Aspose.Cells  for Reporting Services

Reporting Services-extensie om rapporten als Excel-bestanden te leveren

Exporteer eenvoudig RDL- en RDLC-rapporten naar Excel-spreadsheetbestandsindelingen.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Met Aspose.Cells for Reporting Services kunt u Excel-rapporten leveren vanuit Microsoft SQL Server Reporting Services en Microsoft Report Viewer. In tegenstelling tot de native exporteur voor op Excel gebaseerde rapporten - Aspose.Cells voor Reporting Services staat de conversie van RDL & RDLC rapporteert naar een aantal Excel-spreadsheetbestandsindelingen.

Geavanceerde functies voor rapportageservices

Bestand in MarkDown-formaat exporteren

Ondersteuning Tablix Groepspagina-einde

Meerdere tabbladen genereren

Samenvouwen of uitvouwen van draaitabelvelden

Ondersteuning bij het uitvoeren van Min-berekeningen

Het MS Excel-afdrukformaat oproepen

MS Excel 2016-kaarten ondersteund

Instellingen voor paginamarge aanpassen in Excel Spreadsheets

Aspose.Cells' Rapportontwerptool

Ontwikkelaars kunnen rapporten rechtstreeks vanuit Microsoft Excel ontwerpen en leveren terwijl ze Aspose.Cells.Report.Designer gebruiken - een eenvoudig ontwerpprogramma dat Microsoft Excel als rapportsjabloon gebruikt. Met deze functie kunt u profiteren van alle krachtige functionaliteit en functies die beschikbaar zijn in de Microsoft Excel-toepassing, waaronder draaitabellen, interactieve grafieken, formules enzovoort.

Rapporten exporteren naar spreadsheetindelingen

Aspose.Cells for Reporting Services ondersteunt alle populaire Microsoft Excel-bestandsindelingen (97 - 2016), inclusief 'native' Microsoft Excel-indelingen zoals XLS, XLSX, XLSM, SpreadsheetML, CSV, Tab Delimited en HTML. Aspose.Cells voor Reporting Services ondersteunt ook de ODS-bestandsindeling (OpenDocument Spreadsheet).

Bovendien exporteert Aspose.Cells voor Reporting Services Excel-documenten als volledig bewerkbare spreadsheets, dat wil zeggen; de eindgebruiker kan de resulterende spreadsheets indien nodig handmatig bewerken in de Microsoft Excel-toepassing.

High Fidelity - Identiek aan rapportontwerp

Aspose.Cells voor Reporting Services exporteert u de rapporten naar Microsoft Excel-spreadsheets op een manier dat het resultaat identiek lijkt aan het origineel zoals gegenereerd door de ingebouwde Reporting Services-rapportontwerper. Alle rapportfuncties worden geconverteerd met de hoogste mate van precisie om Microsoft Excel-spreadsheets er zo veel mogelijk op het origineel te laten lijken.

Verschillende opties voor gegevensverwerking

Aspose.Cells voor Reporting Services-ondersteuningstabellen met gegroepeerde rijen en voetteksten, terwijl de groepering net als andere rapportitems tijdens het ontwerp kan worden ingesteld. Aspose.Cells voor Reporting Services ondersteunt ook parameters en globale variabelen als rapportgegevensbronnen. Ontwikkelaars kunnen ook gebruikmaken van Microsoft Query voor het maken van gegevensbronnen en query's; dit is een veelgebruikte tool en bekend bij de meeste gebruikers.

Daarnaast ondersteunt Aspose.Cells for Reporting Services zowel rapportspecifieke gegevensbronnen als gedeelde gegevensbronnen die vooraf op Report Server zijn gemaakt. Ontwikkelaars kunnen tijdens het ontwerpen rapportspecifieke gegevensbronnen gebruiken en gedeelde gegevensbronnen opgeven als gegevensbronnen voor rapporten tijdens het publiceren van rapporten.

Microsoft Office-automatisering – niet nodig

Aspose.Cells for Reporting Services is gebouwd met beheerde code waarvoor Microsoft Office of Microsoft Excel nooit op de computer hoeft te worden geïnstalleerd om met Excel-documentindelingen te werken. Het is een perfect alternatief voor Microsoft Excel-automatisering in termen van ondersteunde functies, beveiliging, stabiliteit, schaalbaarheid, snelheid en prijs.