Aspose.Cells  for SharePoint

SharePoint alkalmazás Excel-táblázatok konvertálásához

Konvertálja az Excel-táblázatokat több mint 8 fájlformátumra közvetlenül a SharePoint dokumentumtárból.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

A Aspose.Cells for SharePoint egy rugalmas Excel-táblázat-konvertáló alkalmazás. Képes dokumentumokat konvertálni számos népszerű Microsoft Excel formátum között egy SharePoint dokumentumtárból Microsoft Excel függőségek nélkül. Több olyan dokumentumformátumot támogat, amelyek nem szerepelnek a SharePoint natív fájlformátumának támogatásában.


Konvertálja az Excel-táblázatokat többféle formátumba

Aspose.Cells for SharePoint lehetővé teszi a táblázatok konvertálását számos népszerű dokumentum- és képformátumra a SharePoint dokumentumtárból. A(z) Aspose.Cells for SharePoint jelenleg támogatja a legtöbb táblázatformátumot, valamint a CSV-t és a CSV-t; XML bemenetként, és exportálható táblázatkezelő formátumokba, valamint CSV, HTML, ODS, PDF, XML és amp; képformátumok.

Fájlok összefűzése az átalakítás során

SharePointhoz készült Aspose.Cells lehetővé teszi a különböző formátumú fájlok egyetlen dokumentumban történő kombinálását. Ezenkívül a listában felfelé vagy lefelé mozgathatja a dokumentumokat, és beállíthatja, hogy milyen sorrendben szeretné egyesíteni a dokumentumokat.

Fájlok konvertálása az almappákban

A Aspose.Cells for SharePoint leegyszerűsíti az átalakítási folyamatot azáltal, hogy rekurzív módon konvertálja a kiválasztott mappában található összes dokumentumot és almappát. A meglévő almappa-struktúra a célmappában jön létre.

Meglévő fájlok felülírása

Ha a célmappa már tartalmaz fájlokat, amelyek neve megegyezik a konvertálni kívántakkal, akkor a SharePoint Aspose.Cells programja lehetővé teszi a meglévő fájlok felülírását, vagy egyszerűen kiválaszthat egy lehetőséget, amely arra utasítja az alkalmazást, hogy hagyja ki a már meglévő fájlok feldolgozását. a célmappát.

Interakció nyilvános API felhasználóval

A belső SharePoint megoldásokkal rendelkező fejlesztők használhatják a(z) Aspose.Cells szolgáltatást a SharePoint dokumentumkonverziós motorjához a nyilvános API szolgáltatáson keresztül. Programozott hozzáférést biztosít az összes támogatott formátumhoz és átalakítási lehetőséghez.

Microsoft Excel automatizálás – nem szükséges

A(z) Aspose.Cells for SharePoint felügyelt kóddal készült, amelynek soha nem kell telepítenie a Microsoft Excelt a gépre ahhoz, hogy az Excel formátumú konvertálása működjön. Ez egy tökéletes Microsoft Excel automatizálási alternatíva a támogatott funkciók, biztonság, stabilitás, méretezhetőség, sebesség és ár tekintetében.