Aspose.Cells  for PHP via Java

PHP Excel táblázat API

Táblázatkezelési feladatokat hajthat végre, valamint Excel-fájlokat exportálhat több formátumba Microsoft Excel-függőségek nélkül.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Aspose.Cells for PHP a(z) Java-on keresztül egy méretezhető és funkciókban gazdag Excel-táblázatkezelő és -feldolgozás API. Az alkalmazások végrehajthatják a táblázatkezelési formátumok konvertálását, a diagramkezelést és a renderelést, a képletek megvalósítását, a munkalapok legrészletesebb szintre történő stílusát és még sok mást. A API támogatja az XLS, XLSX, ODS, SpreadsheetML, CSV, tabulátorral tagolt, HTML/MHTML, PDF, XPS és más formátumokat. A fejlesztők könnyedén hozzáadhatják az Excel-fájlok létrehozásának, szerkesztésének, konvertálásának és renderelésének lehetőségét PHP-alkalmazásaikban a JavaBridge használata közben.

Fejlett PHP-táblázat API-szolgáltatások

Támogatás a CSV-hez, tabulátorral tagolt & HTML formátumok

Betöltés & mentse az OpenDocument Spreadsheet (ODS) formátumot

Létrehozása, manipulálása & diagramok megjelenítése

Képletek importálása tervezői táblázatból

Konfigurálja az oldal beállítását

Megjegyzések létrehozása és manipulálása

Automatikus szűrők beállítása & oldaltörések

Beállítás & bonyolult képleteket számítani

Létrehozása & manipulálni a feltételes formázási szabályokat

Állítsa be a biztonsági/védelmi beállításokat

Létrehozása & manipulálni a megnevezett tartományokat

Töltse fel a munkalapokat az intelligens jelölők segítségével

Létrehozása, manipulálása & Pivot Tables frissítése

Munkalapok exportálása SVG formátumban

Létrehozása & csillogó fényeket készít

Konvertálja az Excel fájlokat XPS, PDF és amp; HTML

A Aspose.Cells for PHP a Java API-on keresztül képes az Excel-fájlok XPS-, XPS- és HTML-formátumokká konvertálására, valamint a legmagasabb vizuális hűség megőrzésére. Az átalakítási folyamat megbízható, és a fejlesztők néhány sorral megkaphatják a kívánt formátumot.

Táblázat mentése több formátumban – PHP

// load document to be converted

$wkbk = new Workbook("template.xlsx");// save in various formats

$wkbk->save("output.pdf", SaveFormat::PDF);

$wkbk->save("output.xps", SaveFormat::XPS);

$wkbk->save("output.html", SaveFormat::HTML);

Rendereljen Excel-táblázatokat & Objektumok PDF-be & Képek

A(z) Aspose.Cells for PHP a(z) Java-on keresztül saját renderelő motorral rendelkezik, amelyet kifejezetten a Microsoft Excelhez való legmagasabb renderelésre terveztek. Ha a(z) Aspose.Cells-ot PHP-hez használja a(z) Java-on keresztül, konvertálhat teljes táblázatokat, egyedi munkalapokat és amp; diagramok számos képhez & rögzített elrendezésű formátumok.

Rugalmas munkalap megjelenítési lehetőségek

A Aspose.Cells for PHP a(z) Java segítségével teljes irányítást biztosít a munkalap oldalbeállításai felett, így lehetővé teszi az Excel munkalap megjelenítési beállításainak, például az oldaltörések, az oldaltájolás, a méretezés, a papírméret, a fejlécek/láblécek módosítását. zoom szint. Az adatok láthatóságát is szabályozhatja a rögzítőpanelek & nyomtatási területet az alkalmazási követelményeknek megfelelően.

Hatékony, robusztus és Megbízható képletszámító motor

A(z) Aspose.Cells for PHP a(z) Java-on keresztül hatékony képletszámítási motorral van felszerelve, amely szinte az összes szabványos és haladó Microsoft Excel képletet és függvényt támogatja. Elolvashatja, beállíthatja és kiszámíthatja a beépített vagy kiegészítő típusú, tömb- és R1C1 referenciastílus-képletek eredményeit.

Vizualizálja az adatokat formázással, diagramokkal és grafikonokkal; Grafika

könyvtár annyira rugalmas, hogy a táblázatok mindenféle vizuális effektussal elláthatók, valamint formázást alkalmazhatunk egy munkalapon, soron, oszlopon vagy cellán, beállíthatunk betűtípusokat attribútumokkal, meghatározhatunk cella stílust és amp; számformátumokat, Rich Text hozzáadását és feltételes formázási szabályok meghatározását.

Hasonlóképpen, a professzionális megjelenés és a könnyen érthető diagramok és grafikák szerves részét képezik. A Aspose.Cells for PHP a Java API-kon keresztül minden típusú szabványos és egyéni diagramot képes létrehozni és kezelni. Ezen túlmenően, különböző típusú rajzobjektumok könnyen hozzáadhatók a cellákhoz.