HTML JPG PDF XML XLSX
 Product Family
GIF

Μετατροπή SPREADSHEETML σε GIF μέσω Python

Εξαγωγή υπολογιστικών φύλλων Excel® σε μορφή GIF χρησιμοποιώντας Python API.

Πώς να μετατρέψετε SPREADSHEETML σε GIF χρησιμοποιώντας το Python

Για να μετατρέψουμε το SPREADSHEETML σε GIF, θα χρησιμοποιήσουμε

Aspose.Cells για Python

API που είναι μια πλατφόρμα πλούσια σε χαρακτηριστικά, ισχυρή και εύκολη στη χρήση χειρισμό και μετατροπή εγγράφων API για Python.

Βήματα για τη μετατροπή SPREADSHEETML σε GIF μέσω Python

Οι προγραμματιστές του Python μπορούν εύκολα να φορτώσουν και να μετατρέψουν αρχεία SPREADSHEETML σε GIF σε λίγες μόνο γραμμές κώδικα.

 1. Φορτώστε το αρχείο SPREADSHEETML με μια παρουσία του βιβλίου εργασίας1. Καλέστε τη μέθοδο Workbook.Save1. Περάστε τη διαδρομή εξόδου με την επέκταση GIF ως παράμετρο1. Ελέγξτε την καθορισμένη διαδρομή για το αρχείο GIF που προκύπτει

Απαιτήσεις συστήματος

Το Aspose.Cells για το Python είναι ανεξάρτητο από την πλατφόρμα API και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (Windows, Linux και MacOS), απλώς βεβαιωθείτε ότι το σύστημα έχει Java 1.8 ή νεότερη, Python 3,5 ή υψηλότερο.

 • Εγκαταστήστε το Java και προσθέστε το στη μεταβλητή περιβάλλοντος PATH, για παράδειγμα: PATH=C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_131;.- Εγκαταστήστε το Aspose.Cells για Python από pypi, χρησιμοποιήστε την εντολή ως: $ pip install aspose-cells.
Δωρεάν εφαρμογή και δείγμα κώδικα για μετατροπή SPREADSHEETML σε GIF
Input file
Select format
  
                  
  
	
 using Aspose.Cells;   
 var workbook = new Workbook("Input.xlsx");
 workbook.Save("Output.pdf");
	        
        
      
Μια Βιβλιοθήκη Προγραμματισμού Υπολογιστικών Φύλλων Excel ικανή να δημιουργεί εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών με δυνατότητα δημιουργίας, τροποποίησης, μετατροπής, απόδοσης και εκτύπωσης όλων των αρχείων Excel. Το Python Excel API όχι μόνο μετατρέπει μεταξύ μορφών υπολογιστικών φύλλων, αλλά μπορεί επίσης να αποδώσει αρχεία Excel ως εικόνες, PDF, HTML, ODS, CSV, SVG, JSON, WORD, PPT και άλλα, καθιστώντας έτσι την τέλεια επιλογή για την ανταλλαγή εγγράφων σε τυποποιημένες μορφές βιομηχανίας.

SPREADSHEETML Τι είναι μορφή αρχείου SPREADSHEETML

Η XML σημαίνει επεκτάσιμη γλώσσα σήμανσης που είναι παρόμοια με την HTML αλλά διαφορετική στη χρήση ετικετών για τον ορισμό αντικειμένων. Η όλη ιδέα πίσω από τη δημιουργία μορφής αρχείου XML ήταν η αποθήκευση και η μεταφορά δεδομένων χωρίς να εξαρτώνται από λογισμικό ή εργαλεία υλικού. Η δημοτικότητά του οφείλεται στο ότι είναι τόσο αναγνώσιμο από τον άνθρωπο όσο και από μηχανή. Αυτό του επιτρέπει να δημιουργεί κοινά πρωτόκολλα δεδομένων με τη μορφή αντικειμένων που θα αποθηκευτούν και θα μοιραστούν μέσω δικτύου όπως ο Παγκόσμιος Ιστός (WWW). Το "X" στο XML είναι για επεκτάσιμο πράγμα που σημαίνει ότι η γλώσσα μπορεί να επεκταθεί σε οποιοδήποτε αριθμό συμβόλων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Για αυτές τις δυνατότητες πολλές τυπικές μορφές αρχείων το χρησιμοποιούν, όπως το Microsoft Open XML, το LibreOffice OpenDocument, το XHTML και το SVG.

