Aspose.Email for .NET

.NET Outlook és Thunderbird e-mail-feldolgozási könyvtár

Hozzon létre, elemezhet, konvertáljon és kezeljen e-maileket és többplatformos e-mail archívumot

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Az Aspose.Email for .NET az e-mail feldolgozó API-k átfogó készlete, amelyek segítségével többplatformos alkalmazások hozhatók létre, amelyek lehetővé teszik levelek létrehozását, üzenetek kezelését, elemzését, konvertálását és továbbítását Microsoft Outlook vagy Office Automation használata nélkül. Az API olyan e-mail-kezelési funkciókat biztosít, mint például mellékletek hozzáadása, kibontása vagy eltávolítása egy üzenetobjektumból, az üzenet fejléceinek testreszabása címzettek hozzáadásával vagy eltávolításával, illetve a tárgy módosításával és így tovább.

Az Aspose.Email for .NET megkönnyíti a fejlesztők számára, hogy számos Microsoft Outlook és Mozilla Thunderbird formátummal dolgozhassanak, például MSG, EML, EMLX, PST, OST, MBOX és MHT, valamint lehetővé teszi az üzenettároló fájlok kezelését mint például a Személyes Tároló fájlok (PST) és Offline Tároló fájlok (OST) és MBOX. A fejlesztők használhatják az API-t e-mailek küldésére és fogadására számos népszerű protokollon, például POP3, IMAP és SMTP, vagy kapcsolódhatnak a Microsoft Exchange Serverhez a WebDav és az Exchange Web Services szolgáltatáson keresztül, hogy e-maileket küldhessenek és fogadhassanak mellékletekkel, valamint listázzanak vagy távolítsanak el üzeneteket a szerverről.

Speciális .NET Email API-szolgáltatások

E-mail küldése HTML törzstel és mellékletekkel

Levélegyesítés és tömeges levélküldés funkció

Üzenetek listázása és letöltése POP3 és IMAP levelezőszerverekről

Üzenetek listázása, letöltése és küldése a Microsoft Exchange szervereken keresztül

Feladatok létrehozása és frissítése az iCalendar segítségével

Üzenetek betöltése fájlból vagy adatfolyamból

Üzenetek mentése fájlba vagy adatfolyamba

Üzenetek közötti konvertálási formátumok

Személyes és offline tárolófájlok kezelése üzenetekkel

Üzenetek, névjegyek, feladatok, jegyzetek, naptárelemek és terjesztési listák hozzáadása a PST-hez

Üzenetek, névjegyek és naptárelemek kibontása a PST-ből

Adott ismétlődési minták létrehozása az iCalendar RFC szerint

Manipulálja a naptárelemeket az Exchange Web Service (EWS) ügyfél használatával

Adjon hozzá beágyazott objektumokat és mellékleteket az e-mailekhez

Tartalmazza a szöveget és a HTML-levél törzsét

Levélegyesítés sablonból

iCalendar-kompatibilis találkozók vagy értekezletek küldése

Személyre szabott levélfejlécek létrehozása

HTTP-proxy támogatása e-mail kliensekben, azaz POP3, IMAP és SMTP

Outlook Task konvertálása MHTML-re

Egyetlen egységes módszer különféle típusú Outlook-elemek lekérésére

Névjegy létrehozása az EWS Névjegyek almappájában

Melléklet hozzáadása az ismétlődő naptári eseményekhez

Tag frissítése a PST terjesztési listán (DL)

Az Outlook Mac Data File OLM-hez támogatása

ICF és VCF 3.0-s verziójú fájlok létrehozásának támogatása

Szerezze meg a mappa elérési útját az OLM fájlban

A felhasználó által létrehozott egyéni mappák listája

Többkapcsolatos támogatás a rekurzív IMAP és POP3 műveletekhez

Üzenetek dinamikus konvertálása több e-mail formátumba a .NET-ben

Az Aspose.Email jó választás, ha API-t keres az e-mailek különböző fájlformátumokba konvertálásához. Például könnyen konvertálhat MSG fájlokat EML, HTML vagy MHTML formátumokká, vagy fordítva. Az API az összes lehetséges konverziós folyamathoz felfedte az interfészt, miközben elrejti a mögöttes formátumspecifikációkat, így a fejlesztők könnyebben integrálhatják az API-t alkalmazásaikba. A támogatott konverziós folyamatok bármelyike olyan egyszerű, mint a forrásfájl betöltése a könyvtárobjektum-modellbe, és a megfelelő paraméterekkel a Mentés metódus meghívása.

Üzenet mentése különböző formátumokban - C#

// betölti a konvertálandó fájlt

using (var message = Aspose.Email.MailMessage.Load(dir + "template.msg"))

{

  // menteni különböző formátumokban

  message.Save(dir + "output.eml", Aspose.Email.SaveOptions.DefaultEml);

  message.Save(dir + "output.html", Aspose.Email.SaveOptions.DefaultHtml);

  message.Save(dir + "output.mhtml", Aspose.Email.SaveOptions.DefaultMhtml);

}

Naptárobjektumok kezelése az iCalendar API-val

Az Aspose.Email lehetőséget biztosít Outlook-naptár-objektumok létrehozására és mentésére az iCalendar API-n keresztül. Nemcsak a naptár objektumokat bonthatja ki különböző formátumokban és mentheti el MSG- vagy ICS-fájlként, hanem üzenetküldési protokollokon keresztül is küldhet, kérhet le, frissíthet és törölhet értekezlet-összehívásokat.

Send and Receive E-mailek via SMTP, POP3 and IMAP

Az Aspose.Email for .NET lehetővé teszi, hogy összetett üzeneteket hozzon létre mellékletekkel, HTML formázással és képekkel, és küldjön e-maileket SMTP protokollon keresztül. Lehetővé teszi továbbá, hogy felhasználónévvel és jelszóval vagy APOP-hitelesítéssel bejelentkezzen a POP3 szerverekre, hogy olyan műveleteket hajtson végre, mint például e-mailek fogadása, valamint megtekintheti a postafiók méretét és az üzenetek számát, lekérheti a teljes üzenetet vagy csak a fejlécet, törölheti az üzeneteket a szerverről és így tovább. .

Az API támogatja az IMAP protokoll szolgáltatásait is, beleértve a hitelesítést, a mappák létrehozását, törlését, kiválasztását, lekérdezést, üzenetek fogadását és mentését, az üzenetjelzők módosítását és az alapvető IMAP-parancsokat.

Csatlakozzon a Microsoft Exchange Serverhez

Az Aspose.Email for .NET lehetőséget biztosít a Microsoft Exchange Server kiszolgálóhoz való csatlakozásra számos művelet végrehajtása érdekében. Bármely mappából listázhatja az üzeneteket, letöltheti és elmentheti őket támogatott üzenetformátumokba. E-mailek és az Exchange Server WebDav és Exchange Web Services szolgáltatásaival is elküldhetők az értekezlet-meghívók. Az API támogatja az egyesített üzenetküldési műveleteket és az Exchange Server beállításainak automatikus felismerését is a megadott hitelesítő adatok alapján.

Teljes ismétlődési minta megoldás

Az Aspose.Email for .NET lehetővé teszi az előfordulási dátumok és időpontok egyszerű és megbízható kiszámítását még a legösszetettebb ismétlődési minták esetében is. Dinamikusan előállíthat és felhasználhat ismétlődési mintákat az iCalendar RFC (2445) formátumban. Választhat éves, havi, heti, napi, óránkénti, percenkénti és másodpercenkénti ismétlődési minták használata mellett, és megjelenítheti az ismétlődési mintákat ablakaiban, webes vagy mobilalkalmazásaiban.

Manage Message Tároló fájlok

Az e-mail könyvtár betöltheti a Microsoft Outlook PST- és OST-fájlokat egy adatfolyam-objektumból vagy lemezhelyről, hogy lekérje a teljes mappahierarchiát, és elolvassa az üzenetspecifikus részleteket, például a tárgyat, a feladót, a címzettet vagy az üzeneteket mellékletekkel együtt.

Üzenetek listázása a PST-ről - C#

// PST fájl betöltése

using (var pst = Aspose.Email.Storage.Pst.PersonalStorage.FromFile(dir + "template.pst"))

{

  // listázza a PST mappákat

  foreach (var folder in pst.RootFolder.GetSubFolders())

  {

    // üzenetek listázása egy mappában

    foreach (var msg in folder.EnumerateMessages())

    {

      var folderInfo = pst.GetParentFolder(msg.EntryId);

      Console.WriteLine(msg.Subject + ":" + folderInfo.DisplayName);

    }

  }

}

Dolgozzon névjegykártyákkal

A VCard vagy VCF egy világméretű fájlformátum a névjegykártyák tárolására és cseréjére. Az Aspose.Email for .NET lehetővé teszi a névjegykártya-fájlok (VCF) kezelését a .NET-alkalmazásokon belül. Dolgozzon fel Outlook névjegykártyákat, valamint Thunderbird VCardokat. Az Aspose.Email for .NET használatával VCard- vagy VCF-fájlokat küldhet e-mailben, és csatolhat VCard-kártyákat az üzenetekhez. Ezenkívül VCard fájlokat is cserélhet. Az API lehetővé teszi a névjegykártyák létrehozását, szerkesztését és eltávolítását. Könnyedén hozzáadhatja a névjegykártyák támogatását az alkalmazáshoz.

Microsoft Office automatizálás – nem szükséges

Az Aspose.Email for .NET felügyelt kóddal készült, amelyhez nem szükséges a Microsoft Office vagy a Microsoft Outlook telepítése a gépen az e-mailek feldolgozásához. Tökéletes Microsoft Outlook automatizálási alternatíva dinamikus üzenetfájlok kezeléséhez, valamint e-mailek küldéséhez és fogadásához.

  
  

Az Aspose.Email egyedi e-mail API-kat kínál más népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: