Aspose.Email for Python via .NET

Python API e-mailek feldolgozásához

Hozzon létre, manipuláljon vagy konvertáljon e-mail formátumokat, beleértve az MSG, EML, EMLX és MHT formátumokat a Python alkalmazásokból.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Az Aspose.Email for Python via .NET egy rugalmas, de hatékony e-mail programozási API, amely időt és erőfeszítést takarít meg a fejlesztőknek az általános e-mail üzenetformátumok létrehozására, manipulálására vagy konvertálására anélkül, hogy aggódnia kellene a mögöttes formátum megvalósításának bonyolultsága miatt.

A Python Email API használható alapvető e-mail-kezelési funkciókhoz, mint például az üzenettartalom szerkesztéséhez és a mellékletek kezeléséhez. Ezen túlmenően a könyvtár az üzenettároló dokumentumok kezelését is végzi, e-maileket küld és fogad különböző protokollokon keresztül, beleértve a POP3, IMAP és SMTP protokollokat.

Speciális e-mail-feldolgozási API-funkciók

E-mail fájlformátum konvertálása és megjelenítése

E-mailek küldése és fogadása mellékletekkel

Üzenetek letöltése POP3 és IMAP levelezőszerverekről

Feladatok létrehozása és frissítése az iCalendar segítségével

Üzenettároló fájlok kezelése

Manipulálja az e-mail mellékleteket és a kapcsolódó forrásokat

iCalendar-kompatibilis találkozók vagy értekezletek küldése

SSL és TLS támogatás

TNEF mellékletek támogatása

Üzenetfájlok dinamikus konvertálása

Az Aspose.Email for Python .NET-en keresztül jó választás, ha API-t keres az e-mail fájlok közötti konvertáláshoz. Könnyen használható felületeket biztosít az átalakítási folyamathoz, miközben elrejti az alapul szolgáló formátumspecifikáció minden csúnya részletét. Mindössze annyit kell tennie, hogy betölti a forrásfájlt az Aspose.Email objektummodellbe, és meghívja a Mentés metódust a megfelelő paraméterekkel. Ez tényleg ilyen egyszerű!

Konvertálja az MSG-t különböző formátumokba - Python

msg= MailMessage.load(dir + "msgtemplate.msg")

# convert MSG to EML, HTML and MHTML formats

msg.save("emloutput.eml", SaveOptions.default_eml)

msg.save("htmloutput.html", SaveOptions.default_html)

msg.save("mhtoutput.mhtml", SaveOptions.default_mhtml)

Kiterjedt támogatás az előjegyzési ICS formátumhoz

Az Aspose.Email for Python .NET-en keresztül használható találkozók létrehozására és ICS formátumban való mentésére. A Python e-mail könyvtár lehetővé teszi találkozók betöltését ICS-fájlokból, találkozók olvasását vagy írását, találkozók vázlatként való létrehozását és a találkozó résztvevőinek résztvevői állapotának beállítását.

Ismétlődések előállítása és felhasználása az iCalendar API-val

Az Aspose.Email for Python a .NET-en keresztül biztosítja az Outlook-naptár-objektumok MSG és ICS formátumban történő létrehozását és mentését. Nemcsak létrehozhat és menthet iCalendar objektumokat, hanem lekérheti, frissítheti, küldheti és törölheti az értekezlet-összehívásokat. Ezen túlmenően az intuitív objektummodell használatával könnyen dinamikusan előállíthatók és felhasználhatók ismétlődési minták iCalendar RFC 2445 formátumban.

Küldés és fogadás E-mailek via SMTP, POP3 and IMAP Mail Servers

Az Aspose.Email for Python a .NET API-n keresztül lehetővé teszi e-mailek létrehozását, küldését és fogadását SMTP, POP3 és IMAP protokollok használatával. Lehetővé teszi, hogy felhasználónévvel és jelszóval vagy APOP-hitelesítéssel bejelentkezzen a POP3 szerverekre, és olyan e-mail műveleteket hajtson végre, mint például: a postafiók méretének és az üzenetek számának megtekintése, a teljes üzenet vagy annak fejlécének lekérése, üzenetek törlése a szerverről, valamint az alapvető POP3 parancsok.

Az Aspose.Email for Python via .NET támogatja az IMAP protokollt is, beleértve annak parancsait, valamint a hitelesítést, a mappák létrehozását, törlését, kiválasztását, lekérdezését, üzenetek fogadását, törlését, mentését és üzenetjelzők kezelését.

PST, OST és MBOX fájlok létrehozása vagy manipulálása

Az Aspose.Email for Python a .NET-en keresztül lehetővé teszi az Outlook tárolófájlok, például a PST és az OST kezelését. Számos műveletet végrehajthat a meglévő tárolófájlokon, valamint új PST-fájlokat hozhat létre a semmiből. A lehetséges műveletek közé tartozik a mappák listázása, az üzenetek listázása, az üzenetek kibontása és a kapcsolatok MSG formátumban.

Az Outlook tárolófájlok mellett az Aspose.Email for Python via .NET is támogatja az Mbox fájlformátumot. Az Aspose.Email for Python segítségével .NET-en keresztül betöltheti a meglévő Mbox-fájlokat és kivonhatja az üzenetinformációkat.

Üzenetek kibontása az Mbox - Pythonból

reader = MboxrdStorageReader(dir + "template.mbox", False)

eml = reader.read_next_message()

# Olvassa el az összes üzenetet egy ciklusban

while (eml is not None):

  # üzenet tárgyának megjelenítése

  print("Subject: " + eml.subject)

  # save message in EML and MSG formats

  eml.save("output.eml", aspose.email.SaveOptions.default_eml)

  eml.save("output.msg", aspose.email.SaveOptions.default_msg_unicode)

  # kapja meg a következő üzenetet

  eml = reader.read_next_message();

reader.dispose();
  
  
  

Az Aspose.Email egyedi e-mail API-kat kínál más népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: