Aspose.Cells  for Java

Java Excel-spreadsheetverwerking API

Maak, manipuleer, converteer, bescherm of print spreadsheets zonder afhankelijk te zijn van Microsoft Excel.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Cells for Java is een bekroonde Excel Spreadsheet Processing API waarmee de ontwikkelaars de functionaliteit kunnen integreren om te lezen, schrijven, manipuleren, converteren & spreadsheets afdrukken in hun eigen applicaties, zonder Microsoft Excel-applicatie nodig te hebben.

Aspose.Cells for Java is een volwassen bibliotheek met veel functies, die veel functies biedt die veel verder gaan dan de eenvoudige gegevensexportmogelijkheden van andere componenten die op de markt verkrijgbaar zijn. API biedt de mogelijkheid om gegevens te exporteren, spreadsheets op te maken tot het meest gedetailleerde niveau, import & afbeeldingen exporteren, grafieken maken & Draaitabellen, toepassen & bereken complexe formules met behulp van de formuleberekeningsengine, stream Excel-gegevens & sla het resultaat op in verschillende formaten.

Geavanceerde Java Excel-bibliotheek ondersteunt

Importeer en exporteer gegevens uit ArrayList, Array & Recordset

Grafiek maken & manipulatie via de API's

Importeer formules uit een ontwerpspreadsheet

Genereer en manipuleer benoemde bereiken

Spreadsheets afdrukken naar een fysieke printer

Vul werkbladen in via Smart Markers

Maak & commentaren manipuleren

Instellen & bereken Excel & aangepaste formules

Maak & voorwaardelijke opmaakregels manipuleren

Maak & benoemde bereiken manipuleren

Creëer, manipuleer & vernieuwen Draaitabellen & Draaigrafieken

Weergave van grafieken & werkbladen

Lees en schrijf grote bestanden in de lichtgewicht modus

Re-sample afbeeldingen in Excel naar PDF conversie

Wijzig VBA-code of macro's in het sjabloondocument

Sla Excel-bestanden op in verschillende formaten

Excel API biedt conversie van spreadsheets naar PDF, XPS, HTML en meer formaten met behoud van de hoogste visuele betrouwbaarheid. Het betrouwbare en flexibele conversieproces maakt Aspose.Cells een perfecte keuze voor organisaties die voornamelijk bestanden uitwisselen binnen industriestandaardformaten.

Spreadsheetconversie in meerdere formaten - Java

// load file to be converted

Workbook wbk = new Workbook(dir + "template.xls");

// convert xls to HTML, XPS and PDF

wbk.save(dir + "output.pdf", SaveFormat.PDF);

wbk.save(dir + "output.xps", SaveFormat.XPS);

wbk.save(dir + "output.html", SaveFormat.HTML);

Formatteer werkbladen tot het meest gedetailleerde niveau

Library biedt styling van spreadsheets, inclusief maar niet beperkt tot werkbladopmaak op rij-, kolom- en celniveau, het toevoegen van regels voor voorwaardelijke opmaak, het definiëren van getalnotaties en het instellen van lettertypen met attributen. Evenzo ondersteunt API het manipuleren en maken van alle soorten aangepaste en standaardgrafieken, evenals verschillende tekenobjecten zoals OLE-objecten, afbeeldingen, opmerkingen, vormen en bedieningselementen voor de cellen.

Converteer grafieken & Bladen naar afbeelding & PDF formaten

Aspose.Cells for Java biedt speciale conversiefuncties zoals grafieken naar afbeeldingen en PDF, werkbladen naar afbeeldingen, werkbladen afdrukken en spreadsheets converteren naar het bestandsformaat PDF. Het conversieproces is zeer flexibel en eenvoudig, waardoor u een aantal manieren voor de conversie kunt selecteren, zoals het opnieuw samplen van afbeeldingen tijdens spreadsheets naar PDF-transformatie of het aanpassen van de resulterende afbeeldingsafmetingen terwijl werkbladen en grafieken worden weergegeven in afbeeldingen.

Render Excel-grafiek als afbeelding & PDF - Java

// load spreadsheet containing the chart

Workbook book = new Workbook(dir + "template.xlsx");

// get the chart present in first worksheet

Chart chart = book.getWorksheets().get(0).getCharts().get(0);

// render chart as PNG

chart.toImage(dir + "output.png", ImageFormat.getPng());

// render chart as PDF

chart.toPdf(dir + "output.pdf");

Manipuleer Excel-rijen & Kolommen

Met Aspose.Cells for Java kunt u rijen en kolommen op verschillende manieren wijzigen. Men kan eenvoudig de kolombreedte en rijhoogte aanpassen, de breedte/hoogte van cellen automatisch aanpassen vanaf de inhoud, invoegen & verwijderen, verbergen & zowel verbergen als groeperen & de-groeperen van rijen en kolommen.

Vat gegevens samen met grafieken & Draaitabellen

Het kan moeilijk zijn om samengevatte informatie te krijgen met zeer grote spreadsheets. Een draaitabel is er om snel de platte gegevens te beschrijven en om de relevante informatie te verkrijgen volgens de behoeften. API maakt dynamisch draaitabellen en grafieken. Het is mogelijk om de brongegevens van de draaitabel dynamisch te wijzigen. Verder Smart Markers, nog een topfunctie van deze bibliotheek om werkbladen te vullen via gegevensbronnen en om visueel effectieve rapporten te genereren.

Webgebaseerde visuele controle voor spreadsheets

Aspose.Cells for Java bieden ook een gebruikersinterface die kan worden ingebed in JSP-webapplicaties en is compatibel met alle moderne webbrowsers zoals Chrome, Firefox, Internet Explorer en Opera. Eindgebruikers kunnen het gebruiken om Excel-bestanden te laden, te bewerken en op te slaan vanuit de front-end van uw webapplicatie.

Wat mensen zeggen

Geloof ons niet zomaar op ons woord. Bekijk wat gebruikers te zeggen hebben over spreadsheet-API\'s.

 
 
Case Studies bekijken