Aspose.Cells  for .NET

Manipuleer Excel-bestanden via .NET API's

Lees en schrijf spreadsheetbestanden op .NET, .NET Core & Xamarin-platforms. Exporteer spreadsheets naar andere formaten zonder Microsoft Excel.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Cells for .NET is een Excel-spreadsheetprogrammering API om het spreadsheetbeheer en de verwerkingstaken te versnellen. API ondersteunt het bouwen van platformonafhankelijke applicaties die spreadsheets kunnen genereren, wijzigen, converteren, renderen en afdrukken. Bovendien is het niet afhankelijk van Microsoft Excel of Microsoft Office Interop-componenten die moeten worden geïnstalleerd, maar een robuuste set API's die omgaan met alle Excel-indelingen, evenals CSV- en SpreadsheetML-indelingen.

Door API te integreren, kunnen enkele van de basistaken die ontwikkelaars kunnen uitvoeren, zoals het beheren van meerdere werkbladen, het vanaf nul creëren van spreadsheetinhoud en -stijlen, het importeren van gegevens in de werkbladen vanuit verschillende gegevensbronnen, het toevoegen van algemene en complexe wiskundige, financiële en tekstformules, manipulatie van grafieken, afbeeldingen, opmerkingen, tekenobjecten en nog veel meer.

Geavanceerde Excel-spreadsheet API Functies

Verzend uitvoer naar een clientbrowser

Gegevens importeren/exporteren naar & van DataTable, DataView of Array

Toevoegen & grafieken manipuleren & Draaitabel door het product API

Importeer formules uit een ontwerpspreadsheet

Kap lange bladnaam af & vervang ongeldige tekens tijdens runtime

Pas tekstuitlijning toe op gedeeltelijke tekst in de TextBox

Plak rijen & kolommen met geavanceerde plakopties

Ondersteuning voor CSV (door komma's gescheiden waarden) & TSV (door tabs gescheiden waarden)

Maak & commentaren manipuleren

Automatische filters instellen & pagina-einden

Specificeer regels voor voorwaardelijke opmaak

Maak & benoemde bereiken manipuleren

Maak & vonklijnen weergeven

Werkbladen exporteren naar formaat SVG

Lees & schrijf grote spreadsheets in lichtgewicht modus

Re-sample afbeeldingen in Excel-naar-PDF conversie

Wijzig VBA-code of macro's in het sjabloonbestand

Vul spreadsheets in via Smart Markers

Spreadsheets converteren naar PDF, XPS & HTML formaten

Aspose.Cells for .NET kan spreadsheets converteren naar PDF, XPS & HTML formaten met behoud van de hoogste visuele getrouwheid. Het conversieproces is eenvoudig maar betrouwbaar, waardoor API een perfecte keuze is voor organisaties die documenten moeten uitwisselen in een van de industriestandaardformaten.

Sla spreadsheet op in verschillende formaten - C#

// load file to be converted

var workbook = new Aspose.Cells.Workbook(dir + "template.xlsx");// save in different formats

workbook.Save(dir + "output.pdf", Aspose.Cells.SaveFormat.Pdf);

workbook.Save(dir + "output.xps", Aspose.Cells.SaveFormat.XPS);

workbook.Save(dir + "output.html", Aspose.Cells.SaveFormat.Html);

Visualiseer gegevens met opmaak, grafieken & Afbeeldingen

Aspose.Cells for .NET geeft u alle vrijheid en flexibiliteit om uw spreadsheets te voorzien van allerlei visuele effecten. Met de API kunt u verschillende lettertypen toepassen met attributen, celstijlen (uitlijning, inspringing, rotatie, randen, schaduw en kleur, bescherming, tekstomloop en krimp) en alle soorten getalnotaties.

