HTML JPG PDF XML VDW
 Product Family
PDF

Μετατροπή VDW σε PDF μέσω C#

Εξαγωγή αρχείων Microsoft® Visio VDW σε PDF σε .NET Framework, .NET Core, Mono ή COM Interop.

Πώς να μετατρέψετε VDW σε PDF χρησιμοποιώντας το C#

Για να μετατρέψουμε το VDW σε PDF, θα χρησιμοποιήσουμε

Aspose.Diagram for .NET

API που είναι μια πλατφόρμα πλούσια σε χαρακτηριστικά, ισχυρή και εύκολη στη χρήση χειρισμό και μετατροπή εγγράφων API για C#. Ανοιξε

NuGet

διαχειριστής πακέτων, αναζητήστε Aspose.Diagram και εγκαταστήστε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη εντολή από την Κονσόλα Package Manager.

Εντολή κονσόλας διαχείρισης πακέτων


PM> Install-Package Aspose.Diagram

Βήματα για τη μετατροπή VDW σε PDF μέσω C#

Οι προγραμματιστές του .NET μπορούν εύκολα να φορτώσουν και να μετατρέψουν αρχεία VDW σε PDF σε λίγες μόνο γραμμές κώδικα.

 1. Φόρτωση αρχείου VDW με μια παρουσία της κλάσης Diagram1. Καλέστε τη μέθοδο Diagram.Save με τη διαδρομή αρχείου εξόδου και το SaveFileFormat.PDF ως παραμέτρους1. Το αρχείο PDF θα αποθηκευτεί στην καθορισμένη διαδρομή

Απαιτήσεις συστήματος

Πριν εκτελέσετε τον κώδικα του παραδείγματος μετατροπής, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις ακόλουθες προϋποθέσεις.

 • Microsoft Windows ή συμβατό λειτουργικό σύστημα με .NET Framework, .NET Core, Mono ή COM Interop.- Περιβάλλον ανάπτυξης όπως το Microsoft Visual Studio.- Aspose.Diagram for .NET DLL που αναφέρεται στο έργο σας.
 

Αυτό το δείγμα κώδικα δείχνει τη μετατροπή C# VDW σε PDF

 
 • Δωρεάν εφαρμογή για μετατροπή VDW σε PDF

  Ελέγξτε τις ζωντανές επιδείξεις μας για Μετατροπή VDW σε PDF με τα ακόλουθα οφέλη.

    Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να ρυθμίσετε τίποτα.
    Δεν χρειάζεται να γράψετε κανέναν κώδικα.
    Απλώς ανεβάστε το αρχείο VDW και πατήστε το κουμπί "Μετατροπή".
    Θα λάβετε αμέσως τον σύνδεσμο λήψης για το αρχείο PDF που προκύπτει.
  Μια Βιβλιοθήκη διαχείρισης Diagram ειδικά σχεδιασμένη για να λειτουργεί με αρχεία Microsoft Visio. Επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν, να χειρίζονται και να μετατρέπουν εγγενείς μορφές Visio. Οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν διαγράμματα από την αρχή, καθώς και να φορτώσουν εύκολα υπάρχοντα αρχεία και να χειριστούν τα στοιχεία του diagram για να εξαγάγουν το αποτέλεσμα σε άλλες μορφές.

  VDW Τι είναι μορφή αρχείου VDW

  Το VDW είναι η μορφή αρχείου της υπηρεσίας γραφικών Visio που καθορίζει τις ροές και τις αποθήκες που απαιτούνται για την απόδοση ενός σχεδίου Ιστού. Ένα σχέδιο Ιστού είναι μια συλλογή σελίδων σχεδίασης, σχημάτων, γραμματοσειρών, εικόνων, συνδέσεων δεδομένων και diagram πληροφοριών ενημέρωσης που μπορούν να αποδοθούν ως διανυσματικό ή ράστερ σχέδιο. Τα αρχεία VDW μπορούν να ανοίξουν και στο Microsoft Visio, αλλά αποθηκεύονται κυρίως για χρήση στον ιστό. Το Microsoft Visio προσφέρει τη δυνατότητα μετατροπής αρχείων Visio σε διάφορες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των PNG, BMP, PDF και άλλων.

  Διαβάστε Περισσότερα

  pdf Τι είναι μορφή αρχείου pdf

  Το Portable Document Format (PDF) είναι ένας τύπος εγγράφου που δημιουργήθηκε από την Adobe στη δεκαετία του 1990. Ο σκοπός αυτής της μορφής αρχείου ήταν να εισαγάγει ένα πρότυπο για την αναπαράσταση εγγράφων και άλλου υλικού αναφοράς σε μορφή που να είναι ανεξάρτητη από το λογισμικό εφαρμογής, το υλικό καθώς και το λειτουργικό σύστημα. Τα αρχεία PDF μπορούν να ανοίξουν στο Adobe Acrobat Reader/Writer καθώς και στα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome, το Safari, το Firefox μέσω επεκτάσεων/προσθηκών. Οι περισσότερες από τις εμπορικά διαθέσιμες σουίτες λογισμικού προσφέρουν επίσης τη μετατροπή των εγγράφων τους σε μορφή αρχείου PDF χωρίς την απαίτηση πρόσθετου στοιχείου λογισμικού. Έτσι, η μορφή αρχείου PDF έχει πλήρη δυνατότητα να περιέχει πληροφορίες όπως κείμενο, εικόνες, υπερσυνδέσμους, πεδία φόρμας, εμπλουτισμένα μέσα, ψηφιακές υπογραφές, συνημμένα, μεταδεδομένα, γεωχωρικά χαρακτηριστικά και τρισδιάστατα αντικείμενα σε αυτήν που μπορούν να γίνουν μέρος του εγγράφου προέλευσης.

  Διαβάστε Περισσότερα

  Άλλες υποστηριζόμενες μετατροπές

  Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το VDW σε πολλές άλλες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων μερικών που αναφέρονται παρακάτω.

  VDW ΣΕ BMP (Εικόνα Bitmap)
  VDW ΣΕ EMF (Βελτιωμένη μορφή μετα-αρχείου)
  VDW ΣΕ HTML (Γλώσσα σήμανσης υπερκειμένου)
  VDW ΣΕ JPEG (Εικόνα JPEG)
  VDW ΣΕ PNG (Φορητά γραφικά δικτύου)
  VDW ΣΕ SVG (Κλιμακόμενα διανυσματικά γραφικά)
  VDW ΣΕ SWF (Μορφή SWF)
  VDW TO TIFF (Με ετικέτα Μορφή εικόνας)
  VDW ΠΡΟΣ VDX (Microsoft Visio Μορφή σχεδίασης)
  VDW ΠΡΟΣ VSDM (Microsoft Visio Μορφή σχεδίασης)
  VDW ΠΡΟΣ VSDX (Μορφή Microsoft Visio)
  VDW ΠΡΟΣ VSSM (Microsoft Visio Αρχεία στένσιλ)
  VDW ΠΡΟΣ VSSX (Στένσιλ σχεδίασης)
  VDW ΠΡΟΣ VSTM (Microsoft Visio Αρχεία προτύπων)
  VDW ΠΡΟΣ VSTX (Microsoft Visio Πρότυπο σχεδίασης)
  VDW ΠΡΟΣ VSX (Στένσιλ)
  VDW ΠΡΟΣ VTX (Microsoft Visio Πρότυπο σχεδίασης)
  VDW TO XAML (Επεκτάσιμη γλώσσα σήμανσης εφαρμογής)
  VDW ΣΕ XPS (Προδιαγραφές χαρτιού XML)