Aspose.Cells  for Java

Java Excel-spreadsheetverwerking API

Maak, manipuleer, converteer, beveilig of druk spreadsheets af zonder afhankelijk te zijn van Microsoft Excel.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Cells for Java is een bekroonde Excel-spreadsheetverwerking API waarmee de ontwikkelaars de functionaliteit kunnen insluiten om te lezen, schrijven, manipuleren, converteren & spreadsheets in hun eigen toepassingen afdrukken, zonder dat u een Microsoft Excel-toepassing nodig hebt.

Aspose.Cells for Java is een volwassen bibliotheek met veel functies, die veel functies biedt die veel verder gaan dan de eenvoudige gegevensexportmogelijkheden van andere componenten die op de markt beschikbaar zijn. API biedt de mogelijkheid om gegevens te exporteren, spreadsheets op te maken tot het meest gedetailleerde niveau, importeren & afbeeldingen exporteren, grafieken maken & Draaitabellen, toepassen & bereken complexe formules met behulp van de formuleberekeningsengine, stream Excel-gegevens & sla het resultaat op in verschillende formaten.

Geavanceerd Java Ondersteuning voor Excel-bibliotheek

Importeer en exporteer gegevens van ArrayList, Array & Recordset

Grafiek maken & manipulatie via de API's

Formules importeren uit een designerspreadsheet

Benoemde bereiken genereren en manipuleren

Spreadsheets afdrukken naar een fysieke printer

Vul werkbladen in via slimme markeringen

Maak & opmerkingen manipuleren

Instellen & bereken Excel & aangepaste formules

Maak & regels voor voorwaardelijke opmaak manipuleren

Maak & benoemde bereiken manipuleren

Creëren, manipuleren & ververs draaitabellen & Draaigrafieken

Weergave van grafieken & werkbladen

Grote bestanden lezen en schrijven in de lichtgewicht modus

Herbemonster afbeeldingen in Excel naar PDF-conversie

Wijzig VBA-code of macro's in het sjabloondocument

Excel-bestanden opslaan in verschillende indelingen

Excel API biedt conversie van spreadsheets naar PDF, XPS, HTML en meer indelingen met behoud van de hoogste visuele betrouwbaarheid. Het betrouwbare en flexibele conversieproces maakt Aspose.Cells een perfecte keuze voor organisaties die voornamelijk bestanden uitwisselen binnen industriestandaard formaten.

Spreadsheetconversie in meerdere indelingen - Java

// load file to be converted

Workbook wbk = new Workbook(dir + "template.xls");

// convert xls to HTML, XPS and PDF

wbk.save(dir + "output.pdf", SaveFormat.PDF);

wbk.save(dir + "output.xps", SaveFormat.XPS);

wbk.save(dir + "output.html", SaveFormat.HTML);

Werkbladen opmaken tot het meest gedetailleerde niveau

Bibliotheek biedt de styling van spreadsheets, inclusief maar niet beperkt tot werkbladopmaak op rij-, kolom- en celniveau, het toevoegen van voorwaardelijke opmaakregels, het definiëren van getalnotaties en het instellen van lettertypen met attributen. Op dezelfde manier ondersteunt API het manipuleren en maken van alle soorten aangepaste en standaarddiagrammen, evenals verschillende tekenobjecten zoals OLE-objecten, afbeeldingen, opmerkingen, vormen en besturingselementen voor de cellen.

Grafieken converteren & Bladen naar afbeelding & PDF-indelingen

Aspose.Cells for Java biedt speciale conversiefuncties zoals grafieken naar afbeeldingen en PDF, werkbladen naar afbeeldingen, werkbladen afdrukken en spreadsheets converteren naar de PDF-bestandsindeling. Het conversieproces is zeer flexibel en gemakkelijk, waardoor een aantal manieren voor de conversie kunnen worden geselecteerd, zoals het opnieuw samplen van afbeeldingen tijdens spreadsheets naar PDF-transformatie of het aanpassen van de resulterende afbeeldingsdimensies tijdens het renderen van werkbladen en grafieken naar afbeeldingen.

Render Excel-grafiek als afbeelding & pdf - Java

// load spreadsheet containing the chart

Workbook book = new Workbook(dir + "template.xlsx");

// get the chart present in first worksheet

Chart chart = book.getWorksheets().get(0).getCharts().get(0);

// render chart as PNG

chart.toImage(dir + "output.png", ImageFormat.getPng());

// render chart as PDF

chart.toPdf(dir + "output.pdf");

Manipuleer Excel-rijen & kolommen

Met Aspose.Cells for Java kunt u rijen en kolommen op verschillende manieren wijzigen. Men kan eenvoudig de kolombreedte en rijhoogte aanpassen, de breedte/hoogte van cellen automatisch aanpassen vanaf de inhoud, invoegen & verwijderen, verbergen & un-hide evenals groep & de-groepeer rijen en kolommen.

Gegevens samenvatten met grafieken & Draaitabellen

Het kan moeilijk zijn om samengevatte informatie te krijgen met zeer grote spreadsheets. Een draaitabel is er om snel de platte gegevens te beschrijven en om de relevante informatie te verkrijgen naar gelang de behoeften. API maakt dynamisch draaitabellen en grafieken. Dynamisch wijzigen van de brongegevens van de draaitabel is mogelijk. Verder Smart Markers, een andere topfunctie van deze bibliotheek om werkbladen te vullen via gegevensbronnen en om visueel effectieve rapporten te genereren.

Webgebaseerde visuele controle voor spreadsheets

Aspose.Cells for Java biedt ook een UI-besturingselement dat kan worden ingesloten in JSP-webtoepassingen en dat compatibel is met alle moderne webbrowsers zoals Chrome, Firefox, Internet Explorer en Opera. Eindgebruiker kan het gebruiken om Excel-bestanden te laden, te bewerken en op te slaan vanaf de front-end van uw webtoepassing.

Wat mensen zeggen

Geloof ons niet zomaar op ons woord. Bekijk wat gebruikers te zeggen hebben over spreadsheet-API\'s.

 
 
Case Studies bekijken