PNG JPG BMP TIFF XLS
Aspose.Cells for C++

Szerkesztés XLS Formátumok C++-ben

Natív és nagy teljesítményű XLS dokumentumérzékeny szerkesztési információk szerveroldali Aspose.Cells for C++ API-k használatával, olyan szoftverek használata nélkül, mint a Microsoft vagy az Adobe PDF.

A XLS fájl szerkesztése a C++ használatával

A XLS fájl szerkesztéséhez a következőt használjuk: Aspose.Cells for C++ API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumszerkesztő API for C++ platform. A legújabb verziót közvetlenül letöltheti, csak nyissa meg NuGet csomagkezelő, keressenAspose.Cells.Cpp és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból.

Parancs


PM> Install-Package Aspose.Cells.Cpp

A XLS-es fájlok szerkesztésének lépései a C++-ben

Alapvető dokumentum keresés és szöveg cseréje a tartalomban, a megjegyzésekben vagy a metaadatokban Aspose.Cells for C++ Az API-k néhány sornyi kóddal elkészíthetők.

 • XLS fájl betöltése.
 • Csere opciók meghatározása. Állítsa be a kis- és nagybetűk érzékenységét.
 • Állítsa be a szövegegyeztetési lehetőséget
 • Szöveg cseréje a Csere(…) metódussal
 • Mentse el a munkafüzetet.

rendszerkövetelmények

Aspose.Cells for C++ támogatja az összes főbb platformot és operációs rendszert. Kérjük, győződjön meg arról, hogy rendelkezik az alábbi előfeltételekkel.

 • Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer C++ futásidejű környezettel a Windows 32 bites, Windows 64 bites és Linux 64 bites verziókhoz.
 • Adjon hivatkozást a Aspose.Cells for C++ DLL-re a projektben.
 

Szerkesztés XLS Fájlok - C++


Aspose::Cells::Startup();

// Load XLS file
Workbook wb(u"Input.xls");
//Create an instance of the ReplaceOptions class
ReplaceOptions replaceOptions;
// Set text matching option
replaceOptions.SetRegexKey(true);
// Set case sensitivity option
replaceOptions.SetCaseSensitive(false);
// Set text matching option
replaceOptions.SetMatchEntireCellContents(false);
// Replace text
wb.Replace(u"\bKIM\b", u"^^^^^^^^", replaceOptions);
// Save as XLS file
wb.Save("output.xls");

Aspose::Cells::Cleanup();
 
 • Körülbelül Aspose.Cells for C++ API

  Aspose.Cells API használható Microsoft Excel formátumok létrehozására, szerkesztésére, konvertálására és renderelésére különböző formátumokba. Ezen túlmenően használható átfogó diagramok készítésére, skálázható jelentésekre és megbízható számításokra a szoftveralkalmazásokon belül. A Aspose.Cells egy önálló API, és nem igényel olyan szoftvert, mint a Microsoft vagy az OpenOffice.

  Online XLS Szerkesztés élő bemutatók

  Keressen és cseréljen szöveget a XLS dokumentumok tartalmában, megjegyzéseiben vagy metaadataiban, látogassa meg Élő bemutatók weboldala . Az élő demónak a következő előnyei vannak

    Nem kell letölteni a Aspose API számot.
    Nem kell kódot írni.
    Csak töltse fel a XLS fájlokat.
    Azonnal szerkesztve lesz.

  XLS Mi a XLS fájlformátum

  XLS kiterjesztésű fájlok Excel bináris fájlformátumot képviselnek. Az ilyen fájlokat a Microsoft Excel, valamint más hasonló táblázatkezelő programok, például az OpenOffice Calc vagy az Apple Numbers is létrehozhatják. Az Excel által mentett fájlokat munkafüzetnek nevezik, ahol minden munkafüzetnek egy vagy több munkalapja lehet. Az adatok tárolása és megjelenítése táblázatos formában, munkalapon történik a felhasználók számára, és átfoghatnak számértékeket, szöveges adatokat, képleteket, külső adatkapcsolatokat, képeket és diagramokat. Az olyan alkalmazások, mint a Microsoft Excel, lehetővé teszik a munkafüzet adatainak több különböző formátumba történő exportálását, beleértve a PDF, CSV, XLSX, TXT, HTML, XPS és sok más formátumot. A XLS fájlformátumot egy nyitottabb és strukturáltabb formátum, a XLSX váltotta fel a Microsoft Excel 2007 kiadásával. A legújabb verziók továbbra is támogatják a XLS fájlok létrehozását és olvasását, bár most a XLSX az első számú választás.

  Bővebben

  Egyéb támogatott szerkesztési dokumentumok

  A C++ használatával könnyedén szerkesztheti a különböző formátumokat, beleértve.

  ODS (OpenDocument táblázatfájl)
  XLSB (Bináris Excel munkafüzet fájl)
  XLSM (Táblázatfájl)
  XLSX (OOXML Excel fájl)