Aspose.Cells  for Java

Java Excel-táblázat feldolgozás API

Hozzon létre, kezeljen, konvertáljon, védjen vagy nyomtasson táblázatokat anélkül, hogy a Microsoft Excelre hagyatkozna.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Aspose.Cells for Java egy díjnyertes Excel táblázatkezelő API, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy beágyazzák az olvasási, írási, manipulálási, konvertálási és átalakítási funkciókat; táblázatokat nyomtathatnak saját alkalmazásaikban Microsoft Excel alkalmazás nélkül.

A Aspose.Cells for Java egy kiforrott és funkciókban gazdag könyvtár, amely számos olyan funkciót kínál, amelyek messze túlmutatnak a piacon elérhető egyéb összetevők egyszerű adatexportálási képességein. A API lehetőséget biztosít adatok exportálására, táblázatok legrészletesebb szintre formázására, importálására és importálására; képek exportálása, diagramok létrehozása & Pivot Tables, alkalmazza & összetett képletek kiszámítása képletszámító motor segítségével, Excel adatok streamelése & mentse el az eredményt különböző formátumokban.

Speciális Java Excel Library támogatások

Adatok importálása és exportálása az ArrayList, Array & Rekordkészlet

Diagram létrehozása & manipuláció az API-kon keresztül

Képletek importálása tervezői táblázatból

Elnevezett tartományok létrehozása és kezelése

Táblázatok nyomtatása fizikai nyomtatóra

Töltse fel a munkalapokat az intelligens jelölők segítségével

Létrehozása & manipulálni a megjegyzéseket

Beállítás & kiszámítja az Excel & egyéni képletek

Létrehozása & manipulálni a feltételes formázási szabályokat

Létrehozása & manipulálni a megnevezett tartományokat

Létrehozása, manipulálása & Pivot Tables & Pivot diagramok

Diagramok renderelése & munkalapokat

Nagy fájlok olvasása és írása könnyű módban

Vegyen újra mintát a képekből az Excelben PDF-be konvertálva

Módosítsa a VBA-kódot vagy a makrókat a sablondokumentumban

Mentse az Excel fájlokat különböző formátumokba

Az Excel API lehetővé teszi a táblázatok PDF-, XPS-, HTML- és egyéb formátumokká való konvertálását, miközben megőrzi a legmagasabb vizuális hűséget. A megbízható és rugalmas átalakítási folyamatnak köszönhetően a Aspose.Cells tökéletes választás azoknak a szervezeteknek, amelyek többnyire iparági szabványos formátumban cserélnek fájlokat.

Táblázatkonverzió több formátumban – Java

// load file to be converted

Workbook wbk = new Workbook(dir + "template.xls");

// convert xls to HTML, XPS and PDF

wbk.save(dir + "output.pdf", SaveFormat.PDF);

wbk.save(dir + "output.xps", SaveFormat.XPS);

wbk.save(dir + "output.html", SaveFormat.HTML);

Formázza a munkalapokat a legrészletesebb szintre

Library lehetővé teszi a táblázatok stílusát, beleértve, de nem kizárólagosan a munkalap formázását sor-, oszlop- és cellaszinten, feltételes formázási szabályok hozzáadását, számformátumok meghatározását és a betűtípusok attribútumokkal történő beállítását. Hasonlóképpen, a API támogatja az összes típusú egyéni és szabványos diagramok, valamint különféle rajzobjektumok, például OLE-objektumok, képek, megjegyzések, alakzatok és a cellák vezérlőinek kezelését és létrehozását.

Diagramok konvertálása & Munkalapok képhez és képhez; PDF formátumok

A Aspose.Cells for Java olyan speciális átalakítási szolgáltatásokat kínál, mint a diagramok képekké és PDF-ekké, a munkalapok képekké, a munkalapok nyomtatása és a táblázatok konvertálása PDF-formátumba. Az átalakítási folyamat rendkívül rugalmas és egyszerű, lehetővé téve számos átalakítási mód kiválasztását, például a képek újramintavételét a táblázatokból PDF-átalakítás során, vagy az eredményül kapott képméretek beállítását a munkalapok és diagramok képekké történő renderelése közben.

Az Excel diagram megjelenítése képként & PDF - Java

// load spreadsheet containing the chart

Workbook book = new Workbook(dir + "template.xlsx");

// get the chart present in first worksheet

Chart chart = book.getWorksheets().get(0).getCharts().get(0);

// render chart as PNG

chart.toImage(dir + "output.png", ImageFormat.getPng());

// render chart as PDF

chart.toPdf(dir + "output.pdf");

Excel sorok kezelése & Oszlopok

A Aspose.Cells for Java segítségével számos módon módosíthatja a sorokat és oszlopokat. Könnyedén beállíthatja az oszlopszélességet és a sormagasságot, automatikusan beállíthatja a cellák szélességét/magasságát a tartalomtól függően, beszúrhat és beszúrhat; törlés, elrejtés & elrejtésének feloldása és csoportosítása & sorok és oszlopok csoportosításának megszüntetése.

Az adatok összegzése diagramokkal és diagramokkal; Pivot táblák

Nagyon nagy táblázatokkal nehéz lehet összefoglaló információkat szerezni. A Pivot Table segítségével gyorsan leírhatja a lapos adatokat, és megszerezheti a szükséges információkat. A API dinamikusan hoz létre kimutatásokat és diagramokat. A kimutatástábla forrásadatainak dinamikus módosítása lehetséges. Ezen túlmenően az Intelligens jelölők, a könyvtár másik legfontosabb funkciója a munkalapok adatforrásokon keresztüli kitöltésére és a vizuálisan hatékony jelentések készítésére.

Web alapú vizuális vezérlés a táblázatokhoz

A Aspose.Cells for Java olyan felhasználói felület vezérlőt is biztosít, amely beágyazható JSP webalkalmazásokba, és kompatibilis az összes modern webböngészővel, például a Chrome-mal, a Firefox-szal, az Internet Explorerrel és az Opera-val. A végfelhasználók Excel-fájlok betöltésére, szerkesztésére és mentésére használhatják webalkalmazása kezelőfelületéről.

Mit mondanak az emberek

Ne csak szót fogadjon. Tekintse meg, mit mondanak a felhasználók a táblázatkezelő API-król.

 
 
Esettanulmányok megtekintése