Aspose.Cells  for JasperReports

JasperReports-extensie om rapporten te exporteren als Excel-formaten

Exporteer rapporten naar Microsoft Excel-spreadsheet meerdere formaten.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Cells for JasperReports is een betrouwbare JasperReports- en JasperServer-extensie die het exporteren van rapporten in de formaten Microsoft Excel XLS, XLSX, PDF, ODS, TXT en SpreadsheetML mogelijk maakt zonder 07619 te gebruiken 3481 Excel. Het werkt als een alternatief voor JasperReports' originele Excel-exporteur Microsoft en elimineert de afhankelijkheid van de POI-bibliotheek.

Geavanceerde JasperReports naar Excel-exportfuncties

Genereer rapporten als Microsoft Excel-bestanden

Rapporten afdrukken als spreadsheets

Exporteer Excel-bestanden als bewerkbare spreadsheets

Rapporten exporteren naar Microsoft Excel-indelingen

Aspose.Cells for JasperReports biedt de functionaliteit voor het rechtstreeks exporteren van rapporten naar Microsoft Excel-formaten zoals XLS & XLSX. Daarnaast kunt u de rapporten ook exporteren in SpreadsheetML, ODS, CSV & Door tabs gescheiden formaten die passen bij uw zakelijke vereisten.

High Fidelity voor rapportontwerp

Aspose.Cells for JasperReports exporteer rapporten naar ondersteunde formaten met de hoogste precisie, dat wil zeggen; lijkt identieke rapporten geëxporteerd door de native exportfuncties van JasperReports.

Bewerkbare Excel-spreadsheets

Aspose.Cells for JasperReports exporteer Excel-documenten als volledig bewerkbare spreadsheets. Het ondersteunt Microsoft Excel-grafieken, en elk diagram dat wordt geëxporteerd via de rendering-engine Aspose zal beschikbaar zijn als een bewerkbaar diagram in plaats van als een statische afbeelding, waardoor de eindgebruikers de diagrammen handmatig kunnen wijzigen in Microsoft Excel.

Microsoft Kantoorautomatisering – Niet nodig

Aspose.Cells for JasperReports-exporteur ontwikkeld met behulp van beheerde code waarvoor nooit Microsoft Excel of Microsoft Office op de machine hoeft te worden geïnstalleerd om met Excel-documentformaten te werken. Het is een perfect alternatief voor Excel-automatisering in termen van stabiliteit, schaalbaarheid, ondersteunde functies, beveiliging, prijs en snelheid.