XLS XLSB XLSX XLSM ODS
Aspose.Cells for Python
XLSB

Repareer XLSB-bestand in Python

Bouw je eigen Python-applicatie om xlsb-bestanden te repareren met Python.

Repareer XLSB-bestand met Python

Hoe repareer ik een xlsb-bestand? Met de bibliotheek Aspose.Cells for Python kunt u eenvoudig het bestand XLSB programmatisch repareren met een paar regels code. Aspose.Cells for Python is in staat om platformonafhankelijke applicaties te bouwen met de mogelijkheid om alle Excel-bestanden te genereren, wijzigen, converteren, renderen en afdrukken. Python Excel API converteert niet alleen tussen spreadsheetformaten, het kan ook Excel-bestanden weergeven als afbeeldingen, PDF, HTML, ODS, CSV, SVG, JSON, WORD, PPT en meer, waardoor het een perfecte keuze is om documenten uit te wisselen in industriestandaard formaten. U kunt Aspose.Cells for Python via Java installeren vanafpypi , gebruik commando als:$ pip install aspose-cells.

Hoe xlsb-bestand te repareren in Python

Wilt u het xlsb-bestand programmatisch repareren? Python-ontwikkelaars kunnen eenvoudig xlsb-bestanden laden en repareren in slechts een paar regels code.

 • Definieer een klasse die Aspose.Cells erft. IWarningCallback.
 • Laad het bestand XLSB door een instantie van Workbook te maken, met behulp van de bovenstaande overervingsklasse, raadpleeg de bovenstaande code.
 • Sla de werkmap op, het beschadigde xlsb-bestand wordt gerepareerd.
Gratis app en voorbeeldcode om het bestand XLSB online te repareren
Input file
Save as
  
                  
        
	
 import jpype   
 import asposecells   
 jpype.startJVM() 
 from asposecells.api import Workbook
 workbook = Workbook("Input.xlsx")
 workbook.save("Output.pdf")
 jpype.shutdownJVM()
	
        
      

Python bibliotheek om XLSB bestand te repareren

Er zijn drie opties om “Aspose.Cells for Python via Java” op uw systeem te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

 1. Installeer Aspose.Cells for Python via Java in Windows. Zie Documentatie
 2. Installeer Aspose.Cells for Python via Java in Linux. Zien Documentatie
 3. Installeer Aspose.Cells for Python via Java in macOS. Zien Documentatie

systeem vereisten

Aspose.Cells for Python wordt ondersteund op alle belangrijke besturingssystemen. Zorg ervoor dat u aan de volgende vereisten voldoet.

 • Installeer Java 1.8 of hoger en voeg deze toe aan de omgevingsvariabele PATH, bijvoorbeeld:PATH=C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_131;.
 • Installeren Python 3,5 of hoger.
 • Installeer Aspose.Cells for Python vanafpypi , gebruik commando als:$ pip install aspose-cells.

XLSB Wat is XLSB bestandsformaat

De bestandsindeling XLSB specificeert de binaire bestandsindeling van Excel, een verzameling records en structuren die de inhoud van de Excel-werkmap specificeren. De inhoud kan ongestructureerde of semi-gestructureerde tabellen met getallen, tekst of zowel getallen als tekst, formules, externe gegevensverbindingen, grafieken en afbeeldingen bevatten. In tegenstelling tot XLSX (dat is gebaseerd op de Open XML-bestandsindeling), vertegenwoordigt de XLSB het binaire Excel-werkmapbestand. XLSB-bestanden kunnen sneller worden gelezen en geschreven, waardoor ze handig zijn voor het werken met grote bestanden. XLSB wordt zelden gebruikt om werkmappen op te slaan, aangezien XLSX (en voorheen XLS) de meest gebruikelijke door de gebruiker geselecteerde bestandsindelingen zijn voor het opslaan van werkmappen. Het kan worden geopend door Microsoft Office 2007 en hoger.

Meer lezen

Herstel andere ondersteunde Excel-indelingen

Met behulp van Python kan men eenvoudig andere Excel-bestanden repareren.

Reparatie ODS (Open Document Spreadsheet-bestand)
Reparatie XLS (Excel binair formaat)
Reparatie XLSB (Binair Excel-werkmapbestand)
Reparatie XLSM (Spreadsheet-bestand)
Reparatie XLSX (OOXML Excel-bestand)