Aspose.Email  for Java

Java Outlook API és Java Thunderbird API e-mailek feldolgozásához

E-mailek generálása, e-mailek küldése és e-mailek elemzése az Outlook és a Thunderbird programból további szoftverek használata nélkül. E-mailek küldése és fogadása SMTP, POP3, IMAP protokollokon keresztül.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Az Aspose.Email for Java lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy saját üzleti logikájuk megvalósítására összpontosítsanak az e-mailek kezelésére anélkül, hogy ismerniük kellene a formátumspecifikációkat vagy a hálózati programozást.

Az Aspose.Email for Java képes Outlook e-maileket létrehozni, e-maileket elemezni vagy olyan üzenetformátumokat konvertálni, mint az MSG, EML, MBOX, PST, OST és MHT a Java alkalmazásokon belül. Az API képes kezelni az üzenetek tartalmát, mellékleteit, fejléceit és MAPI-tulajdonságait, valamint képes e-maileket küldeni és fogadni számos népszerű protokollon keresztül. Lehetővé teszi az üzenettároló dokumentumok, például a személyes kezelését is Tároló fájlok PST és offline Tároló fájlok OST. Az alkalmazás specifikációinak megfelelően listázhatja az e-maileket, kibonthatja az e-maileket, hozzáadhat vagy eltávolíthat üzeneteket a tárolófájlokból. A Java e-mail könyvtár lehetővé teszi az Outlook névjegyfájllal (VCF) való munkát.

Speciális e-mail-feldolgozási API-funkciók

Üzenetek létrehozása és kezelése API-n keresztül

Az üzenetformátumok egymás közötti konvertálása néhány sornyi kóddal

Üzenetfejléc-információk kibontása

Mellékletek hozzáadása, kibontása és manipulálása

Hozzon létre HTML formátumú üzeneteket

Üzenet létrehozása piszkozat módban (csak MSG)

Beágyazott e-mail mellékletek bejárása és olvasása

Több címzett lekérése

Hozzáférés a MAPI tulajdonságaihoz

Listázza a felhasználó által létrehozott egyéni mappákat

Szerezze meg a mappa elérési útját az OLM fájlban

Többkapcsolatos támogatás az IMAP biztonsági mentési és visszaállítási műveletekhez

Többkapcsolatos támogatás az SMTP műveletekhez

Hozzon létre ICF és VCF v3.0 fájlokat

Olvassa el az e-maileket növekvő vagy csökkenő sorrendben

A MapiCalendar mentése HTML törzsformátummal

Helyi archívum létrehozása és kezelése az Office 365-ben

Hozzon létre mappahierarchiát a PST-ben karakterlánc jelöléssel

Adja meg az ICS létrehozásának és módosításának dátumait

Az Outlook for MacOS adatfájl (OLM) elérése

Konfigurálja az SSL/TLS titkosítást az e-mail kliens példányokon

Kapcsolat létrehozása az EWS névjegyek almappájában

Hozzon létre egységes módszert a MAPI-elemek beolvasásához az EWS-ben

HTTP-proxy használata e-mail kliensekhez (SMTP, IMAP, POP3)

Üzenet konvertálása különböző e-mail-formátumokba Java-ban

A Java e-mail könyvtár könnyen használható felületeket biztosít a támogatott üzenetfájlformátumok konvertálásához. A konverzió végrehajtásához mindössze annyit kell tennie, hogy betölti a forrásfájlt az API objektummodellbe, és meghívja a mentési metódust a szükséges paraméterekkel. Ez tényleg ilyen egyszerű!

