Aspose.BarCode voor Python via Java

Python Barcode-bibliotheek

Herken of genereer 1D-, 2D- en postbarcodes in elke Python-toepassing.

  Download Free Trial
  
 

Aspose.BarCode voor Python via Java is een set API's voor het genereren en lezen van streepjescodes die moeten worden geïntegreerd in Python-toepassingen door gebruik te maken van de python-java-brug. Ontwikkelaars kunnen eenvoudig functionaliteit voor het genereren en herkennen van streepjescodes toevoegen. Deze op Python gebaseerde barcode-API maakt barcodeafbeeldingen en slaat deze op in verschillende indelingen, zoals PNG, JPG, GIF, BMP en TIFF. Het ondersteunt verschillende beeldfuncties, zoals het aanpassen van randen, kleurenschema, draaihoek, resolutie en nog veel meer.

Geavanceerde Python via Java Barcode API-functies

Bewaar streepjescodes in verschillende formaten

De streepjescodebibliotheek biedt verschillende opties om gegenereerde streepjescodes op te slaan, niet alleen met behulp van populaire rasterafbeeldingsindelingen, maar ook als stream of vector. Barcodes kunnen worden gedownload met behulp van een van de vijf meest gebruikte afbeeldingsindelingen of twee vectorindelingen. Het is ook mogelijk om barcodes te laden als bestanden, streams of bitmaps. Ontwikkelaars kunnen het proces van het genereren en opslaan van streepjescodes aanpassen aan de specifieke zakelijke behoeften door de vereiste uitvoermodus in te stellen. De API ondersteunt de volgende bestandsindelingen: BMP, PNG, GIF, JPEG en TIFF voor invoer/uitvoer; EMF en SVG voor uitvoer. Ontwikkelaars kunnen streepjescodes opslaan als vectorafbeeldingen, zoals EMF- en SVG-bestanden, om ze te schalen zonder verlies van resolutie. Het is mogelijk om gegenereerde streepjescodes als streams uit te voeren (met behulp van het binaire formaat). Deze modus kan worden gebruikt om te abstraheren van het gebruik van specifieke besturingssystemen en bepaalde uitvoerapparaten. De API maakt het ook mogelijk om barcodes eerst als bitmapobjecten op te slaan en ze vervolgens in het gewenste bestandsformaat te downloaden of verder te verwerken. Dergelijke objecten gebruiken een raster van pixels om een ​​afbeelding weer te geven. Elke pixel in een bitmap wordt weergegeven door een binaire waarde, die aangeeft of de pixel gevuld of leeg is. Bitmap-objecten dienen om afbeeldingen weer te geven en te manipuleren. Ze worden vaak gebruikt in grafische en grafische software.

QR-code genereren

Deze barcode-API heeft de mogelijkheid om barcodes te genereren van de meest gebruikte 2D-typen, waaronder Data Matrix, Aztec Code, PDF417, enzovoort, voor het coderen van grote of niet-standaard waarden. In het volgende codevoorbeeld wordt het genereren van QR-codes beschreven.

Code to be executed - Python


from asposebarcode import Generation

class BarcodeGeneratorExamples():
  def generateBarcodeImageExample(self):
    generator = Generation.BarcodeGenerator(Generation.EncodeTypes.QR, "")
    generator.getParameters().getBarcode().getCodeTextParameters().setLocation(CodeLocation.Below)
    generator.getParameters().getBarcode().getXDimension().setMillimeters(2)
    generator.save("example.png", "PNG")

barcodeGeneratorExamples = BarcodeGeneratorExamples()
barcodeGeneratorExamples.generateBarcodeImage()
Generation result

Geoptimaliseerd scannen en decoderen van streepjescodes

Een van de kenmerken van Aspose.BarCode voor Python via Java is de mogelijkheid om het leesproces van streepjescodes aan te passen door verschillende voorinstellingen te gebruiken. Dit zijn vooraf gedefinieerde sets leesparameters die zijn geoptimaliseerd voor verschillende scenario's en die de nauwkeurigheid en snelheid van streepjescodeherkenning kunnen helpen verbeteren. Sommige voorinstellingen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om de herkenning van kleine, slechte of beschadigde streepjescodes te verbeteren, evenals streepjescodes die zijn gescand uit complexe tekstdocumenten of die onder een hoek zijn gedraaid. Andere voorinstellingen kunnen worden gebruikt om de leessnelheid voor afbeeldingen van hoge kwaliteit en lineaire streepjescodes te verhogen. Met behulp van deze voorinstellingen kunnen ontwikkelaars het leesproces van streepjescodes verfijnen om de herkenningsnauwkeurigheid en efficiëntie voor hun specifieke gebruikssituaties te maximaliseren. Dit kan de algehele prestaties van hun applicaties verbeteren en een betere gebruikerservaring voor hun klanten bieden.

Barcodeherkenning Live Voorbeeld

De barcodelezer-API biedt een reeks functies voor het scannen, detecteren en lezen van 1D-, 2D- en postbarcodes. Met slechts een paar regels code kunnen ontwikkelaars deze functionaliteit eenvoudig in hun toepassingen integreren en gebruiken om een ​​breed scala aan veelgebruikte streepjescodes te detecteren en te decoderen. De API is ontworpen om gebruiksvriendelijk en intuïtief te zijn, waardoor het voor ontwikkelaars gemakkelijk wordt om snel en eenvoudig barcodescanning toe te voegen aan hun Python-applicaties.

Ready to recognize Herkennen Zet hier een bestand neer of klik om te bladeren *

* Door uw bestanden te uploaden of de service te gebruiken, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden gebruik en privacybeleid.

Code to be executed - Python

  
import os
import base64
from asposebarcode import Recognition

class BarcodeReaderExamples():
  def readBarcodeImage(self):
    image_data_base64 = ta.load_image_base64_from_path("<file name>")
    reader = Recognition.BarcodeReader(image_data_base64, None, Recognition.DecodeType.AllSupportedTypes)
    recognized_results = reader.readBarCodes()
    for x in recognized_results:
      print(x.getCodeText())
      print(x.getCodeTypeName())

  def load_image_base64_from_path(filePath):
    try:
      image_file = open(filePath, "rb")
      image_data_binary = image_file.read()
      return (base64.b64encode(image_data_binary)).decode('ascii')
    except Exception as ex:
      print('Failed to save image\\n ' + str(ex))
    
barcodeReaderExamples = BarcodeReaderExamples()
barcodeReaderExamples.readBarcodeImage()

Erkenning resultaat

Wat mensen zeggen

Geloof ons niet zomaar op ons woord. Bekijk wat gebruikers te zeggen hebben over API's.

 
 
View Case Studies
  

Support and Learning Resources