Aspose.Cells  for C++

C++ Excel Spreadsheets API-k

Hozzon létre, olvasson, írjon és elemezhet táblázatokat Microsoft Excel-függőségek nélkül a teljes funkcionalitású C++ alkalmazásokban.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

A(z) Aspose.Cells for C++ egy natív C++ API a táblázatkezeléshez. Az alkalmazások olyan funkciókat hajthatnak végre, mint például a táblázatok beépített és egyéni tulajdonságainak létrehozása, konvertálása és szerkesztése, témák, stílusok és formázások, adatellenőrzés, feltételes formázás, képletek olvasása, írása és kiszámítása, sorok és oszlopok csoportosítása és még sok más anélkül, hogy az Office Automation szolgáltatásra támaszkodna. vagy Microsoft Excel. A API támogatja a leggyakrabban használt táblázatformátumokat, mint például az XLS, XLSX, XLSM és XLSB.

Speciális C++ TáblázatAPI funkciók

Betöltés & mentse az Excel fájlokat adatfolyamok segítségével

Létrehozása & diagramok manipulálása

Állítsa be az adatellenőrzést a bevitel korlátozásához

Adatok rendszerezése sorok csoportosításával & oszlopok

A beépített & egyéni tulajdonságok

& manipulálni a hiperhivatkozásokat

Létrehozása & manipulálni a kimutatástáblákat

Módosítsa a munkafüzet megjelenését témák használatával

Táblázatok létrehozása & objektumok listája

Rajzobjektumok manipulálása

Stílusok és formázások alkalmazása cellákra, sorokra, oszlopokra vagy tartományokra

Trace Precedents & Eltartottak

Olvasás, írás és amp; bonyolult képleteket számítani

OLE objektumok hozzáadása vagy kibontása

Hozzon létre feltételes formázási szabályokat

Felhasználó által definiált függvények létrehozása és megvalósítása

A diagram konvertálása PDF formátumba

Átalakítsa a diagramot képformátumra

Nulla függőség a Microsoft Exceltől

Aspose Az API-k teljesen függetlenek, és nem kapcsolódnak a Microsoft Corporationhez, és nem is jogosultak, szponzorált vagy egyéb módon jóváhagyott. A(z) Aspose.Cells for C++ alkalmazásnak soha nem kell Microsoft Office-t vagy Microsoft Excelt telepítenie a gépre, hogy az Excel dokumentumformátumokkal működjön.

Egyszerű & Excel formátumok megbízható konvertálása

A Aspose.Cells for C++ olyan hatékony API-készlet, amely lehetővé teszi az Excel-fájlformátumok betöltését, szerkesztését, írását és egymás közötti konvertálását anélkül, hogy aggódnia kellene a formátumspecifikus részletek miatt. A API lehetővé teszi a táblázatok bármely támogatott formátumból bármely más támogatott formátumba konvertálását mindössze két sornyi kóddal. Ez ilyen egyszerű!

Excel-fájlok konvertálása több formátumba - C++

// load the document for conversion

intrusive_ptr<IWorkbook> book = Factory::CreateIWorkbook(dir->StringAppend(new String("template.xls")));

// save in different formats

book->Save(dir->StringAppend(new String("output.xlsx")), SaveFormat_Xlsx);

book->Save(dir->StringAppend(new String("output.xlsb")), SaveFormat_Xlsb);

book->Save(dir->StringAppend(new String("output.csv")), SaveFormat_CSV);

Átfogó táblázatformázás

Aspose.Cells for C++ speciális formázási funkciókkal teljes körűen szabályozza, hogyan szeretné megjeleníteni adatait a munkalapon. Alkalmazhat formázást egyes sorokra, oszlopokra, cellákra, vagy létrehozhat egy cellatartományt, és formázást alkalmazhat rájuk. Hozzáadhat formázott szöveget egy cellához, szegélyeket alkalmazhat, háttérmintákat állíthat be, vagy módosíthatja a betűtípussal kapcsolatos stíluselemeket.

Vizualizálja az adatokat diagramokkal

A Aspose.Cells for C++ API-k átfogó készletét kínálja az Excel alkalmazás által támogatott összes szabványos és egyéni diagramtípus dinamikus létrehozásához. A API lehetőséget biztosít egy meglévő diagram adatforrásának frissítésére és frissítésére is.

Munkalapok megjelenítése képként

könyvtár a legnagyobb pontossággal jeleníti meg a Microsoft Excel-hez, saját renderelőmotorjával. Különleges funkciókat kínál, mint például a munkalapok megjelenítése a népszerű formátumú képekké, beleértve a BMP, TIFF, PNG, JPEG és amp; EMF. A Sheet2Image folyamat rugalmas, így lehetővé teszi olyan opciók kiválasztását, mint például az eredményül kapott kép felbontásának szabályozása.

Oszlopok és sorok kezelése

A(z) Aspose.Cells a(z) C++ számára többféle módon kínál sorok és oszlopok kezelését. A sormagasság és oszlopszélesség beállítása vagy a cellaméretek automatikus átméretezése a benne lévő tartalomnak megfelelően túl egyszerű. A API lehetőséget kínál a törlésre, beszúrásra, elrejtésre vagy megjelenítésre, valamint a sorok és oszlopok csoportosítására vagy csoportosításának megszüntetésére.

Pontosan konvertálja a táblázatokat PDF-be

Az Excel C++ könyvtára lehetővé teszi a táblázatok PDF formátumba konvertálását, miközben megőrzi az eredeti dokumentum minőségét. Emiatt a(z) Aspose.Cells for C++ tökéletes választás azoknak a szervezeteknek, amelyek szabványos PDF-formátumú dokumentumokat kívánnak cserélni.