E-mail küldés SMTP, POP3 és IMAP protokollon keresztül

Az API lehetővé teszi üzenetek létrehozását és formázását, fájlok és képek csatolását, valamint SMTP protokollon keresztül e-mail címekre való elküldését. Az API által biztosított másik lehetőség a POP3-kiszolgálókra való bejelentkezés felhasználónévvel és jelszóval. Az API APOP hitelesítési funkcióján keresztül könnyen hozzáférhet a teljes üzenethez vagy csak a fejlécekhez, megtekintheti a postafiók méretét és az üzenetek számát, törölheti az üzeneteket a szerverről és még sok mást. Néhány API által támogatott IMAP-protokoll-funkció, például hitelesítés, mappák létrehozása, kiválasztása, eltávolítása, lekérdezése, üzenetek fogadása és mentése, valamint üzenetjelzők módosítása.

E-mail küldés SMTP használatával - Java

// SmtpClient objektum inicializálása

SmtpClient client = new SmtpClient("smtp.gmail.com", 587, "username", "password");

// Biztonsági beállítások megadása a szerverhez

client.setSecurityOptions(SecurityOptions.Auto);

// Új üzenet létrehozása

MailMessage msg = new MailMessage("This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.", "This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.", "First Message from Java", "Body");

System.out.println("Sending message..");		

// Küldje el az üzenetet most

client.send(msg);

Naptárobjektumok kezelése

Az Aspose.Email iCalendar API lehetővé teszi Outlook-naptár objektumok létrehozását, kibontását és mentését különféle formátumokban. Lehetővé teszi MSG- vagy ICS-dokumentumként történő mentést, valamint értekezlet-összehívások lekérését, küldését, frissítését és törlését üzenetküldési protokollokon keresztül.

Manage Message Tároló fájlok

Az Aspose.Email for Java API lehetővé teszi az Outlook tárolási formátumok kezelését. Letölthet PST- és OST-fájlokat lemezről vagy adatfolyamról, mappa- és almappa-információkat kaphat az üzenetarchívumból, lekérheti az üzenetspecifikus adatokat, például a tárgyat, a feladót, a címzettet, és az üzeneteket lemezre vagy adatfolyamra mentheti.

A meglévő PST elemzése mellett a könyvtár lehetőséget biztosít PST-fájl létrehozására a semmiből, és üzenetek hozzáadására annak bármely mappájába.

Hozzon létre PST-t a semmiből, és adjon hozzá egy üzenetet a Java fájlból

// létrehozza a PersonalStorage példányát

PersonalStorage pst = PersonalStorage.create(dir + "archive.pst", 0);

// hozzon létre egy mappát a PST gyökerében

pst.getRootFolder().addSubFolder("Inbox");

// üzenet hozzáadása az újonnan létrehozott mappához

pst.getRootFolder().getSubFolder("Inbox").addMessage(MapiMessage.fromFile(dir + "template.msg"));

Work With Contact Cards

Az Aspose.Email for Java lehetővé teszi a névjegykártya-fájlok kezelését, más néven VCF vagy VCard, amely egy világméretű fájlformátum a névjegykártyák tárolására és cseréjére. Dolgozzon fel Outlook névjegykártyákat, valamint Thunderbird VCardokat a Java alkalmazásokon belül. Az Aspose.Email for Java használatával VCard vagy VCF fájlokat küldhet e-mailben, csatolhat VCF-et az üzenetekhez, vagy kibonthatja azokat az e-mailekből. Ezenkívül VCard (VCF) fájlokat is cserélhet. Az API lehetővé teszi a névjegykártyák szerkesztését, létrehozását és eltávolítását. Könnyedén hozzáadhatja a névjegykártyák támogatását az alkalmazáshoz.

Microsoft Office automatizálás – nem szükséges

Az Aspose.Email for Java felügyelt kóddal készült, amelyhez nem szükséges a Microsoft Office vagy a Microsoft Outlook telepítése a gépen az e-mailek feldolgozásához. Funkciói, biztonsága, méretezhetősége és sebessége szempontjából tökéletes Microsoft Outlook automatizálási alternatíva.

  
  

Az Aspose.Email egyedi e-mail API-kat kínál más népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: