Aspose.Cells  for Node.js via Java

Node.js Excel fájlformátum API-k

Generáljon, módosítson, konvertáljon és jelenítsen meg Excel-táblázatokat a Node.js használatával a Microsoft Excel használata nélkül.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Aspose.Cells for Node.js via Java funkciókban gazdag és méretezhető API Excel-táblázatok Node.js használatával történő feldolgozásához. A API Excel fájlformátum-konverziót, munkalapok stílusát a legrészletesebb szintre, diagramkészítést és diagramkészítést kínál; renderelés, megbízható képletszámító motor és még sok más.

Aspose.Cells for Node.js via Java támogatja a legtöbb népszerű táblázatformátumot, beleértve a XLS, XLSX, ODS, SpreadsheetML, CSV, TSC & TSC HTML.

Speciális Node.js Excel-táblázat API jellemzői

Pivot táblázatok, diagramok, sparkline-ok és amp; feltételes formázás

Meglévő diagramok frissítése & diagramok konvertálása képekké vagy PDF

Létrehozása & megjegyzések manipulálása & hiperhivatkozások

Összetett képletek beállítása & számítsa ki az eredményeket a API telefonszámon

Védelem beállítása munkafüzeten, munkalapon, cellán, oszlopon vagy soron

Létrehozása & manipulálni a megnevezett tartományokat

Töltsön fel munkalapokat az intelligens jelölők segítségével

Manipulálja és frissítse a kimutatásokat a API számon keresztül

Munkalapok konvertálása PDF, XPS & SVG formátumban

Excel-táblázatok renderelése

Aspose.Cells for Node.js via Java a renderelő motorját használja a Microsoft Excelbe való rendereléshez a lehető legnagyobb pontossággal. A Node.js Excel Processing könyvtár használata közben teljes lapokat, egyedi fájlokat vagy diagramokat konvertálhat több képpé és rögzített elrendezésű formátummá.

Rugalmas megjelenítési lehetőségek

Aspose.Cells for Node.js via Java teljes körű ellenőrzést biztosít a munkalap oldalbeállításai felett, módosítható a munkalap megjelenítési beállításai, például az oldal tájolása, törések, méret, méretezés, fejlécek, láblécek és nagyítási szint. Ezenkívül a fejlesztők a nyomtatási terület és a kimerevítő ablaktáblák segítségével szabályozhatják az adatok láthatóságát az alkalmazás specifikációinak megfelelően.

Biztonsági beállítások

Aspose.Cells for Node.js via Java a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja, beleértve a táblázatkezelési titkosítást/dekódolást, a tartalmat, az objektumot és a visszafejtést; forgatókönyv-védelem, valamint a sorok, oszlopok és oszlopok elrejtésének és felfedésének képessége; munkalapokat.

Sorok kezelése & Oszlopok

Aspose.Cells for Node.js via Java lehetővé teszi a sorok és oszlopok sokféle módon történő kezelését. Könnyen beállíthatja a sormagasságot & oszlopszélesség, a cellák automatikus méretezése a tartalomnak megfelelően, beszúrás & törlés, elrejtés & elrejtésének feloldása és csoportosítása & sorok csoportosításának megszüntetése & oszlopok.

Átfogó támogatás a munkalap formázáshoz

Aspose.Cells for Node.js via Java fejlett formázási funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik az adatok megjelenítésének szabályozását. Alkalmazhat formázást egy munkalapra, oszlopra, sorra vagy cellára, vagy Rich Textet adhat egyetlen cellához, alkalmazhat szegélyeket, beállíthat háttérmintákat és betűstílusokat. A API lehetővé teszi a hozzáadást, manipulálást és kiszámítja a feltételes formázási szabályokat menet közben.

Diagram létrehozása, manipulálása és amp; Renderelés

Aspose.Cells for Node.js via Java teljes mértékben támogatja a diagramkészítést. A API szám segítségével egyszerűen hozzáadhat testreszabott vagy szabványos diagramokat, és dinamikusan beállíthatja az adatokat a diagramok frissítéséhez.