Aspose.Cells  for PHP via Java

PHP Excel-spreadsheet API

Voer spreadsheetmanipulatietaken uit en exporteer Excel-bestanden naar meerdere formaten zonder enige Microsoft Excel-afhankelijkheden.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Cells voor PHP via Java is een schaalbare en veelzijdige Excel-spreadsheet voor beheer en verwerking API. Toepassingen kunnen conversie van spreadsheetindelingen, diagrambeheer en -weergave uitvoeren, formules implementeren, werkbladen opmaken tot op het meest gedetailleerde niveau en nog veel meer. API ondersteunt XLS, XLSX, ODS, SpreadsheetML, CSV, Tab Delimited, HTML/MHTML, PDF, XPS en andere formaten. Ontwikkelaars kunnen eenvoudig de mogelijkheid toevoegen om Excel-bestanden te maken, bewerken, converteren en renderen in hun PHP-applicaties terwijl ze JavaBridge gebruiken.

Geavanceerde PHP-spreadsheet API Functies

Ondersteuning voor CSV, door tabs gescheiden & HTML-indelingen

Laad & sla OpenDocument Spreadsheet (ODS)-indeling op

Creëren, manipuleren & grafieken weergeven

Formules importeren uit een designerspreadsheet

Pagina-instelling configureren

Opmerkingen maken en bewerken

Stel auto-filters in & pagina-einden

Instellen & complexe formules berekenen

Maak & regels voor voorwaardelijke opmaak manipuleren

Beveiligings-/beveiligingsopties instellen

Maak & benoemde bereiken manipuleren

Vul werkbladen in via slimme markeringen

Creëren, manipuleren & ververs draaitabellen

Werkbladen exporteren in SVG-indeling

Maak & render sparklines

Converteer Excel-bestanden naar XPS, PDF & HTML

Aspose.Cells voor PHP via Java API is in staat om Excel-bestanden te converteren naar XPS-, XPS- en HTML-indelingen en om de hoogste visuele betrouwbaarheid te behouden. Het conversieproces is betrouwbaar en ontwikkelaars kunnen met slechts een paar regels het vereiste formaat krijgen.

Spreadsheet opslaan in meerdere formaten - PHP

// load document to be converted

$wkbk = new Workbook("template.xlsx");// save in various formats

$wkbk->save("output.pdf", SaveFormat::PDF);

$wkbk->save("output.xps", SaveFormat::XPS);

$wkbk->save("output.html", SaveFormat::HTML);

Render Excel-spreadsheets & Objecten naar PDF & Afbeeldingen

Aspose.Cells voor PHP via Java heeft een eigen weergave-engine die speciaal is ontworpen voor weergave met de hoogste getrouwheid aan Microsoft Excel. Terwijl u Aspose.Cells voor PHP via Java gebruikt, kunt u hele spreadsheets, individuele werkbladen & grafieken naar een aantal afbeelding & vaste indelingen.

Flexibele weergaveopties voor werkbladen

Aspose.Cells voor PHP via Java geeft u volledige controle over de pagina-instellingen van het werkblad, zodat u de weergave-opties van het Excel-werkblad kunt manipuleren, zoals pagina-einden, pagina-oriëntatie, schalen, papierformaat, kop-/voetteksten & zoomniveau. U kunt de zichtbaarheid van gegevens ook regelen met behulp van bevriezingsvensters & afdrukgebied om aan uw toepassingsvereisten te voldoen.

Efficiënt, robuust & Betrouwbare formuleberekeningsengine

Aspose.Cells voor PHP via Java is uitgerust met een krachtige formuleberekeningsengine die bijna alle standaard en geavanceerde Microsoft Excel-formules en -functies ondersteunt. U kunt de resultaten van ingebouwde of add-in type-, array- en R1C1-referentiestijlformules lezen, instellen en berekenen.

Visualiseer gegevens met opmaak, grafieken & Grafische afbeeldingen

De bibliotheek is zo flexibel dat men spreadsheets kan voorzien van allerlei visuele effecten, maar ook opmaak kan toepassen op een werkblad, rij, kolom of cel, lettertypen met attributen kan instellen, celstijlen kan definiëren & getalnotaties, Rich Text toevoegen en voorwaardelijke opmaakregels definiëren.

Evenzo zijn voor een professionele uitstraling en gemakkelijk te begrijpen grafieken en afbeeldingen de integrale onderdelen. Aspose.Cells voor PHP via Java API's kunnen alle typen standaard- en aangepaste diagrammen maken en manipuleren. Verder kunnen eenvoudig verschillende soorten tekenobjecten aan de cellen worden toegevoegd.