Aspose.Diagram   for Python via Java

Python Visio Fájlok API

Hozzon létre, olvasson, írjon és exportáljon Microsoft Visio formátumokat, beleértve a VSDX, VDX, VSX, VTX és további formátumokat a Python API használatával.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

A(z) Aspose.Diagram for Python ezen keresztül: Java egy Microsoft Visio dokumentumkezelési megoldás. Lehet olvasni, írni, védeni, exportálni és nyomtatni natív Visio formátumokat, valamint támogat néhány gyakran használt kép- és rögzített elrendezésű formátumot. Könnyű betölteni a meglévő fájlokat, módosítani a diagram elemeket a kívánt formátumba exportáláshoz, beleértve a képeket vagy rögzített elrendezésű formátumokat, például PDF vagy XPS.

A(z) Aspose.Diagram for Python via Java egy önálló API, és nem igényel Microsoft Visio vagy más szoftver telepítését. Ezen túlmenően néhány egyszerűen elvégezhető feladat, például diagramok létrehozása a semmiből, különféle formátumok olvasása vagy írása, a tulajdonságok elérése és olvasása, beleértve a Visio objektumképleteket, diagramok exportálása többféle formátumba, diagramok nagy pontosságú nyomtatása és még sok más.

Speciális Python Visio API funkciók

Készítsen diagramokat a semmiből

Több Visio formátum olvasása

Olvassa el a különböző objektumok tulajdonságait

Írjon különféle Visio formátumokat

A dokumentum tulajdonságainak manipulálása

Diagramok nyomtatása nagy pontossággal

Diagramok védelme vagy eltávolítása & formák

Diagramok exportálása különböző formátumokba

Hozzon létre Visio dokumentumokat a semmiből

A Aspose.Diagram a(z) Python számára egyszerű és könnyen használható. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy diagramokkal dolgozzanak anélkül, hogy megértenék a mögöttes formátumot, például VSDX fájlt hozhatnak létre a semmiből, mindössze néhány sornyi kóddal.

Hozzon létre VSDX formátumot a semmiből a Python használatával

diagram = Diagram()

diagram.save("output.vsdx", SaveFileFormat.VSDX)

A(z) Visio fájlok elérése és kezelése

A Python diagram API lehetővé teszi a natív Microsoft Visio formátumok olvasását, valamint hozzáférést biztosít az diagram adatokhoz, például dokumentumhoz, oldalhoz, mesterhez, alakzathoz, stíluslaphoz, csatlakozáshoz és így tovább. Ezek az objektumok a API-on keresztül manipulálhatók, és az eredmény a támogatott formátumok bármelyikében lemezre írható.

Exportálás a Képek közé

fejlesztők könnyedén betölthetnek Visio fájlt, és exportálhatják azokat népszerű képekbe, például PNG, TIFF, JPEG, BMP, SVG és EMF formátumba. A Python könyvtár támogatja a Visio fájlok PDF és amp; XPS formátumok a legmagasabb hűséggel.

A(z) Visio VSDX fájl oldalának exportálása PNG formátumba

diagram = Diagram("test.vsdx")

// Save diagram as PNG

options = ImageSaveOptions(SaveFileFormat.PNG)

// Save one page only, by page index

 options.setPageIndex(0)

// Save resultant Image file

diagram.save("output.png", options)
  

  
  

A Aspose.Diagram egyedi Visio API-kat kínál más népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: