Aspose.BarCode voor SharePoint

SharePoint Barcode-API’s

Barcode SharePoint-app om lineaire, 2D- en postbarcodes toe te voegen aan Microsoft SharePoint-lijsten.

  Download Free Trial
  
 

Met Aspose.BarCode voor SharePoint kunnen ontwikkelaars een grote verscheidenheid aan lineaire, 2D- en postbarcodes toevoegen aan lijsten van Microsoft SharePoint Foundation 2010 en Microsoft Office SharePoint Server 2010 (MOSS). U kunt streepjescodes maken en vervolgens in elke lijst invoegen door de invoertekst en het type op te geven.

Barcodes toevoegen aan Sharepoint-lijsten

Aspose.BarCode voor SharePoint biedt uitgebreide functionaliteit om streepjescodes toe te voegen aan SharePoint-lijsten. Dergelijke lijsten kunnen worden gebruikt om gegevens in een gestructureerd formaat op te slaan en te ordenen. Het is een handige manier om een ​​breed scala aan informatie te beheren, zoals contacten, taken, agenda-afspraken en meer. Ze bieden meerdere functies voor het organiseren, sorteren, filteren en delen van gegevens. Het kan handig zijn om streepjescodes toe te voegen aan SharePoint-lijsten om de toegang tot en het beheer van de informatie in de lijst te vergemakkelijken. Als er een SharePoint-lijst wordt gemaakt om inventarisitems bij te houden, kunnen ontwikkelaars streepjescodes toevoegen om de informatie in de lijst snel en nauwkeurig te scannen en bij te werken. Dit kan het volgen en beheren van de voorraad vergemakkelijken en het risico op afwijkingen verminderen. Streepjescodes kunnen dienen om snel toegang te krijgen tot informatie in een SharePoint-lijst en deze te bekijken, bijvoorbeeld door streepjescodes te scannen om snel specifieke items of records in de lijst weer te geven.

Live voorbeeld van het genereren van streepjescodes

De streepjescodebibliotheek is een krachtige tool waarmee ontwikkelaars eenvoudig streepjescodes kunnen genereren door het doelstreepjescodetype te specificeren, de invoergegevens in te voegen om de streepjescode op te slaan en uiterlijkgerelateerde eigenschappen aan te passen. De bibliotheek biedt een verscheidenheid aan opties voor het verfijnen van het uiterlijk van de gegenereerde streepjescodes, inclusief opties voor het instellen van de achtergrond- en voorgrondkleuren, lettertype, grootte, resolutie en tekstbijschriften.

Code to be executed - C#


// Initialize barcode generator
using (var generator = new Aspose.BarCode.Generation.BarcodeGenerator(EncodeTypes.QR, ""))
{
 // Set parameters
 generator.Parameters.Barcode.XDimension.Millimeters *= 2;
 generator.Parameters.Barcode.CodeTextParameters.Location = CodeLocation.Below;

 // Generate image
 Bitmap res = generator.GenerateBarCodeImage();
}
Generation result

Bewaar streepjescodes in verschillende formaten

De streepjescodebibliotheek biedt verschillende opties om gegenereerde streepjescodes op te slaan, niet alleen met behulp van populaire rasterafbeeldingsindelingen, maar ook als stream of vector. Barcodes kunnen worden gedownload met behulp van een van de vijf meest gebruikte afbeeldingsindelingen of twee vectorindelingen. Het is ook mogelijk om barcodes te laden als bestanden, streams of bitmaps. Ontwikkelaars kunnen het proces van het genereren en opslaan van streepjescodes aanpassen aan de specifieke zakelijke behoeften door de vereiste uitvoermodus in te stellen. De API ondersteunt de volgende bestandsindelingen: BMP, PNG, GIF, JPEG en TIFF voor invoer/uitvoer; EMF en SVG voor uitvoer.
Ontwikkelaars kunnen streepjescodes opslaan als vectorafbeeldingen, zoals EMF- en SVG-bestanden, om ze te schalen zonder verlies van resolutie.

Barcodeherkenning Live Voorbeeld

De Barcode API bevat verschillende functies voor het detecteren en lezen van een breed scala aan populaire 1D- en 2D-barcodes. Deze functies kunnen eenvoudig in uw toepassingen worden geïntegreerd met slechts een paar regels code, wat een handige en efficiënte manier is om streepjescodedetectiemogelijkheden aan uw toepassingen toe te voegen.

Ready to recognize Herkennen Zet hier een bestand neer of klik om te bladeren *

* Door uw bestanden te uploaden of de service te gebruiken, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden gebruik en privacybeleid.

Code to be executed - C#

  
// Initialize barcode reader
using (var reader = new Aspose.BarCode.BarCodeReader("<file name>", DecodeType.AllSupportedTypes))
{
  // Recognize barcodes on the image
  foreach (var barcode in reader.ReadBarCodes())
  {
    // Display the recognition result
    Console.WriteLine($"{barcode.CodeTypeName}: {barcode.CodeText}");
  }
}

Erkenning resultaat

Wat mensen zeggen

Geloof ons niet zomaar op ons woord. Bekijk wat gebruikers te zeggen hebben over API's.

 
 
View Case Studies
  

Support and Learning Resources