Διαβάστε Περισσότερα

GIF Τι είναι μορφή αρχείου GIF

Μια μορφή GIF ή Graphical Interchange Format είναι ένας τύπος υψηλής συμπίεσης εικόνας. Ανήκει στην Unisys, το GIF χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο συμπίεσης LZW που δεν υποβαθμίζει την ποιότητα της εικόνας. Για κάθε εικόνα GIF επιτρέπονται συνήθως έως 8 bit ανά pixel και έως 256 χρώματα επιτρέπονται σε όλη την εικόνα. Σε αντίθεση με μια εικόνα JPEG, η οποία μπορεί να εμφανίσει έως και 16 εκατομμύρια χρώματα και αγγίζει αρκετά τα όρια του ανθρώπινου ματιού. Όταν εμφανίστηκε το Διαδίκτυο, τα GIF παρέμειναν η καλύτερη επιλογή επειδή απαιτούσαν χαμηλό εύρος ζώνης και συμβατά για τα γραφικά που καταναλώνουν συμπαγείς περιοχές χρωμάτων. Ένα κινούμενο GIF συνδυάζει πολλές εικόνες ή καρέ σε ένα μόνο αρχείο και τα εμφανίζει με μια σειρά για να δημιουργήσει ένα κινούμενο κλιπ ή ένα σύντομο βίντεο. Οι χρωματικοί περιορισμοί είναι έως 256 για κάθε καρέ και είναι πιθανό να είναι οι λιγότερο κατάλληλοι για την αναπαραγωγή άλλων εικόνων και φωτογραφιών με χρωματική διαβάθμιση.

Διαβάστε Περισσότερα

Άλλες υποστηριζόμενες μετατροπές

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε SPREADSHEETML σε πολλές άλλες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων μερικών που αναφέρονται παρακάτω.

SAPEADSML TO BMP (Εικόνα Bitmap)
ΦΥΛΛΟ ΦΥΛΛΟΣ ML ΣΤΟ EMF (Βελτιωμένη μορφή μετα-αρχείου)
SpreadsheetML ΣΕ GIF (Μορφή γραφικής ανταλλαγής)
SpreadsheetML ΣΕ HTML (Γλώσσα σήμανσης υπερκειμένου)
SpreadsheetML ΣΕ MHTML (Μορφή αρχείου ιστοσελίδας)
ΠΡΟΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ML ΣΤΟ ODS (Αρχείο υπολογιστικού φύλλου OpenDocument)
ΠΡΟΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΣΕ PDF (Μορφή φορητού εγγράφου)
SAPEADSML ΣΕ PNG (Φορητά γραφικά δικτύου)
SAPEADSML ΣΕ SVG (Κλιμακόμενα διανυσματικά γραφικά)
SpreadsheetML TO TIFF (Με ετικέτα Μορφή εικόνας)
SAPEADSML ΠΡΟΣ TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
SAPEADSML ΣΕ TXT (Έγγραφο κειμένου)
SpreadsheetML ΣΕ XLS (Δυαδική μορφή Excel)
SpreadsheetML ΣΕ XLSB (Δυαδικό αρχείο βιβλίου εργασίας Excel)
SpreadsheetML ΣΕ XLSM (Αρχείο υπολογιστικού φύλλου)
SpreadsheetML ΣΕ XLSX (Αρχείο Excel OOXML)
SpreadsheetML TO XLT (Πρότυπο Microsoft Excel)
SPREADSHEETML TO XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)
SpreadsheetML TO XLTX (Πρότυπο Office OpenXML Excel)
SpreadsheetML ΣΕ XML (Επεκτάσιμη γλώσσα σήμανσης)
SpreadsheetML ΣΕ XPS (Προδιαγραφές χαρτιού XML)
SPREADSHEETML ΣΤΟ JSON (Σημείωση αντικειμένου JavaScript)