HTML JPG VSTX XML VSDX
  Product Family
VSTX

Maak VSTX documenten via Java

Native en krachtige VSTX (Portable Document Format) creatie programmatisch met behulp van Java bibliotheek.

Het dynamisch genereren van een VSTX-bestand binnen een actieve toepassing is eenvoudig. Om VSTX documenten helemaal opnieuw te maken zonder dat MS Office nodig is, gebruiken we

Aspose.Diagram for Java

API, een veelzijdig, krachtig en gebruiksvriendelijk Diagram API for Java-platform. U kunt de nieuwste versie rechtstreeks downloaden van

Maven

en installeer het binnen uw op Maven gebaseerde project door de volgende configuraties toe te voegen aan pom.xml.

Opslagplaats


<repository>
<id>AsposeJavaAPI</id>
<name>Aspose Java API</name>
<url>https://repository.aspose.com/repo/</url>
</repository>

Afhankelijkheid

<dependency>
<groupId>com.aspose</groupId>
<artifactId>aspose-diagram</artifactId>
<version>version of aspose-diagram API</version>
<classifier>jdk16</classifier>
</dependency>

Hoe u VSTX maakt via Java

De ontwikkelaars kunnen eenvoudig VSTX (Portable Document Format) maken, laden, wijzigen en converteren binnen het draaien van verschillende rapportagetoepassingen voor gegevensverwerking in slechts een paar regels code.

  1. Neem de naamruimte op in uw klassenbestand1. Maak Diagram klasse-instantie.1. Open de eerste pagina van de diagram.1. Voeg tekst toe aan de pagina.1. Gebruik de opslagmethode om het diagram op te slaan als VSTX-bestand.

systeem vereisten

Aspose.Diagram for Java ondersteunt op alle belangrijke platforms en besturingssystemen. Zorg ervoor dat u aan de volgende vereisten voldoet.

  • Microsoft Windows of een compatibel besturingssysteem met Java Runtime-omgeving voor JSP/JSF-applicaties en desktopapplicaties.- Ontvang de nieuwste versie van Aspose.Diagram for Java rechtstreeks van Maven .
 

De volgende broncode laat zien hoe u een VSTX-bestand maakt met C#.


// Maak Diagram klasse-instantie.
Diagram diagram = new Diagram();

// Open de eerste pagina van de diagram.
Page page = diagram.getPages().get(0);

// Tekstvorm toevoegen.
Shape shape = page.addText(1, 1, 1, 1, "Test text", "Calibri", "#a5a5a5", 0.25);

// Sla het Diagram op als .vstx-bestand.
diagram.save("out.vstx",SaveFileFormat.VSTX);
 
Een Visio programmeerbibliotheek die in staat is om platformonafhankelijke applicaties te bouwen met de mogelijkheid om VSTX bestanden te genereren, wijzigen, converteren, renderen en af te drukken. .NET Visio API converteert niet alleen tussen spreadsheetformaten, het kan ook Visio-bestanden weergeven als afbeeldingen, VSTX, HTML en meer, waardoor het een perfecte keuze is om documenten uit te wisselen in industriestandaardformaten.

VSTX Wat is VSTX bestandsformaat

Bestanden met VSTX extensies zijn tekeningsjabloonbestanden die zijn gemaakt met Microsoft Visio 2013 en hoger. Deze VSTX-bestanden bieden een startpunt voor het maken van Visio-tekeningen, opgeslagen als .VSDX-bestanden, met standaardlay-out en instellingen. Over het algemeen worden Visio-bestanden gebruikt om tekeningen te maken die visuele objecten, stroomdiagrammen, UML diagram, informatiestroom, organigrammen, softwarediagrammen, netwerklay-out, databasemodellen, objecttoewijzing en andere soortgelijke informatie bevatten. Bestanden die zijn gegenereerd met Visio kunnen ook worden geëxporteerd naar verschillende bestandsindelingen zoals PNG, BMP, PDF en andere. Programma's die VSTX-bestanden openen, omvatten Microsoft Visio voor Windows en Mac waarmee u deze bestanden kunt openen om ze te bekijken en te bewerken. Het maakt het ook mogelijk om Visio bestandsformaten naar een aantal andere formaten te converteren.

Meer lezen

Andere ondersteunde Visio generatie

U kunt ook andere Microsoft Visio-indelingen maken, waaronder enkele die hieronder worden vermeld.

VDX (Visio tekening XML-bestand)
VSSX (Visio stencilbestand)
VSSM (Visio stencilbestand met macro\'s)
VSTM (Visio sjabloonbestand met macro\'s)
VSDX (Visio tekenbestand)