HTML JPG VSTX XML VSDX
  Product Family
VSTX

Hozzon létre VSTX dokumentumokat a következőn keresztül: Java

Natív és nagy teljesítményű VSTX (Portable Document Format) létrehozása programozottan a Java könyvtár használatával.

A(z) VSTX fájl dinamikus generálása a futó alkalmazáson belül egyszerű. Annak érdekében, hogy VSTX dokumentumot a semmiből hozzon létre anélkül, hogy MS Office-t igényelne, ezt használjuk

Aspose.Diagram for Java

API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható Diagram API for Java platform. A legújabb verziót közvetlenül a webhelyről töltheti le

Maven

és telepítse a Maven-alapú projekten belül a következő konfigurációk hozzáadásával a pom.xml fájlhoz.

Adattár


<repository>
<id>AsposeJavaAPI</id>
<name>Aspose Java API</name>
<url>https://repository.aspose.com/repo/</url>
</repository>

Függőség

<dependency>
<groupId>com.aspose</groupId>
<artifactId>aspose-diagram</artifactId>
<version>version of aspose-diagram API</version>
<classifier>jdk16</classifier>
</dependency>

VSTX létrehozása a következőn keresztül: Java

A fejlesztők könnyen létrehozhatják, betölthetik, módosíthatják és konvertálhatják a(z) VSTX-t (Portable Document Format) az adatfeldolgozásra szolgáló különböző jelentéskészítő alkalmazásokon belül, mindössze néhány sornyi kóddal.

  1. Szerelje be a névteret az osztályfájlba1. Hozzon létre Diagram osztálypéldányt.1. Nyissa meg a(z) diagram első oldalát.1. Szöveg hozzáadása az oldalon.1. Mentse a(z) diagram fájlt VSTX fájlként a mentési módszerrel.

rendszerkövetelmények

A Aspose.Diagram for Java minden nagyobb platformon és operációs rendszeren támogatja. Kérjük, győződjön meg arról, hogy rendelkezik az alábbi előfeltételekkel.

  • Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer Java futásidejű környezettel JSP/JSF alkalmazásokhoz és asztali alkalmazásokhoz.- Szerezze be a(z) Aspose.Diagram for Java legújabb verzióját közvetlenül innen Maven .
 

A következő forráskód bemutatja, hogyan hozhat létre VSTX fájlt a C# használatával.


// Hozzon létre Diagram osztálypéldányt.
Diagram diagram = new Diagram();

// Nyissa meg a(z) diagram első oldalát.
Page page = diagram.getPages().get(0);

// Szöveg alakzat hozzáadása.
Shape shape = page.addText(1, 1, 1, 1, "Test text", "Calibri", "#a5a5a5", 0.25);

// Mentse el a(z) Diagram fájlt .vstx fájlként.
diagram.save("out.vstx",SaveFileFormat.VSTX);
 
Egy Visio programozási könyvtár, amely képes többplatformos alkalmazások létrehozására, amelyek képesek VSTX fájlok generálására, módosítására, konvertálására, renderelésére és nyomtatására. A .NET Visio API nem csak konvertál a táblázatformátumok között, hanem Visio fájlt is képes megjeleníteni képként, VSTX, HTML-ként és még sok másként, így tökéletes választás az iparági szabványos formátumú dokumentumok cseréjére.

VSTX Mi a VSTX fájlformátum

VSTX kiterjesztésű fájlok rajzsablonfájlok, amelyeket a Microsoft Visio 2013-as vagy újabb verzióval hoztak létre. Ezek a VSTX fájl kiindulási alapot nyújtanak Visio rajz létrehozásához, .VSDX fájlként mentve, alapértelmezett elrendezéssel és beállításokkal. Általában a Visio fájlokat olyan rajzok létrehozására használják, amelyek vizuális objektumokat, folyamatábrákat, UML-t diagram, információáramlást, szervezeti diagramokat, szoftverdiagramokat, hálózati elrendezést, adatbázis-modelleket, objektumleképezést és más hasonló információkat tartalmaznak. A Visio használatával létrehozott fájlok exportálhatók különböző fájlformátumokba is, például PNG, BMP, PDF és más formátumokba. A(z) VSTX fájlokat megnyitó programok közé tartozik a(z) Microsoft Visio Windows és Mac rendszerhez, amelyek lehetővé teszik a fájlok megnyitását megtekintés és szerkesztés céljából. Lehetővé teszi Visio fájlformátumok számos más formátumba való konvertálását is.

Bővebben

Egyéb támogatott Visio generáció

Létrehozhat más Microsoft Visio formátumokat is, köztük néhányat az alábbiakban.

VDX (Visio rajz XML fájl)
VSSX (Visio sablonfájl)
VSSM (Visio makró-engedélyezett sablonfájl)
VSTM (Visio makró-engedélyezett sablonfájl)
VSDX (Visio rajzfájl)