HTML JPG PDF XML XLSX
 Product Family
GIF

Converteer SPREADSHEETML naar GIF via Python

Exporteer Excel®-spreadsheets naar GIF-indeling met Python API's.

Hoe SPREADSHEETML naar GIF te converteren met Python

Om SPREADSHEETML naar GIF te converteren, gebruiken we

Aspose.Cells voor Python

API, een veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke documentmanipulatie en conversie API voor Python-platform.

Stappen om SPREADSHEETML naar GIF te converteren via Python

Python ontwikkelaars kunnen eenvoudig SPREADSHEETML-bestanden laden en converteren naar GIF in slechts een paar regels code.

 1. Laad SPREADSHEETML-bestand met een exemplaar van Workbook1. Roep de methode Workbook.Save aan1. Geef het uitvoerpad door met de GIF-extensie als parameter1. Controleer het opgegeven pad voor het resulterende GIF-bestand

systeem vereisten

Aspose.Cells voor Python is platformonafhankelijk API en kan op elk platform worden gebruikt (Windows, Linux en MacOS), zorg er alleen voor dat het systeem Java 1.8 of hoger heeft, Python 3,5 of hoger.

 • Installeer Java en voeg het toe aan de omgevingsvariabele PATH, bijvoorbeeld: PATH=C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_131;.- Installeer Aspose.Cells voor Python vanaf pypi, gebruik commando als: $ pip install aspose-cells.
Gratis app en voorbeeldcode om SPREADSHEETML naar GIF te converteren
Input file
Select format
  
                  
  
	
 using Aspose.Cells;   
 var workbook = new Workbook("Input.xlsx");
 workbook.Save("Output.pdf");
	        
        
      
Een Excel Spreadsheet Programming Library die in staat is om platformonafhankelijke applicaties te bouwen met de mogelijkheid om alle Excel-bestanden te genereren, wijzigen, converteren, renderen en afdrukken. Python Excel API converteert niet alleen tussen spreadsheet-indelingen, het kan ook Excel-bestanden weergeven als afbeeldingen, PDF, HTML, ODS, CSV, SVG, JSON, WORD, PPT en meer, waardoor het een perfecte keuze is om documenten uit te wisselen in industriestandaard formaten.

SPREADSHEETML Wat is SPREADSHEETML bestandsformaat

XML staat voor Extensible Markup Language en is vergelijkbaar met HTML, maar verschilt in het gebruik van tags voor het definiëren van objecten. Het hele idee achter het creëren van een XML-bestandsformaat was om gegevens op te slaan en te transporteren zonder afhankelijk te zijn van software- of hardwaretools. Zijn populariteit is te danken aan het feit dat het zowel menselijk als machinaal leesbaar is. Hierdoor kan het gemeenschappelijke dataprotocollen creëren in de vorm van objecten die moeten worden opgeslagen en gedeeld via een netwerk zoals World Wide Web (WWW). De "X" in XML is voor uitbreidbaar, wat inhoudt dat de taal kan worden uitgebreid tot een willekeurig aantal symbolen volgens de vereisten van de gebruiker. Het is voor deze functies dat veel standaard bestandsindelingen er gebruik van maken, zoals Microsoft Open XML, LibreOffice OpenDocument, XHTML en SVG.

Meer lezen

GIF Wat is GIF bestandsformaat

Een GIF of Graphical Interchange Format is een type sterk gecomprimeerde afbeelding. GIF, eigendom van Unisys, gebruikt het LZW-compressie-algoritme dat de beeldkwaliteit niet verslechtert. Voor elke afbeelding staat GIF doorgaans tot 8 bits per pixel toe en tot 256 kleuren over de afbeelding. In tegenstelling tot een JPEG-afbeelding, die tot 16 miljoen kleuren kan weergeven en redelijk de grenzen van het menselijk oog raakt. Toen het internet opkwam, bleven GIF's de beste keuze omdat ze een lage bandbreedte nodig hadden en compatibel waren voor de afbeeldingen die effen kleurvlakken verbruiken. Een geanimeerde GIF combineert een groot aantal afbeeldingen of frames in een enkel bestand en geeft ze in een volgorde weer om een geanimeerde clip of een korte video te genereren. De kleurbeperkingen zijn tot 256 voor elk frame en zijn waarschijnlijk het minst geschikt voor het reproduceren van andere afbeeldingen en foto's met kleurverloop.

Meer lezen

Andere ondersteunde conversies

U kunt SPREADSHEETML ook converteren naar vele andere bestandsindelingen, waaronder enkele die hieronder worden vermeld.

SPREADSHEETML NAAR BMP (Bitmap afbeelding)
SPREADSHEETML NAAR EMF (Verbeterde metabestandsindeling)
SPREADSHEETML NAAR GIF (Grafisch uitwisselingsformaat)
SPREADSHEETML NAAR HTML (Hypertekst-opmaaktaal)
SPREADSHEETML NAAR MD (Markdown-taal)
SPREADSHEETML NAAR MHTML (Webpagina-archiefindeling)
SPREADSHEETML NAAR ODS (OpenDocument-spreadsheetbestand)
SPREADSHEETML NAAR PDF (Draagbaar documentformaat)
SPREADSHEETML NAAR PNG (Draagbare netwerkgrafieken)
SPREADSHEETML NAAR SVG (Schaalbare vectorafbeeldingen)
SPREADSHEETML NAAR TIFF (Gelabelde afbeeldingsindeling)
SPREADSHEETML NAAR TSV (Door tabs gescheiden waarden)
SPREADSHEETML NAAR TXT (Tekstdocument)
SPREADSHEETML NAAR XLS (Excel binair formaat)
SPREADSHEETML NAAR XLSB (Binair Excel-werkmapbestand)
SPREADSHEETML NAAR XLSM (Spreadsheetbestand)
SPREADSHEETML NAAR XLSX (OOXML Excel-bestand)
SPREADSHEETML NAAR XLT (Microsoft Excel-sjabloon)
SPREADSHEETML NAAR XLTM (Excel Macro-enabled sjabloon)
SPREADSHEETML NAAR XLTX (Office OpenXML Excel-sjabloon)
SPREADSHEETML NAAR XML (Uitbreidbare opmaaktaal)
SPREADSHEETML NAAR XPS (XML-papierspecificaties)
SPREADSHEETML NAAR JSON (JavaScript-objectnotatie)