Aspose.Cells  for Java

Java Excel-táblázat feldolgozás API

Hozzon létre, kezeljen, konvertáljon, védjen vagy nyomtasson táblázatokat anélkül, hogy a Microsoft Excelre hagyatkozna.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Aspose.Cells for Java egy díjnyertes Excel táblázatkezelő API, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára az olvasási, írási, manipulálási, konvertálási és átalakítási funkciók beágyazását; táblázatokat nyomtathat saját alkalmazásaikban anélkül, hogy Microsoft Excel alkalmazásra lenne szüksége.

Aspose.Cells A for Java egy kiforrott és funkciókban gazdag könyvtár, amely számos olyan funkciót kínál, amelyek messze túlmutatnak a piacon elérhető egyéb összetevők egyszerű adatexportálási képességein. A API lehetőséget biztosít az adatok exportálására, a táblázatok legrészletesebb szintre formázására, valamint az importálásra és az importálásra; képek exportálása, diagramok létrehozása & Pivot Tables, alkalmazza & összetett képletek kiszámítása képletszámító motor segítségével, Excel adatok streamelése & mentse az eredményt különböző formátumokban.

Speciális Java Excel Library támogatások

Adatok importálása és exportálása az ArrayList, Array & Rekordkészlet

Diagram létrehozása & manipuláció az API-kon keresztül

Képletek importálása tervezői táblázatból

Elnevezett tartományok létrehozása és manipulálása

Táblázatok nyomtatása fizikai nyomtatóra

Töltse fel a munkalapokat az intelligens jelölők segítségével

Létrehozás & manipulálni a megjegyzéseket

Beállítás & kiszámítja az Excel & egyéni képletek

Létrehozása & feltételes formázási szabályokat manipulálni

Létrehozása & manipulálni a megnevezett tartományokat

Létrehozása, manipulálása & Pivot Tables & Pivot diagramok

Diagramok renderelése & munkalapokat

Nagy fájlok olvasása és írása könnyű módban

Vegyen újra mintát a képekből az Excelben a PDF-es konverzióvá

Módosítsa a VBA-kódot vagy a makrókat a sablondokumentumban

Mentse az Excel fájlokat különböző formátumokba

Az Excel API lehetővé teszi a táblázatok PDF, XPS, HTML és több formátumra való konvertálását, miközben megőrzi a legmagasabb vizuális hűséget. A megbízható és rugalmas átalakítási folyamat a Aspose.Cells-et tökéletes választássá teszi olyan szervezetek számára, amelyek többnyire ipari szabványos formátumokban cserélnek fájlokat.

Táblázatkonverzió több formátumban - Java

// load file to be converted

Workbook wbk = new Workbook(dir + "template.xls");

// convert xls to HTML, XPS and PDF

wbk.save(dir + "output.pdf", SaveFormat.PDF);

wbk.save(dir + "output.xps", SaveFormat.XPS);

wbk.save(dir + "output.html", SaveFormat.HTML);

Formázza a munkalapokat a legrészletesebb szintre

A Library lehetővé teszi a táblázatok stílusát, beleértve, de nem kizárólagosan a munkalap formázását sor-, oszlop- és cellaszinten, feltételes formázási szabályok hozzáadását, számformátumok meghatározását és betűtípusok beállítását attribútumokkal. Hasonlóképpen, a API támogatja az összes típusú egyéni és szabványos diagramok, valamint különféle rajzobjektumok, például OLE-objektumok, képek, megjegyzések, alakzatok és a cellák vezérlőinek kezelését és létrehozását.

Diagramok konvertálása & Munkalapok képhez és képhez; PDF Formátumok

Aspose.Cells for Java speciális átalakítási szolgáltatásokat kínál, például diagramokat képekké és PDF-et, munkalapokat képekké, munkalapok nyomtatását és táblázatok konvertálását PDF fájlformátumba. Az átalakítási folyamat rendkívül rugalmas és egyszerű, lehetővé téve az átalakítás számos módjának kiválasztását, például a táblázatok PDF-es átalakítása során a képek újramintavételét vagy az eredményül kapott képméretek beállítását a munkalapok és diagramok képekké való renderelése közben.

Az Excel diagram megjelenítése képként & PDF - Java

// load spreadsheet containing the chart

Workbook book = new Workbook(dir + "template.xlsx");

// get the chart present in first worksheet

Chart chart = book.getWorksheets().get(0).getCharts().get(0);

// render chart as PNG

chart.toImage(dir + "output.png", ImageFormat.getPng());

// render chart as PDF

chart.toPdf(dir + "output.pdf");

Excel sorok kezelése & Oszlopok

Aspose.Cells for Java lehetővé teszi a sorok és oszlopok különféle módokon történő módosítását. Könnyen beállíthatja az oszlopszélességet és a sormagasságot, automatikusan beállíthatja a cellák szélességét/magasságát a tartalomtól függően, beszúrhat és beszúrhat; törlés, elrejtés & elrejtésének feloldása és csoportosítása & sorok és oszlopok csoportosításának megszüntetése.

Adatok összegzése diagramok és amp; Pivot táblák

Nagyon nagy táblázatokkal nehéz lehet összefoglaló információkat szerezni. A Pivot Table segítségével gyorsan leírhatja a lapos adatokat és megszerezheti a szükséges információkat. A API dinamikusan hoz létre kimutatásokat és diagramokat. A kimutatástábla forrásadatainak dinamikus módosítása lehetséges. Ezen túlmenően az Intelligens jelölők, a könyvtár másik legfontosabb funkciója, amely adatforrásokon keresztül tölti ki a munkalapokat, és vizuálisan hatékony jelentéseket készít.

Web alapú vizuális vezérlés a táblázatokhoz

A Aspose.Cells for Java olyan felhasználói felület vezérlőt is biztosít, amely beágyazható a JSP webalkalmazásokba, és kompatibilis az összes modern webböngészővel, mint például a Chrome, a Firefox, az Internet Explorer és az Opera. A végfelhasználók Excel-fájlok betöltésére, szerkesztésére és mentésére használhatják webalkalmazása kezelőfelületéről.

Mit mondanak az emberek

Ne csak a szavunkat fogadja. Tekintse meg, mit mondanak a felhasználók a táblázatkezelő API-król.

 
 
Esettanulmányok megtekintése