HTML JPG PDF XML XLSX
  Product Family
XLSX

Területi diagramok létrehozása a következőn keresztül: Python

Natív és nagy teljesítményű MS Excel diagramok programozott létrehozása Python API-k használatával.

A területdiagramok dinamikus létrehozása a futó alkalmazáson belül egyszerű. Annak érdekében, hogy az MS Office használata nélkül, a semmiből készíthessünk különféle diagramokat táblázatokká, Aspose.Cells – Python API, amely különféle funkciókat kínál a táblázatok létrehozásához, kezeléséhez és konvertálásához a Python platformon. A Aspose.Cells számos rugalmas diagramobjektumot biztosít.

Területdiagramok létrehozása a következőn keresztül: Python

A fejlesztők könnyen létrehozhatnak egy Területdiagramot a különböző jelentéskészítő alkalmazások futtatásán belül az adatfeldolgozáshoz, mindössze néhány sornyi kóddal.

  1. Importálja az asposecellákat a kódfájlba.1. Munkafüzet osztálypéldány létrehozása.1. Adjon hozzá néhány adatot a munkalaphoz.1. Adjon hozzá egy Területdiagramot a munkalaphoz1. Az új diagramobjektumot a Diagramok gyűjteményből az indexének átadásával érheti el.1. Állítsa be a diagram adatforrását a Chart.setChartDataRange metódussal.1. Mentés Excel vagy ODS fájlként.

rendszerkövetelmények

A Aspose.Cells for Python platformfüggetlen API, és bármilyen platformon használható (Windows, Linux és MacOS), csak győződjön meg arról, hogy a rendszer Java 1.8-as vagy újabb verzióval rendelkezik, Python 3,5 vagy magasabb.

- Telepítse a(z) Java fájlt, és adja hozzá a PATH környezeti változóhoz, például: PATH=C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_131;.- A(z) Aspose.Cells telepítése a(z) Python számára innen pypi, használja a parancsot a következőképpen: $ pip install aspose-cells.
 

A következő forráskód bemutatja, hogyan hozhat létre Területdiagramot MS Excel XLSX fájlba a Python használatával.