Aspose.Cells  for .NET

Excel Files via .NET API-k kezelése

Táblázatfájlok olvasása és írása a .NET, .NET Core és Xamarin platformokon. Táblázatok exportálása más formátumokba a Microsoft Excel nélkül.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Aspose.Cells for .NET egy Excel táblázatkezelő program API, amely felgyorsítja a táblázatkezelési és -feldolgozási feladatokat. A API támogatja a többplatformos alkalmazások létrehozását, amelyek képesek táblázatokat generálni, módosítani, konvertálni, renderelni és nyomtatni. Ezenkívül nem a Microsoft Excel vagy bármely Microsoft Office Interop telepítendő összetevőjére támaszkodik, hanem egy robusztus API-készletre, amely az összes Excel formátumot, valamint a CSV és SpreadsheetML formátumokat kezeli.

A API integrálásával a fejlesztők olyan alapvető feladatokat hajthatnak végre, mint például több munkalap kezelése, táblázatok tartalmának és stílusainak létrehozása a semmiből, adatok importálása a munkalapokra különböző adatforrásokból, általános és összetett matematikai, pénzügyi és szöveges képletek hozzáadása, diagramok kezelése, képek, megjegyzések, rajztárgyak és még sok más.

Speciális Excel-táblázat API funkciók

A kimenet elküldése egy ügyfélböngészőnek

Adatok importálása/exportálása a & a DataTable, DataView vagy Array segítségével

& diagramok kezelése & PivotTable a API terméken keresztül

Képletek importálása tervezői táblázatból

A hosszú munkalap nevének csonkolása & futás közben cserélje ki az érvénytelen karaktereket

Szövegigazítás alkalmazása a szövegmezőn belüli részleges szövegre

Sorok beillesztése & oszlopok speciális beillesztési lehetőségekkel

CSV támogatása (vesszővel elválasztott értékek) & TSV (tabulátorral elválasztott értékek)

Létrehozása & manipulálni a megjegyzéseket

Automatikus szűrők beállítása & oldaltörések

Adja meg a feltételes formázási szabályokat

Létrehozása & manipulálni a megnevezett tartományokat

Létrehozása & csillogó fényeket készít

Exportálja a munkalapokat SVG formátumba

Olvasás & írjon nagy táblázatokat könnyű módban

Vegyen újra mintát a képekről az Excel-PDF konverzióban

Módosítsa a VBA-kódot vagy a makrókat a sablonfájlban

Töltsön fel táblázatokat az intelligens jelölők segítségével

Táblázatok átalakítása PDF, XPS & HTML Formátumok

Aspose.Cells for .NET képes táblázatokat PDF, XPS és XPS számokra konvertálni. HTML formátumokat, miközben megőrzi a legmagasabb vizuális hűséget. Az átalakítási folyamat egyszerű, de megbízható, így a API tökéletes választás azoknak a szervezeteknek, amelyek az iparági szabványos formátumok bármelyikében kívánnak dokumentumokat cserélni.

Táblázat mentése különböző formátumokban - C#

// load file to be converted

var workbook = new Aspose.Cells.Workbook(dir + "template.xlsx");// save in different formats

workbook.Save(dir + "output.pdf", Aspose.Cells.SaveFormat.Pdf);

workbook.Save(dir + "output.xps", Aspose.Cells.SaveFormat.XPS);

workbook.Save(dir + "output.html", Aspose.Cells.SaveFormat.Html);

Vizualizálja az adatokat formázás, diagramok és amp; Grafika

Aspose.Cells A for .NET teljes szabadságot és rugalmasságot biztosít a táblázatok mindenféle vizuális effektussal való felszereléséhez. A API lehetővé teszi különböző betűtípusok attribútumokkal, cellastílusokkal (igazítás, behúzás, elforgatás, szegélyek, árnyékolás és színezés, védelem, szöveg tördelése és zsugorítása) és minden típusú számformátum alkalmazását.