Evenzo zijn grafieken en afbeeldingen visueel aantrekkelijk en kunnen ze uw spreadsheet een professionele uitstraling geven. Aspose.Cells for .NET biedt een uitgebreide set API's voor het maken en manipuleren van alle standaard en aangepaste grafiektypen. Bovendien kunt u verschillende soorten tekenobjecten, zoals opmerkingen, afbeeldingen, OLE-objecten, vormen en besturingselementen aan de cellen toevoegen

Efficiënt, robuust & Betrouwbare engine voor formuleberekening

Aspose.Cells for .NET heeft een krachtige Formula Calculation Engine die bijna alle standaard en geavanceerde Microsoft Excel-formules en -functies ondersteunt. U kunt de resultaten van de ingebouwde, add-in, array & R1K1-referentiestijlformules.

Vat gegevens samen met draaitabellen, grafieken & Slimme markeringen

Een draaitabel kan u helpen om snel de platte gegevens samen te vatten en de gewenste informatie te krijgen op basis van uw behoeften. .NET Met de Excel-bibliotheek kunt u dynamisch draaitabellen en draaitabellen maken. U kunt de brongegevens van een draaitabel dynamisch wijzigen en vernieuwen. Bovendien biedt de bibliotheek Smart Markers, wat een geweldige functie is om werkbladen in te vullen op basis van sommige gegevensbronnen en om visueel effectieve rapporten te maken.

Render Excel-werkbladen & Grafieken als afbeeldingen

Aspose.Cells for .NET heeft zijn eigen rendering-engine die speciaal is ontworpen voor het renderen van & afdrukken met de hoogste trouw aan de Microsoft Excel. Het biedt onderscheidende functies zoals het weergeven van Excel-werkbladen & grafieken naar afbeeldingen & werkbladen afdrukken op elke aangesloten fysieke printer. Het proces is flexibel, waardoor u een aantal opties kunt kiezen, zoals het regelen van de resulterende afbeeldingsafmetingen bij het renderen van werkbladen & kaarten naar afbeeldingen.

Werkblad naar afbeelding converteren - C#

// load spreadsheet file

var workbook = new Aspose.Cells.Workbook(dir + "template.xls");

// access the first worksheet from the collection

var worksheet = workbook.Worksheets[0];

// define parameters for resultant image

var options = new Aspose.Cells.Rendering.ImageOrPrintOptions()

{

    OnePagePerSheet = true,

    ImageType = Aspose.Cells.Drawing.ImageType.Jpeg

};

// convert worksheet to image in JPEG format

var renderer = new Aspose.Cells.Rendering.SheetRender(worksheet, options);

renderer.ToImage(0, dir + "output.jpeg");

Grafiek maken & Manipulatie

Aspose.Cells for .NET wordt geleverd met volledige ondersteuning voor het in kaart brengen. U kunt eenvoudig standaard- of aangepaste grafieken toevoegen met behulp van het product API en de gegevens dynamisch instellen om de grafieken te vernieuwen. Met API kunt u ook grafieken converteren naar een aantal afbeeldingsindelingen.

Grafische interfaces voor web & Desktop-applicaties

Aspose.Cells for .NET biedt GUI-besturingselementen voor web & desktop-applicaties. Eindgebruiker kan deze bedieningselementen gebruiken om & bewerk Excel-bestanden, importeer & gegevens exporteren, opmaak beheren & formules en converteer tussen verschillende ondersteunde spreadsheet-indelingen, rechtstreeks vanaf de front-end van uw applicatie.

Microsoft Kantoorautomatisering – niet nodig

Aspose.Cells for .NET is gebouwd met behulp van beheerde code waarvoor nooit Microsoft Office of Microsoft Excel op de machine hoeft te worden geïnstalleerd om met Excel-documentindelingen te werken. Het is een perfect Microsoft alternatief voor kantoorautomatisering in termen van ondersteunde functies, beveiliging, stabiliteit, schaalbaarheid, snelheid en prijs.

Wat mensen zeggen

Geloof ons niet zomaar op ons woord. Kijk wat gebruikers erover te zeggen hebben.

 
 
Case Studies bekijken