkleuren, uitlijning en locatie van bijschriften en andere eigenschappen te specificeren. U kunt het bijschrift wijzigen door de zichtbaarheid in te stellen voor de bovenste en onderste bijschriften, het lettertype, de kleuren en de uitlijning.

Live voorbeeld van het genereren van streepjescodes

Met de streepjescodegenerator-API kunnen ontwikkelaars streepjescodes maken door het vereiste streepjescodetype te specificeren, invoertekst in te stellen (gegevens die moeten worden gecodeerd in een streepjescodeafbeelding) en uiterlijkgerelateerde eigenschappen aan te passen, zoals achtergrond- en voorgrondkleur, lettertype, tekstlocatie (verbergen, boven of onder) en uitlijning. Tweedimensionale barcodes, zoals QR Code, PDF417, Data Matrix, Aztec Code, etc. op dezelfde manier als eendimensionale barcodes.

Code to be executed - C#


// Initialize barcode generator
using (var generator = new Aspose.BarCode.Generation.BarcodeGenerator(EncodeTypes.QR, ""))
{
 // Set parameters
 generator.Parameters.Barcode.XDimension.Millimeters *= 2;
 generator.Parameters.Barcode.CodeTextParameters.Location = CodeLocation.Below;

 // Generate image
 Bitmap res = generator.GenerateBarCodeImage();
}
Generation result

Lees beschadigde streepjescodes

De streepjescodebibliotheek ondersteunt verschillende instellingen om beschadigde of vervormde streepjescodes te scannen en te decoderen. Hiermee kunnen barcodeafbeeldingen met verschillende defecten, zoals Gaussiaanse ruis, omgekeerde kleuren, witte vlekken, visuele artefacten, gekleurde achtergrond en ontbrekende balken, met succes worden gelezen. Om de leesbaarheid van streepjescodes te verbeteren, maakt de API speciale methoden en mechanismen mogelijk, waaronder mediaanfiltering, "zout-en-papier"-filtering, verkleinen van de afbeeldingsgrootte en andere. Bovendien profiteert de streepjescodebibliotheek van geavanceerde methoden om industriële Data Matrix streepjescodes te decoderen, ernstig beschadigde QR-codes te lezen en zelfs enkele gegevens van onjuiste streepjescodes te herstellen.

Barcodeherkenning Live Voorbeeld

De barcodelezer-API biedt een reeks functies voor het scannen, detecteren en lezen van 1D-, 2D- en postbarcodes. Met slechts een paar regels code kunnen ontwikkelaars deze functionaliteit eenvoudig in hun toepassingen integreren en gebruiken om een ​​breed scala aan veelgebruikte streepjescodes te detecteren en te decoderen. De API is ontworpen om gebruiksvriendelijk en intuïtief te zijn, waardoor het voor ontwikkelaars gemakkelijk wordt om snel en eenvoudig barcodescanning aan hun applicaties toe te voegen.

Ready to recognize Herkennen Zet hier een bestand neer of klik om te bladeren *

* Door uw bestanden te uploaden of de service te gebruiken, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden gebruik en privacybeleid.

Code to be executed - C#

  
// Initialize barcode reader
using (var reader = new Aspose.BarCode.BarCodeReader("<file name>", DecodeType.AllSupportedTypes))
{
  // Recognize barcodes on the image
  foreach (var barcode in reader.ReadBarCodes())
  {
    // Display the recognition result
    Console.WriteLine($"{barcode.CodeTypeName}: {barcode.CodeText}");
  }
}

Erkenning resultaat

Wat mensen zeggen

Geloof ons niet zomaar op ons woord. Bekijk wat gebruikers te zeggen hebben over API's.

 
 
View Case Studies