Aspose.Cells  for C++

C++ bibliotheek van Excel - Aspose.Cells

Creëer, lees, schrijf en parseer spreadsheets zonder enige Microsoft Excel-afhankelijkheden binnen volledig functionele C++-applicaties.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

De bibliotheek Aspose.Cells C++ is een native bibliotheek C++ voor spreadsheetmanipulatie. Toepassingen kunnen functies uitvoeren zoals het maken, converteren en bewerken van de ingebouwde en aangepaste eigenschappen van spreadsheets, thema's, stijlen en opmaak, gegevensvalidatie, voorwaardelijke opmaak, formules lezen, schrijven en berekenen, rijen en kolommen groeperen en nog veel meer zonder afhankelijk te zijn van kantoorautomatisering of Microsoft Excel. De API ondersteunt de meest voorkomende spreadsheetformaten (zoals XLS, XLSX, XLSM en XLSB), evenals andere soorten bestandsformaten (zoals PDF, XPS) en de meest voorkomende afbeeldingsformaten (zoals JPEG, 0 761123481, BMP, TIFF , GIF, EMF, SVG).

Geavanceerde functies van de C++-bibliotheek voor Excel - Aspose.Cells

Laden & sla Excel-bestanden op met behulp van streams

Creëer & grafieken manipuleren

Stel gegevensvalidatie in om invoer te beperken

Organiseer gegevens door rijen te groeperen & kolommen

Manipuleer ingebouwde & aangepaste eigenschappen

Toevoegen & hyperlinks manipuleren

Creëer & draaitabellen manipuleren

Verander het uiterlijk van uw werkmap met behulp van thema's

Maak tabellen & lijst objecten

Manipuleer tekenobjecten

Pas stijlen en opmaak toe op cellen, rijen, kolommen of bereiken

Traceer precedenten & Afhankelijken

Lezen, schrijven & complexe formules berekenen

OLE-objecten toevoegen of extraheren

Maak voorwaardelijke opmaakregels

Creëer en implementeer door de gebruiker gedefinieerde functies

Converteer de grafiek naar het PDF-formaat

Converteer grafiek naar afbeeldingsformaat

systeem vereisten

De bibliotheek Aspose.Cells C++ voor Excel ondersteunt de volgende 64-bits of 32-bits besturingssystemen en platforms:
Besturingssysteem     Versies
Microsoft Windows
  • Windowsx86
  • Windows x86_64
Linux
  • Linux x86_64
  • Linux voor ARM (aarch64)
macOS
  • macOS 11 of hoger (arm64, x86_64)

Geen afhankelijkheid van Microsoft Excel

De bibliotheek Aspose.Cells C++ voor Excel is volledig onafhankelijk en is niet gelieerd aan, noch geautoriseerd, gesponsord of anderszins goedgekeurd door Microsoft Corporation. De bibliotheek Aspose.Cells C++ hoeft nooit Microsoft Office of Microsoft Excel op de machine te installeren om met Excel-documentformaten te kunnen werken.

Eenvoudig & Betrouwbare conversie van Excel-formaten

De bibliotheek Aspose.Cells C++ is een krachtige set API's die de mogelijkheid bieden om Excel-bestandsindelingen te laden, bewerken, schrijven en onderling te converteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de indelingsspecifieke details. Met de API kunt u spreadsheets van elk ondersteund formaat naar elk ander ondersteund formaat converteren met slechts twee regels code. Zo simpel is het!

Converteer Excel-bestanden in meerdere formaten - C++

	// load the document for conversion

	Workbook book(u"template.xls");

	// save in different formats

	book.Save(u"output.xlsx", SaveFormat::Xlsx);

	book.Save(u"output.xlsb", SaveFormat::Xlsb);

	book.Save(u"output.csv", SaveFormat::CSV);

Uitgebreide spreadsheetopmaak

De bibliotheek Aspose.Cells C++ geeft u volledige controle over hoe u uw gegevens op het werkblad wilt presenteren, door geavanceerde opmaakfuncties aan te bieden. U kunt opmaak toepassen op afzonderlijke rijen, kolommen of cellen, of u kunt een celbereik maken en daar opmaak op toepassen. U kunt ook rijke tekst aan een cel toevoegen, randen toepassen, achtergrondpatronen instellen of lettertype-gerelateerde stijlaspecten aanpassen.

Visualiseer gegevens met grafieken

De bibliotheek Aspose.Cells C++ biedt een uitgebreide set API's om op dynamische wijze alle standaard- en aangepaste diagramtypen te maken die door de Excel-toepassing worden ondersteund. De API biedt ook de mogelijkheid om de gegevensbron voor een bestaand diagram bij te werken en te vernieuwen.

Geef werkbladen weer als afbeeldingen

De bibliotheek Aspose.Cells C++ wordt met de hoogste betrouwbaarheid weergegeven voor Microsoft Excel met behulp van zijn eigen rendering-engine. Het biedt onderscheidende functies, zoals het renderen van werkbladen naar afbeeldingen in populaire formaten, waaronder BMP, TIFF, PNG, JPEG & EMF. Het Sheet2Image-proces is flexibel, waardoor opties kunnen worden geselecteerd, zoals het regelen van de resolutie van de resulterende afbeelding.

Manipuleer kolommen en rijen

De bibliotheek Aspose.Cells C++ biedt rij- en kolommenmanipulatie op meerdere manieren. Het aanpassen van de rijhoogte en kolombreedte of het automatisch aanpassen van de celafmetingen aan de hand van de inhoud ervan, is te gemakkelijk. De API biedt ook de mogelijkheid om te verwijderen en in te voegen, te verbergen of weer te geven, evenals het groeperen of degroeperen van rijen en kolommen.

Converteer spreadsheets nauwkeurig naar PDF

De bibliotheek Aspose.Cells C++ biedt de mogelijkheid om spreadsheets naar het PDF-formaat te converteren met behoud van dezelfde kwaliteit als het originele document. Dit feit maakt de bibliotheek Aspose.Cells C++ een perfecte keuze voor organisaties die documenten moeten uitwisselen in industriestandaardformaten als PDF.