Hasonlóképpen, a diagramok és grafikák vizuálisan tetszetősek, és professzionális megjelenést kölcsönözhetnek a táblázatnak. Aspose.Cells A for .NET API-k átfogó készletét kínálja az összes szabványos és egyéni diagramtípus létrehozásához és kezeléséhez. Ezenkívül különféle típusú rajzobjektumokat, például megjegyzéseket, képeket, OLE-objektumokat, alakzatokat és vezérlőelemeket adhat a cellákhoz.

Hatékony, robusztus és Megbízható képletszámító motor

Aspose.Cells for .NET hatékony képletszámító motorral rendelkezik, amely szinte az összes szabványos és fejlett Microsoft Excel képletet és függvényt támogatja. Elolvashatja, beállíthatja és kiszámíthatja a beépített, bővítmény, tömb & R1C1 hivatkozási stílus képletek.

Az adatok összegzése kimutatástáblázatokkal, diagramokkal és diagramokkal; Intelligens jelölők

A Pivot Table segítségével gyorsan összegezheti a lapos adatokat, és az Ön igényei szerint megkaphatja a kívánt információkat. .NET Az Excel könyvtár lehetővé teszi a kimutatástáblák és kimutatásdiagramok dinamikus létrehozását. Dinamikusan módosíthatja és frissítheti a kimutatástábla forrásadatait. Ezen túlmenően a könyvtár intelligens jelölőket is kínál, amelyek nagyszerű szolgáltatást nyújtanak egyes adatforrások alapján munkalapok kitöltéséhez és vizuálisan hatékony jelentések készítéséhez.

Excel-munkalapok renderelése & Diagramok képekként

Aspose.Cells for .NET saját renderelő motorral rendelkezik, amelyet kifejezetten a rendereléshez terveztek & a legmagasabb hűségű nyomtatás a Microsoft Excelhez. Különleges funkciókat kínál, például Excel-munkalapok megjelenítését & diagramok képekhez & munkalapok nyomtatása bármely csatlakoztatott fizikai nyomtatóra. A folyamat rugalmas, így számos lehetőség közül választhat, mint például az eredményül kapott képméretek szabályozása munkalapok & diagramok képekhez.

Munkalap konvertálása képpé - C#

// load spreadsheet file

var workbook = new Aspose.Cells.Workbook(dir + "template.xls");

// access the first worksheet from the collection

var worksheet = workbook.Worksheets[0];

// define parameters for resultant image

var options = new Aspose.Cells.Rendering.ImageOrPrintOptions()

{

    OnePagePerSheet = true,

    ImageType = Aspose.Cells.Drawing.ImageType.Jpeg

};

// convert worksheet to image in JPEG format

var renderer = new Aspose.Cells.Rendering.SheetRender(worksheet, options);

renderer.ToImage(0, dir + "output.jpeg");

Diagram létrehozása & Manipuláció

Aspose.Cells A for .NET teljes mértékben támogatja a diagramkészítést. A API termék használatával egyszerűen hozzáadhat szabványos vagy testreszabott diagramokat, és dinamikusan beállíthatja az adatokat a diagramok frissítéséhez. A API lehetővé teszi a diagramok számos képformátumra való konvertálását is.

Grafikus interfészek a webhez & Asztali alkalmazások

Aspose.Cells for .NET grafikus felhasználói felület vezérlőket biztosít a web & asztali alkalmazások. A végfelhasználó ezekkel a vezérlőkkel megnyithatja, mentheti és mentheti; Excel-fájlok szerkesztése, importálása & adatok exportálása, formázás kezelése & képleteket, és konvertálhat több támogatott táblázatformátum között, közvetlenül az alkalmazás kezelőfelületéről.

Microsoft Irodai automatizálás – nem szükséges

A Aspose.Cells for .NET felügyelt kóddal készült, amelynek soha nem kell telepítenie a Microsoft Office-t vagy a Microsoft Excelt a gépre ahhoz, hogy Excel-dokumentumformátumokkal működjön. Tökéletes Microsoft Office automatizálási alternatíva a támogatott funkciók, biztonság, stabilitás, méretezhetőség, sebesség és ár szempontjából.

Mit mondanak az emberek

Ne csak szót fogadjon. Nézze meg, mit mondanak a felhasználók erről.

 
 
Esettanulmányok megtekintése