Microsoft® Visio Conversie van indelingen via Java

Converteer MS Visio-diagrammen naar HTML, PDF en afbeeldingen, inclusief JPG, BMP, PNG, TIFF om platformonafhankelijke Java-applicaties te bouwen.

 

Voor elke Microsoft Visio-indeling maakt rendering-oplossing zoals het ontwerpen van stroomdiagrammen en zakelijke stroomdiagrammen enz. Java Visio API alle complexe tekeningen op een gemakkelijke manier mogelijk. Laad het bronbestand met Diagram klas en roep de save-methode aan met de juiste parameters.

Interconversie Visio bestanden

Programmeurs kunnen eenvoudig de indelingen VSDX, VSX, VTX, VDX, VSSX, VSTX, VSDM, VSSM, VSTM converteren en VDW, VSD, VSS, VST en renders naar PDF, HTML en afbeeldingen. Rekening houdend met het scenario van VSDX tot VDX, is het proces, laad het bronbestand VSDX met behulp van de klasse diagram en roep de opslagmethode aan door het uitvoerbestand en Bestandsindeling opslaan .VDX als parameters.

Java Code voor VSDX naar VDX conversie
 

Visio naar afbeeldingen conversie

Voor algemene conversie is het proces voor het converteren van visio bestanden naar afbeeldingen hetzelfde. Laad het bestand gewoon via Diagram class en roep de opslagmethode aan met uitvoerbestand en SaveFileFormat-uitvoerparameters. En wanneer het nodig is om specifieke opties te definiëren, kunnen ontwikkelaars de ImageSaveOptions-klasse gebruiken bij het converteren van diagram pagina’s naar afbeeldingen en SVGSaveOptions voor SVG-conversie.

Java Code om Visio te converteren naar afbeeldingsindelingen
Java Code om Visio naar SVG te converteren
 

Converteer Visio naar PDF en HTML

API kan visio-indelingen zowel naar PDF als naar HTML converteren. Gebruik gewoon Bestandsindeling opslaan .PDF en SaveFileFormat.HTML binnen de opslagmethode als parameter. En voor speciale instellingen kunnen ontwikkelaars de klassen PdfSaveOptions en HTMLSaveOptions gebruiken.

Java Code voor Visio naar PDF-conversie
Java Code om Visio naar HTML-bestand te converteren