Aspose.Cells  for C++

C++ Excel Spreadsheets-API's

Maak, lees, schrijf en parseer spreadsheets zonder Microsoft Excel-afhankelijkheden binnen volledig functionele C++-toepassingen.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Cells for C++ is een native C++ API voor het manipuleren van spreadsheets. Toepassingen kunnen functies uitvoeren zoals het maken, converteren en bewerken van de ingebouwde en aangepaste eigenschappen, thema's, stijlen en opmaak van spreadsheets, gegevensvalidatie, voorwaardelijke opmaak, formules lezen, schrijven en berekenen, rijen en kolommen groeperen en nog veel meer zonder afhankelijk te zijn van kantoorautomatisering of Microsoft Excel. API ondersteunt de meest gebruikte spreadsheetformaten zoals XLS, XLSX, XLSM en XLSB.

Geavanceerde C++ Spreadsheet API-functies

Laad & sla Excel-bestanden op met behulp van streams

Maak & grafieken manipuleren

Gegevensvalidatie instellen om invoer te beperken

Organiseer gegevens door rijen te groeperen & kolommen

Manipuleer ingebouwde & aangepaste eigenschappen

Toevoegen & hyperlinks manipuleren

Maak & draaitabellen manipuleren

Verander het uiterlijk van uw werkmap met behulp van thema's

Tabellen maken & lijst objecten

Tekenobjecten manipuleren

Stijlen en opmaak toepassen op cellen, rijen, kolommen of bereiken

Traceer precedenten & afhankelijken

Lezen, schrijven & complexe formules berekenen

OLE-objecten toevoegen of extraheren

Regels voor voorwaardelijke opmaak maken

Door de gebruiker gedefinieerde functies maken en implementeren

Grafiek converteren naar PDF-formaat

Grafiek converteren naar afbeeldingsformaat

Geen afhankelijkheid van Microsoft Excel

Aspose API's zijn volledig onafhankelijk en zijn niet gelieerd aan, noch geautoriseerd, gesponsord of anderszins goedgekeurd door Microsoft Corporation. Aspose.Cells voor C++ hoeft nooit Microsoft Office of Microsoft Excel op het apparaat te zijn geïnstalleerd om met Excel-documentindelingen te werken.

Eenvoudig & Betrouwbare conversie van Excel-indelingen

Aspose.Cells for C++ is een krachtige set API's die de mogelijkheid bieden om Excel-bestandsindelingen te laden, bewerken, schrijven en onderling te converteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de indelingsspecifieke details. Met de API kunt u spreadsheets converteren van elk ondersteund formaat naar elk ander ondersteund formaat met slechts twee regels code. Zo simpel is het!

Converteer Excel-bestanden in meerdere indelingen - C++

// load the document for conversion

intrusive_ptr<IWorkbook> book = Factory::CreateIWorkbook(dir->StringAppend(new String("template.xls")));

// save in different formats

book->Save(dir->StringAppend(new String("output.xlsx")), SaveFormat_Xlsx);

book->Save(dir->StringAppend(new String("output.xlsb")), SaveFormat_Xlsb);

book->Save(dir->StringAppend(new String("output.csv")), SaveFormat_CSV);

Uitgebreide spreadsheetopmaak

Aspose.Cells voor C++ geeft u volledige controle over hoe u uw gegevens op het werkblad wilt presenteren, door geavanceerde opmaakfuncties aan te bieden. U kunt opmaak toepassen op afzonderlijke rijen, kolommen en cellen, of u kunt een celbereik maken en er opmaak op toepassen. U kunt ook rich text aan een cel toevoegen, randen toepassen, achtergrondpatronen instellen of lettertype-gerelateerde stijlaspecten aanpassen.

Gegevens visualiseren met grafieken

Aspose.Cells for C++ biedt een uitgebreide set API's om dynamisch alle standaard- en aangepaste diagramtypen te maken die door de Excel-toepassing worden ondersteund. De API biedt ook de mogelijkheid om de gegevensbron voor een bestaand diagram bij te werken en te vernieuwen.

Werkbladen als afbeeldingen renderen

De bibliotheek rendert met de hoogste getrouwheid aan Microsoft Excel met behulp van zijn eigen rendering-engine. Het biedt onderscheidende functies zoals het renderen van werkbladen naar afbeeldingen in populaire formaten, waaronder BMP, TIFF, PNG, JPEG & EMV. Het Sheet2Image-proces is flexibel en maakt het dus mogelijk om opties te selecteren, zoals het regelen van de resolutie van de resulterende afbeelding.

Kolommen en rijen manipuleren

Aspose.Cells for C++ biedt manipulatie van rijen en kolommen op meerdere manieren. De rijhoogte en kolombreedte aanpassen of de celafmetingen automatisch aanpassen aan de inhoud ervan, is te gemakkelijk. De API biedt ook de mogelijkheid om te verwijderen en in te voegen, te verbergen of weer te geven, evenals het groeperen of de-groeperen van rijen en kolommen.

Converteer spreadsheets nauwkeurig naar PDF

De Excel C++-bibliotheek biedt de mogelijkheid om spreadsheets naar PDF-indeling te converteren met behoud van dezelfde kwaliteit als het originele document. Dit feit maakt Aspose.Cells voor C++ een perfecte keuze voor organisaties die documenten in industriestandaard formaten als PDF moeten uitwisselen.