Aspose.Cells  for JasperReports

JasperReports bővítmény a jelentések Excel formátumban történő exportálására

Jelentések exportálása Microsoft Excel táblázatba többféle formátumban.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

A Aspose.Cells for JasperReports egy megbízható JasperReports és JasperServer bővítmény, amely Microsoft Excel XLS, XLSX, PDF, ODS, TXT és SpreadsheetML formátumú jelentések exportálását kínálja Microsoft Excel használata nélkül. A JasperReports eredeti Microsoft Excel exportálójának alternatívájaként működik, valamint megszünteti a POI-könyvtártól való függőséget.

Speciális JasperReports az Excel exportálási funkcióihoz

Jelentések generálása Microsoft Excel fájlként

Jelentések nyomtatása táblázatként

Exportáljon Excel fájlokat szerkeszthető táblázatként

Jelentések exportálása Microsoft Excel formátumokba

A Aspose.Cells for JasperReports lehetővé teszi a jelentések közvetlen exportálását Microsoft Excel formátumokba, például XLS és amp; XLSX. Ezenkívül exportálhatja a jelentéseket SpreadsheetML, ODS, CSV és amp; Tabulátorral tagolt formátumok üzleti igényeinek megfelelően.

High Fidelity to Report Design

Aspose.Cells a JasperReports-hoz a legnagyobb pontossággal exportálja a jelentéseket támogatott formátumokba; úgy tűnik, hogy a JasperReports natív exportáló funkciói által exportált jelentések azonosak.

Szerkeszthető Excel-táblázatok

Aspose.Cells a JasperReportshoz teljesen szerkeszthető táblázatként exportálja az Excel-dokumentumokat. Támogatja a Microsoft Excel diagramokat, és a(z) Aspose renderelőmotoron keresztül exportált diagramok statikus kép helyett szerkeszthető diagramként állnak majd rendelkezésre, így a végfelhasználók manuálisan módosíthatják a diagramokat a Microsoft Excelben.

Microsoft Office automatizálás – nem szükséges

Aspose.Cells a JasperReports exportőrhöz, amelyet felügyelt kóddal fejlesztettek ki, és soha nem kell Microsoft Excelt vagy Microsoft Office-t telepíteni a gépre ahhoz, hogy Excel dokumentumformátumokkal működjön. Ez egy tökéletes Microsoft Excel automatizálási alternatíva a stabilitás, a méretezhetőség, a támogatott szolgáltatások, a biztonság, az ár és a sebesség szempontjából.