DOCX JPG PDF XML VST
 Product Family
VSSM

Converteer VST naar VSSM via Python

Exporteer Microsoft Visio VST naar VSSM met Python API's.

Hoe VST naar VSSM te converteren met Python

Om VST weer te geven naar VSSM, gebruiken we

Aspose.Diagram voor Python

API, een functierijk, krachtig en gebruiksvriendelijk conversieplatform API voor Python. U kunt de nieuwste versie rechtstreeks downloaden van

Pypi

Stappen om VST naar VSSM te converteren via Python

Python ontwikkelaars kunnen VST-bestanden gemakkelijk converteren naar VSSM in slechts een paar regels code.

 1. Laad VST-bestand met een instantie van Diagram class1. Roep Diagram.save-methode aan met pad naar uitvoerbestand en SaveFileFormat als parameters1. VSSM bestand wordt opgeslagen op het opgegeven pad

systeem vereisten

Aspose.Diagram voor Python is platformonafhankelijk API en kan op elk platform worden gebruikt (Windows, Linux en MacOS), zorg er alleen voor dat het systeem Java 1.8 of hoger heeft, Python 3,5 of hoger.

 • Installeer Java en voeg het toe aan de omgevingsvariabele PATH, bijvoorbeeld: PATH=C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_131;.- Installeer Aspose.Diagram voor Python vanaf pypi, gebruik commando als: $ pip install aspose-diagram.
 

VST naar VSSM Python Conversiebroncode

import jpype   
import asposediagram   
jpype.startJVM() 
from asposediagram.api import *

// laad de VST in een object van Diagram 
diagram = Diagram("template.vst");
// VST opslaan als VSSM 
diagram.save("output.vssm", SaveFileFormat.VSSM);  
 
 • VST naar VSSM conversie live demo's

  Converteer VST naar VSSM op dit moment door onze Live Demo's-website te bezoeken. De live demo heeft de volgende voordelen:

    U hoeft Aspose API niet te downloaden.
    U hoeft geen code te schrijven.
    Upload gewoon uw VST-bestand, het wordt onmiddellijk geconverteerd naar VSSM.
    U krijgt de downloadlink.

  Python Diagram Manipulatiebibliotheek

  Aspose.Diagram is een Microsoft Visio manipulatie van documentindeling API. Men kan gemakkelijk laden, creëren, wijzigen, manipuleren inclusief daigram-elementen en Visio diagrammen converteren naar andere formaten zoals PDF, XPS, JPEG, PNG, BMP, TIFF, SVG, EMF en meer. Het is een standalone API en vereist geen Microsoft Visio of andere software om te worden geïnstalleerd.

  VST Wat is VST bestandsformaat

  Bestanden met de extensie VST zijn vectorafbeeldingsbestanden die zijn gemaakt met Microsoft Visio en fungeren als sjabloon voor het maken van verdere bestanden. Deze sjabloonbestanden zijn in binaire bestandsindeling en bevatten de standaardlay-out en instellingen die worden gebruikt voor het maken van nieuwe Visio tekeningen. Wanneer een VST-bestand wordt geopend in Microsoft Visio, bevat het de bestaande instellingen om verder te werken met het document. Over het algemeen worden Visio-bestanden gebruikt om tekeningen te maken die visuele objecten, stroomdiagrammen, UML diagram, informatiestroom, organigrammen, softwarediagrammen, netwerklay-out, databasemodellen, objecttoewijzing en andere soortgelijke informatie bevatten. Bestanden die zijn gegenereerd met Visio kunnen ook worden geëxporteerd naar verschillende bestandsindelingen zoals PNG, BMP, PDF en andere.

  Meer lezen

  VSSM Wat is VSSM bestandsformaat

  Bestanden met de extensie .VSSM zijn Microsoft Visio stencilbestanden die ondersteuning bieden voor macro's. Wanneer een VSSM-bestand wordt geopend, kunnen de macro's worden uitgevoerd om de gewenste opmaak en plaatsing van vormen in een diagram te bereiken. Over het algemeen is Microsoft Visio tekensoftware waarmee bestanden kunnen worden gemaakt die door de gebruiker gedefinieerde informatie in verschillende vormen kunnen bevatten en weergeven. De meest voorkomende hiervan zijn, maar zijn niet beperkt tot, UML-diagrammen, stroomdiagrammen, visuele objecten, informatiestromen, organigrammen, softwarediagrammen, netwerklay-out, databasemodellen, het in kaart brengen van objecten en andere soortgelijke informatie. Bestanden die zijn gegenereerd met Visio kunnen ook worden geconverteerd naar verschillende bestandsindelingen zoals PNG, BMP, PDF en andere.

  Meer lezen

  Andere ondersteunde conversies

  U kunt VST ook converteren naar vele andere bestandsindelingen, waaronder enkele die hieronder worden vermeld.

  VST NAAR EMF (Verbeterde metabestandsindeling)
  VST NAAR JPEG (JPEG-afbeelding)
  VST NAAR PDF (Draagbaar documentformaat)
  VST NAAR PNG (Draagbare netwerkgrafieken)
  VST NAAR SVG (Schaalbare vectorafbeeldingen)
  VST NAAR TIFF (Gelabelde afbeeldingsindeling)
  VST NAAR VDX (Microsoft Visio Tekenindeling)
  VST NAAR VSDM (Microsoft Visio Tekenindeling)
  VST NAAR VSDX (Microsoft Visio Indeling)
  VST NAAR VSSX (Tekensjablonen)
  VST NAAR VSTM (Microsoft Visio Sjabloonbestanden)
  VST NAAR VSTX (Microsoft Visio Tekensjabloon)
  VST NAAR VSX (Sjablonen)
  VST NAAR VTX (Microsoft Visio Tekensjabloon)
  VST NAAR XAML (Uitbreidbare opmaaktaal voor toepassingen)
  VST NAAR XPS (XML-papierspecificaties)