Aspose.Email  for Android via Java

Android e-mail API-k

Hozzon létre, kezeljen és konvertáljon e-mail üzeneteket és tárolófájlokat, beleértve az MSG, EML, MHT, PST és OST fájlokat a mobilalkalmazásokon belül.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Az Aspose.Email for Android a Java-n keresztül lehetővé teszi a szoftverfejlesztők számára, hogy olyan Android-alkalmazásokat tervezzenek, amelyek képesek az e-mail üzenetek kezelésére és manipulálására anélkül, hogy eltévednének a Microsoft Outlook fájlformátum-megvalósításának bonyolultságában. Az Android e-mail könyvtár segít a fejlesztőknek az e-mail fájlformátumok kezelésében az Android alkalmazásokon belül. Az API-nak nincs más függősége, mint az Android Runtime, ezért nincs szüksége semmilyen más API-ra vagy szoftverre a működéséhez.

Az Aspose.Email for Android a Java segítségével olyan eszközöket kínál, amelyekre szüksége van Outlook MSG-, PST-, EML- és MHT-fájlok létrehozásához, olvasásához és kezeléséhez egy Android-alkalmazáson belül. Lehetővé teszi az üzenetfejlécek, a tartalom, a mellékletek és a Mapi-tulajdonságok kezelését az alkalmazás specifikációi szerint.

Speciális Android Email API-funkciók

RFC822-kompatibilis üzenetformátum importálása és exportálása

Olvasson és kezeljen különböző üzenettípusokat a termék API-n keresztül

Mellékletek hozzáadása, eltávolítása vagy kibontása az üzenetekből

Beágyazott objektumok manipulálása

Számítsa ki a dátum és idő előfordulását összetett ismétlődési mintákhoz

Ismétlődési minták létrehozása és felhasználása az iCalendarban (RFC 2445)

Fejlécek testreszabása

E-mailek betöltése és elemzése MSG, MHT és EML formátumban

Üzenetek kibontása a tárolófájlokból

MSG konvertálása más formátumba

A könyvtár megkönnyíti a különböző üzenetfájl-formátumok konvertálását. A konverziós folyamat a forrásfájl betöltése az API objektummodelljébe, és a mentési függvény meghívása a megfelelő paraméterekkel. Ez tényleg ilyen egyszerű!

Üzenet mentése különböző formátumokban - Java

// a dokumentum betöltése konvertáláshoz

MailMessage msge = MailMessage.load(SD_PATH + "template.msg");

// MSG konvertálása EML, HTML és MHTML formátumba

msge.save(SD_PATH + "output.eml", SaveOptions.getDefaultEml());

msge.save(SD_PATH + "output.html", SaveOptions.getDefaultHtml());

msge.save(SD_PATH + "output.mhtml", SaveOptions.getDefaultMhtml());

Olvassa el az Outlook MAPI tulajdonságait

Az Outlook Android könyvtár lehetővé teszi az MSG fájl MAPI tulajdonságainak olvasását. Támogatja az összes MAPI tulajdonság beolvasását vagy egy adott tulajdonság olvasását a MAPI tulajdonságcímke használatával.

Munkavégzés Android iCalendar API-val

Az Aspose.Email iCalendar API-ja lehetővé teszi Outlook-naptár objektumok létrehozását és mentését többféle formátumban, például MSG és ICS. Ezzel az API-val naptárobjektumokat is olvashat.

Read Outlook PST File

A könyvtár lehetővé teszi a Microsoft Outlook PST-fájlok olvasását és írását. Hozzáférést biztosít a PST-fájlok összes mappájához és almappájához, így üzeneteket adhat hozzá, olvashat és bonthat ki. Üzenetek, névjegyek és naptárelemek exportálhatók és lemezre menthetők különböző formátumokban PST-fájlból.

Mellékletek kezelése

A Mail API lehetővé teszi az üzenetfájlok mellékleteinek olvasását és kibontását nagyon egyszerű módon. Nemcsak mellékleteket bonthat ki, hanem új mellékleteket is létrehozhat, és hozzáadhatja ezeket az üzenetekhez.

  

  
  

Az Aspose.Email egyéni levelezési API-kat kínál más népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: