Aspose.Cells  for JasperReports

JasperReports bővítmény a jelentések Excel formátumban történő exportálására

Jelentések exportálása Microsoft Excel-táblázatba több formátumban.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

A Aspose.Cells for JasperReports egy megbízható JasperReports és JasperServer bővítmény, amely Microsoft Excel XLS, XLSX, XLSX, PDF, PDF, ODS és 18s 176163481, 80473748s formátumú, 176163481, 87480481, 87481 formátumban. 76193481 Excel. A JasperReports eredeti Microsoft Excel-exportőrének alternatívájaként működik, valamint megszünteti a POI-könyvtártól való függőséget.

Speciális JasperReports az Excel exportálási funkcióihoz

Jelentések létrehozása Microsoft Excel-fájlokként

Jelentések nyomtatása táblázatként

Exportáljon Excel fájlokat szerkeszthető táblázatként

Jelentések exportálása Microsoft Excel formátumba

Aspose.Cells for JasperReports biztosítja a jelentések közvetlen exportálását Microsoft Excel formátumokba, például XLS & XLSX. Ezenkívül exportálhatja a jelentéseket a SpreadsheetML, ODS, CSV és Tabulátorral tagolt formátumok üzleti igényeinek megfelelően.

High Fidelity to Report Design

Aspose.Cells for JasperReports jelentések exportálása támogatott formátumokba a legnagyobb pontossággal, azaz; úgy tűnik, hogy a JasperReports natív exportáló funkciói által exportált jelentések azonosak.

Szerkeszthető Excel-táblázatok

Aspose.Cells for JasperReports Excel-dokumentumok exportálása teljesen szerkeszthető táblázatként. Támogatja a Microsoft Excel diagramokat, és a Aspose renderelőmotoron keresztül exportált diagramok szerkeszthető diagramként állnak majd rendelkezésre statikus kép helyett, így lehetővé teszi a végfelhasználók számára, hogy manuálisan módosítsák a diagramokat a Microsoft Excelben.

Microsoft Irodai automatizálás – nem szükséges

Aspose.Cells for JasperReports exportőr, amelyet felügyelt kóddal fejlesztettek ki, és soha nem kell a Microsoft Excelt vagy a Microsoft Office-t telepíteni a gépre ahhoz, hogy Excel dokumentumformátumokkal működjön. Ez egy tökéletes Microsoft Excel automatizálási alternatíva a stabilitás, a méretezhetőség, a támogatott szolgáltatások, a biztonság, az ár és a sebesség szempontjából.