PNG JPG BMP TIFF XLSB
Aspose.Cells for C++

XLSB formátumú diagramok itt: C++

Natív és nagy teljesítményű XLSB-dokumentumdiagramok szerveroldali Aspose.Cells használatával C++ API-khoz, bármilyen szoftver, például Microsoft vagy Adobe PDF használata nélkül.

XLSB fájldiagramok létrehozása a következővel: C++

Az XLSB fájl kereséséhez használjuk

Aspose.Cells – C++

API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkereső API a C++ platformra. A legújabb verziót közvetlenül letöltheti, csak nyissa meg

NuGet

csomagkezelő, keressen Aspose.Cells.Cpp és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból.

Parancs


PM> Install-Package Aspose.Cells.Cpp

XLSB-fájlok diagramok létrehozásának lépései a következőben: C++

Egy alapdokumentum, amely a

Aspose.Cells – C++

Az API-k néhány sornyi kóddal elkészíthetők.

 • Hozzon létre egy új munkafüzetet.
 • UGet az első alapértelmezett munkalap.
 • Mintaértékek hozzáadása a cellákhoz.
 • Adjon hozzá egy diagramot a munkalaphoz.
 • Az újonnan hozzáadott diagram példányának elérése
 • Adja hozzá a SeriesCollection-t (diagram adatforrás) a diagramhoz
 • Állítsa be a 2nd NSeries diagramtípusát, hogy vonaldiagramként jelenjen meg
 • Mentse el a fájlt

rendszerkövetelmények

A Aspose.Cells for C++ támogatja az összes főbb platformon és operációs rendszeren. Kérjük, győződjön meg arról, hogy rendelkezik az alábbi előfeltételekkel.

 • Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer C++ Runtime Environment for Windows 32 bit, Windows 64 bit és Linux 64 bit.- Aspose.Cells a projektben hivatkozott C++ DLL-hez.
 

XLSB-fájlok diagram létrehozása – C++

 
 • Aspose.Cells API segítségével Microsoft Excel formátumokat hozhat létre, szerkeszthet, konvertálhat és renderelhet különböző formátumokká. Ezenkívül használható átfogó diagramok készítésére, méretezhető jelentésekre és megbízható számításokra a szoftveralkalmazásokon belül. A Aspose.Cells egy önálló API, és nem igényel olyan szoftvert, mint a Microsoft vagy az OpenOffice. Konvertálja az Excel diagramot PDF, JPG, PNG, EMF, WMF, BMP, SVG, TIFF, XPS formátumba.

  Online XLSB diagramkonverziós élő bemutatók

  Alakítsa át XLSB-dokumentumok diagramjait képekké, ha látogasson el a mi oldalunkra Élő bemutatók weboldala . Az élő demónak a következő előnyei vannak

    Nincs szükség a(z) Aspose API letöltésére.
    Nem kell kódot írni.
    Csak töltse fel XLSB fájljait.
    A diagram azonnal konvertálva lesz.

  XLSB Mi a XLSB fájlformátum

  Az XLSB fájlformátum az Excel bináris fájlformátumát határozza meg, amely az Excel-munkafüzet tartalmát meghatározó rekordok és struktúrák gyűjteménye. A tartalom tartalmazhat strukturálatlan vagy félig strukturált számtáblázatokat, szöveget, vagy számokat és szöveget egyaránt, képleteket, külső adatkapcsolatokat, diagramokat és képeket. Az XLSX-től eltérően (amely Open XML fájlformátumon alapul), az XLSB bináris Excel-munkafüzetfájlt jelent. Az XLSB fájlok gyorsabban olvashatók és írhatók, ami hasznossá teszi őket a nagy fájlokkal való munkavégzéshez. Az XLSB-t ritkán használják munkafüzetek tárolására, mivel az XLSX (és korábban az XLS) a felhasználók által leggyakrabban kiválasztott fájlformátum a munkafüzetek mentésére. Megnyitható a Microsoft Office 2007 és újabb verzióival.

  Bővebben

  Egyéb támogatott diagramformátumok

  A C++ használatával könnyen megbirkózik a töltés különböző formátumokkal, beleértve.

  ODS (OpenDocument táblázatfájl)
  XLS (Excel bináris formátum)
  XLSM (Táblázatfájl)
  XLSX (OOXML Excel fájl)