Aspose.Cells  for Node.js via Java

Node.js Excel-bestandsindeling-API's

Genereer, wijzig, converteer en render Excel-spreadsheets met Node.js zonder dat u Microsoft Excel nodig heeft.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Cells for Node.js via Java is een veelzijdige en schaalbare API om Excel-spreadsheets te verwerken met Node.js. API biedt conversie van Excel-bestandsindelingen, styling van werkbladen tot het meest gedetailleerde niveau, het maken van grafieken en het maken van grafieken. weergave, betrouwbare formuleberekeningsengine en nog veel meer.

Aspose.Cells for Node.js via Java ondersteunt de meeste populaire spreadsheetformaten, waaronder XLS, XLSX, ODS, SpreadsheetML, CSV, TSC & HTML.

Geavanceerde Node.js Excel-spreadsheet API-functies

Maak draaitabellen, grafieken, sparklines enamp; conditionele opmaak

Vernieuw bestaande grafieken & converteer grafieken naar afbeeldingen of PDF

Creëer & manipuleer opmerkingen & hyperlinks

Stel complexe formules in & uitslag berekenen via API

Stel beveiliging in voor werkmap, werkblad, cel, kolom of rij

Creëer & benoemde bereiken manipuleren

Vul werkbladen in met slimme markeringen

Draaitabellen manipuleren en vernieuwen via API

Converteer werkbladen naar PDF, XPS & SVG-formaten

Excel-spreadsheets renderen

Aspose.Cells for Node.js via Java gebruikt de rendering-engine voor weergave naar de Microsoft Excel met de hoogste betrouwbaarheid. Terwijl u de Excel Processing-bibliotheek van Node.js gebruikt, kunt u hele werkbladen, individuele bestanden of grafieken converteren naar meerdere afbeeldingen en formaten met een vaste lay-out.

Flexibele weergaveopties

Aspose.Cells for Node.js via Java biedt volledige controle over de pagina-instellingen van het werkblad. U kunt de weergaveopties van het werkblad manipuleren, zoals paginaoriëntatie, pauzes, grootte, schaal, kopteksten, voetteksten en zoomniveau. Bovendien kunnen ontwikkelaars de zichtbaarheid van de gegevens controleren met behulp van printgebieden en vastgezette vensters, zodat ze aan de toepassingsspecificaties voldoen.

Beveiligings opties

Aspose.Cells for Node.js via Java biedt een breed scala aan beveiligingsfuncties, waaronder codering/decodering van spreadsheets, inhoud, object- enamp; scenariobescherming en de mogelijkheid om rijen, kolommen & werkbladen.

Manipuleer rijen en Kolommen

Met Aspose.Cells for Node.js via Java kunt u rijen en kolommen op veel verschillende manieren manipuleren. U kunt de rijhoogte eenvoudig aanpassen & kolombreedte, de cellen automatisch aanpassen aan de inhoud, invoegen & verwijderen, verbergen & zowel verbergen als groeperen & rijen degroeperen & kolommen.

Uitgebreide ondersteuning voor werkbladopmaak

Aspose.Cells for Node.js via Java biedt geavanceerde opmaakfuncties waarmee u de presentatie van uw gegevens kunt beheren. U kunt opmaak toepassen op een werkblad, kolom, rij of cel of Rich Text aan een enkele cel toevoegen, randen toepassen, achtergrondpatronen en lettertypestyling instellen. De API maakt het ook mogelijk om toe te voegen, te manipuleren & bereken voorwaardelijke opmaakregels direct.

Grafieken maken, manipulatie & Weergave

Aspose.Cells for Node.js via Java biedt volledige ondersteuning voor het in kaart brengen. U kunt eenvoudig aangepaste of standaardgrafieken toevoegen met behulp van API en de gegevens dynamisch instellen om de grafieken te vernieuwen.