HTML JPG VDX XML VSDX
  Product Family
VDX

Maak VDX documenten via Java

Native en krachtige VDX (Portable Document Format) creatie programmatisch met behulp van Java bibliotheek.

Het dynamisch genereren van een VDX-bestand binnen een actieve toepassing is eenvoudig. Om VDX documenten helemaal opnieuw te maken zonder dat MS Office nodig is, gebruiken we

Aspose.Diagram for Java

API, een veelzijdig, krachtig en gebruiksvriendelijk Diagram API for Java-platform. U kunt de nieuwste versie rechtstreeks downloaden van

Maven

en installeer het binnen uw op Maven gebaseerde project door de volgende configuraties toe te voegen aan pom.xml.

Opslagplaats


<repository>
<id>AsposeJavaAPI</id>
<name>Aspose Java API</name>
<url>https://repository.aspose.com/repo/</url>
</repository>

Afhankelijkheid

<dependency>
<groupId>com.aspose</groupId>
<artifactId>aspose-diagram</artifactId>
<version>version of aspose-diagram API</version>
<classifier>jdk16</classifier>
</dependency>

Hoe u VDX maakt via Java

De ontwikkelaars kunnen eenvoudig VDX (Portable Document Format) maken, laden, wijzigen en converteren binnen het draaien van verschillende rapportagetoepassingen voor gegevensverwerking in slechts een paar regels code.

  1. Neem de naamruimte op in uw klassenbestand1. Maak Diagram klasse-instantie.1. Open de eerste pagina van de diagram.1. Voeg tekst toe aan de pagina.1. Gebruik de opslagmethode om het diagram op te slaan als VDX-bestand.

systeem vereisten

Aspose.Diagram for Java ondersteunt op alle belangrijke platforms en besturingssystemen. Zorg ervoor dat u aan de volgende vereisten voldoet.

  • Microsoft Windows of een compatibel besturingssysteem met Java Runtime-omgeving voor JSP/JSF-applicaties en desktopapplicaties.- Ontvang de nieuwste versie van Aspose.Diagram for Java rechtstreeks van Maven .
 

De volgende broncode laat zien hoe u een VDX-bestand maakt met C#.


// Maak Diagram klasse-instantie.
Diagram diagram = new Diagram();

// Open de eerste pagina van de diagram.
Page page = diagram.getPages().get(0);

// Tekstvorm toevoegen.
Shape shape = page.addText(1, 1, 1, 1, "Test text", "Calibri", "#a5a5a5", 0.25);

// Sla het Diagram op als .vdx-bestand.
diagram.save("out.vdx",SaveFileFormat.VDX);
 
Een Visio programmeerbibliotheek die in staat is om platformonafhankelijke applicaties te bouwen met de mogelijkheid om VDX bestanden te genereren, wijzigen, converteren, renderen en af te drukken. .NET Visio API converteert niet alleen tussen spreadsheetformaten, het kan ook Visio-bestanden weergeven als afbeeldingen, VDX, HTML en meer, waardoor het een perfecte keuze is om documenten uit te wisselen in industriestandaardformaten.

VDX Wat is VDX bestandsformaat

Elke tekening of grafiek die is gemaakt in Microsoft Visio, maar is opgeslagen in XML-indeling, heeft de extensie .VDX. Een Visio tekening XML-bestand wordt gemaakt in Visio software, die is ontwikkeld door Microsoft. Microsoft Visio heeft de mogelijkheid om visuele documenten te genereren die kunnen worden gebruikt in presentaties en documenten. Het Visio tekening-XML-bestand bevat de visuele objecten en metadatadetails van de visuele elementen. Aan deze visuele elementen kan ook tekst worden toegevoegd. Vision tekening XML-bestand. Deze Visio tekening-XML-bestanden zijn geïntegreerd met op XML gebaseerde opmaakstandaarden en coderingsspecificaties voor afbeeldingsgegevens waarmee de inhoud kan worden weergegeven en opgeslagen door de Microsoft Visio-software in de bestandsindeling VDX.

Meer lezen

Andere ondersteunde Visio generatie

U kunt ook andere Microsoft Visio-indelingen maken, waaronder enkele die hieronder worden vermeld.

VSSX (Visio stencilbestand)
VSTX (Visio sjabloonbestand)
VSDM (Visio macro-enabled tekeningbestand)
VSSM (Visio stencilbestand met macro\'s)
VSTM (Visio sjabloonbestand met macro\'s)
VSDX (Visio tekenbestand)