Aspose.Email  for C++

C++ e-mail üzenetek és üzenettároló feldolgozási API

Hozzon létre, szerkesszen és konvertáljon e-mail fájlokat és üzenetarchívumot a C++ alkalmazásokból Microsoft Outlook nélkül.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Az Aspose.Email for C++ egy e-mail programozási API, amely megkönnyíti a fejlesztők számára az olyan formátumok használatát, mint az MSG, EML, EMLX és MHT. Az alkalmazásfejlesztők anélkül hozhatnak létre, konvertálhatnak vagy manipulálhatnak a leggyakrabban használt üzenetformátumokat a natív C++ alkalmazásokon belül, hogy az Office Automation vagy a Microsoft Outlook alkalmazásra hagyatkoznának.

Az Aspose.Email for C++ a legalkalmasabb az olyan levélkezelési funkciókhoz, mint a tartalomszerkesztés, a címzettek manipulálása, a MAPI-tulajdonságok és mellékletek kivonatolása és manipulálása, valamint olyan speciális szolgáltatásokhoz, mint például az üzenettároló fájlok kezelése, beleértve a PST-t és az OST-t. Jelenleg az API támogatja az SMTP, POP3 és IMAP kommunikációs protokollokat az e-mailek továbbításához.

E-mail fájl és üzenetarchívum feldolgozási API-funkciók

Üzenetek betöltése és mentése fájlba vagy adatfolyamba

Formátum interkonverziója mindössze néhány sornyi kóddal

Feladatok létrehozása és frissítése az iCalendar nyilvános API használatával

Tárolófájlok létrehozása, kezelése és kibontása

Hozzon létre ismétlődési mintákat az iCalendar RFC formátuma szerint

Adjon hozzá beágyazott objektumokat vagy csatoljon fájlokat az e-mailekhez

Szöveg és HTML-alapú levéltörzs szerepeljen

Személyre szabott levélfejlécek létrehozása

Támogatja az SMTP, POP3 és IMAP kommunikációs protokollokat

MIME-üzenetek kezelése a C++ könyvtáron keresztül

Az Aspose.Email for C++ széles körben támogatja a MIME formátumokat, beleértve az EML-t és az EMLX-et. Ez a képesség lehetővé teszi a fejlesztők számára a MIME-üzenetek tartalmának létrehozását, beállítását és kibontását, a mellékletek és beágyazott objektumok kezelését, az EML és EMLX fájlok MSG, HTML és MHTML fájlformátumokká való átalakítását.

Az Outlook üzenetfájl-formátumainak kezelése

Az Aspose.Email for C++ képes Outlook-üzeneteket létrehozni a semmiből, valamint lehetővé teszi a meglévő e-mail fájlok kezelését. A fejlesztők minden típusú Outlook-elemet betölthetnek és menthetnek, beleértve a névjegyeket, feladatokat, jegyzeteket, naptárelemeket és terjesztési listákat. Ráadásul a C++ Email Library lehetővé teszi az összes Outlook objektum elemzését és kezelését nyilvános API-n keresztül.

Az iCalendar előállítása és fogyasztása Ismétlődési minták

A könyvtár lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy egy intuitív objektummodell segítségével programozottan generáljanak és felhasználjanak ismétlődési mintákat iCalendar (RFC 2445) formátumban. Szakértelmünk biztosítja, hogy az iCalendar felület könnyen használható legyen, miközben teljes ellenőrzést biztosít az ismétlődő gyártás és fogyasztás felett.

Elemek létrehozása, ellenőrzése és kibontása PST és OST fájlokból

Az Aspose.Email for C++ lehetővé teszi az Outlook tárolási formátumainak, például a PST és az OST kezelését. Az API különböző műveleteket hajt végre a meglévő tárolási formátumokon, valamint új PST dokumentumokat hoz létre a semmiből. Egyéb lehetséges műveletek, például mappák és üzenetek listázása, üzenetek, névjegyek és mappák hozzáadása vagy kibontása.

Hozzon létre PST-t, és adjon hozzá üzenetet a Beérkezett üzenetek mappához - C++

// PST-fájl létrehozása a semmiből       

System::SharedPtr<PersonalStorage> personalStorage = PersonalStorage::Create(dir + L"output.pst", Aspose::Email::Outlook::Pst::FileFormatVersion::Unicode);

// "Inbox" mappa hozzáadása a PST-hez

personalStorage->get_RootFolder()->AddSubFolder(L"Inbox");

// válassza ki az "Inbox" mappát

System::SharedPtr<FolderInfo> inboxFolder = personalStorage->get_RootFolder()->GetSubFolder(L"Inbox");

// üzenet hozzáadása az "Inbox" mappához

inboxFolder->AddMessage(MapiMessage::FromFile(dir + L"template.msg"));
  
  

Az Aspose.Email egyedi e-mail könyvtárakat kínál népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: