Aspose.Cells  for Reporting Services

Reporting Services bővítmény a jelentések Excel-fájlként történő megjelenítéséhez

Könnyedén exportálhatja az RDL és RDLC jelentéseket Excel táblázatkezelő fájlformátumokba.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Aspose.Cells for Reporting Services lehetővé teszi Excel-jelentések kézbesítését a Microsoft SQL Server Reporting Services és a Microsoft Report Viewer szolgáltatásból. Ellentétben az Excel alapú jelentések natív exportálójával – a Reporting Services számára készült Aspose.Cells lehetővé teszi az RDL & Az RDLC számos Excel táblázatfájl-formátumban készít jelentéseket.

Speciális jelentéskészítési szolgáltatások

MarkDown formátumú fájl exportálása

Támogassa a Tablix csoport oldaltörését

Több lap létrehozása

Összecsukja vagy kibontja a kimutatás mezőit

Mínusz számítások végrehajtásának támogatása

MS Excel nyomtatási formátum meghívása

MS Excel 2016 diagramok támogatottak

Módosítsa az oldalmargó beállításait az Excel-táblázatokban

Aspose.Cells Jelentéstervező eszköz

fejlesztők közvetlenül a Microsoft Excelből készíthetnek és szállíthatnak jelentéseket a Aspose.Cells.Report.Designer használatával – egy egyszerű tervezőeszközzel, amely a Microsoft Excelt használja jelentéssablonként. Ez a funkció lehetővé teszi a Microsoft Excel alkalmazásban elérhető összes hatékony funkció és szolgáltatás előnyeinek kihasználását, beleértve a pivot táblákat, az interaktív diagramokat, képleteket és így tovább.

Jelentések exportálása táblázatkezelő formátumokba

A Aspose.Cells for Reporting Services támogatja az összes népszerű Microsoft Excel (97–2016) fájlformátumot, beleértve a „natív” Microsoft Excel formátumokat, például az XLS, XLSX, XLSM, SpreadsheetML, CSV, tabulátorral tagolt és HTML formátumokat. A Reporting Services számára készült Aspose.Cells az ODS (OpenDocument Spreadsheet) fájlformátumot is támogatja.

Ráadásul a Aspose.Cells a Reporting Services számára teljesen szerkeszthető táblázatként exportálja az Excel-dokumentumokat, azaz; a végfelhasználó szükség esetén manuálisan szerkesztheti az eredményül kapott táblázatokat a Microsoft Excel alkalmazásban.

High Fidelity – megegyezik a jelentéskészítéssel

Aspose.Cells a Reporting Services esetében exportálja a jelentéseket Microsoft Excel táblázatokba oly módon, hogy az eredmény megegyezzen a beépített Reporting Services jelentéstervező által generált eredetivel. A jelentés minden funkciója a legnagyobb pontossággal konvertálva van, hogy a Microsoft Excel táblázatok a lehető legjobban hasonlítsanak az eredetihez.

Különféle adatkezelési lehetőségek

Aspose.Cells a Reporting Services esetében támogatja a csoportosított sorokkal és láblécekkel rendelkező táblázatokat, míg a csoportosítás a többi jelentéselemhez hasonlóan tervezéskor is beállítható. A Reporting Services számára készült Aspose.Cells szintén támogatja a paramétereket és a globális változókat jelentési adatforrásként. A fejlesztők a Microsoft Queryt is használhatják adatforrások és lekérdezések létrehozására; ez egy széles körben használt eszköz, és a legtöbb felhasználó számára ismerős.

Ezen túlmenően a Aspose.Cells for Reporting Services támogatja a jelentésspecifikus adatforrásokat és a Report Serveren előre létrehozott megosztott adatforrásokat. A fejlesztők jelentésspecifikus adatforrásokat használhatnak a tervezéskor, és megosztott adatforrásokat adhatnak meg jelentésadatforrásként a jelentések közzététele során.

Microsoft Office automatizálás – nem szükséges

Aspose.Cells for Reporting Services felügyelt kóddal készült, amelynek soha nem kell Microsoft Office vagy Microsoft Excel telepítése a gépen ahhoz, hogy Excel dokumentumformátumokkal működjön. Ez egy tökéletes Microsoft Excel automatizálási alternatíva a támogatott funkciók, biztonság, stabilitás, méretezhetőség, sebesség és ár tekintetében.