Aspose.Cells  for JasperReports

JasperReports-extensie om rapporten als Excel-indelingen te exporteren

Exporteer rapporten naar meerdere formaten van Microsoft Excel-spreadsheets.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Cells voor JasperReports is een betrouwbare JasperReports- en JasperServer-extensie waarmee u rapporten kunt exporteren in Microsoft Excel XLS-, XLSX-, PDF-, ODS-, TXT- en SpreadsheetML-indelingen zonder Microsoft Excel te gebruiken. Het werkt als een alternatief voor de originele Microsoft Excel-exporter van JasperReports en elimineert de afhankelijkheid van de POI-bibliotheek.

Geavanceerde JasperReports naar Excel exportfuncties

Rapporten genereren als Microsoft Excel-bestanden

Rapporten afdrukken als spreadsheets

Excel-bestanden exporteren als bewerkbare spreadsheets

Rapporten exporteren naar Microsoft Excel-indelingen

Aspose.Cells voor JasperReports biedt de functionaliteit om rapporten rechtstreeks te exporteren naar Microsoft Excel-indelingen zoals XLS & XLSX. Daarnaast kunt u de rapporten ook exporteren in SpreadsheetML, ODS, CSV & Door tabs gescheiden indelingen om aan uw zakelijke vereisten te voldoen.

High Fidelity om ontwerp te rapporteren

Aspose.Cells voor JasperReports exporteert rapporten naar ondersteunde formaten met de hoogste precisie, dat wil zeggen; lijkt identieke rapporten geëxporteerd door de oorspronkelijke exportfuncties van JasperReports.

Bewerkbare Excel-spreadsheets

Aspose.Cells voor JasperReports exporteer Excel-documenten als volledig bewerkbare spreadsheets. Het ondersteunt Microsoft Excel-diagrammen en elk diagram dat wordt geëxporteerd via de Aspose-weergave-engine zal beschikbaar zijn als een bewerkbaar diagram in plaats van als een statische afbeelding, zodat de eindgebruikers diagrammen handmatig kunnen wijzigen in Microsoft Excel.

Microsoft Office-automatisering – niet nodig

Aspose.Cells voor JasperReports is ontwikkeld met behulp van beheerde code waarvoor Microsoft Excel of Microsoft Office nooit op de computer hoeft te worden geïnstalleerd om met Excel-documentindelingen te werken. Het is een perfect alternatief voor Microsoft Excel-automatisering in termen van stabiliteit, schaalbaarheid, ondersteunde functies, beveiliging, prijs en snelheid.