Microsoft® Visio Formátumkonverzió a következőn keresztül: Java

Konvertálja az MS Visio diagramokat HTML, PDF és képek formátumba, beleértve a JPG-t, BMP-t, PNG-t, TIFF-et többplatformos Java alkalmazások létrehozásához.

 

Bármilyen Microsoft Visio formátum esetén a megjelenítési megoldás, például folyamatábrák és üzleti folyamatábrák tervezése stb., Java Visio API egyszerű módon megkönnyíti az összes összetett rajz elkészítését. Töltse be a forrásfájlt a használatával Diagram osztály és hívja meg a mentési metódust a megfelelő paraméterekkel.

Konverziók közötti Visio fájlok

programozók könnyedén konvertálhatják a VSDX, VSX, VTX, VDX, VSSX, VSTX, VSDM, VSSM, VSTM formátumokat, valamint betölthetik a VDW, VSD, VSS, VST és renderelések PDF-be, HTML-be és képekbe. Figyelembe véve a VSDX - VDX forgatókönyvet, a folyamat a következő: betölti a VSDX forrásfájlt a diagram osztály használatával, és meghívja a mentési metódust a kimeneti fájl megadásával és SaveFileFormat .VDX paraméterként.

Java Kód a(z) VSDX – VDX konverzióhoz
 

Visio képkonverzióvá

Az általános átalakításhoz a visio fájl képpé konvertálásának folyamata ugyanaz. Csak töltse be a fájlt a Diagram osztályon keresztül, és hívja meg a mentési metódust a kimeneti fájllal és a SaveFileFormat kimeneti paraméterekkel. Ha pedig konkrét beállításokat kell megadni, a fejlesztők használhatják az ImageSaveOptions osztályt, miközben diagram oldalt konvertálnak képpé és SVGSaveOptions-t az SVG konverzióhoz.

Java Kód a(z) Visio képformátumokká konvertálásához
Java Kód a(z) Visio SVG-vé konvertálásához
 

A(z) Visio konvertálása PDF és HTML formátumba

A(z) API visio formátumot képes PDF és HTML formátumba konvertálni. Csak használd SaveFileFormat .PDF és SaveFileFormat.HTML a mentési metóduson belül paraméterként. A speciális beállításokhoz pedig a fejlesztők használhatják a PdfSaveOptions és a HTMLSaveOptions osztályokat.

Java Kód a(z) Visio PDF-be konvertálásához
Java Kód a(z) Visio HTML-fájllá konvertálásához