Aspose.Email  for Android via Java

Android e-mail-API’s

Creëer, manipuleer en converteer e-mailberichten en opslagbestanden, waaronder MSG, EML, MHT, PST & OST vanuit mobiele apps.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Email voor Android via Java stelt de softwareontwikkelaars in staat Android-applicaties te ontwerpen met de mogelijkheid om e-mailberichten te beheren en te manipuleren zonder te verdwalen in de complexiteit van de implementatie van Microsoft Outlook-bestandsindelingen. Android-e-mailbibliotheek helpt de ontwikkelaars e-mailbestandsindelingen te manipuleren vanuit Android-applicaties. API heeft geen andere afhankelijkheden dan Android Runtime, daarom heeft het geen andere API's of software nodig om te werken.

Aspose.Email voor Android via Java geeft je de tools die je nodig hebt om Outlook MSG-, PST-, EML- en MHT-bestanden te maken, lezen en manipuleren vanuit een Android-applicatie. Het biedt de mogelijkheid om berichtkoppen, inhoud, bijlagen en Mapi-eigenschappen te manipuleren volgens de applicatiespecificaties.

Advanced Android e-mail-API Features

RFC822-compatibel berichtformaat importeren en exporteren

Lees en manipuleer verschillende berichttypes via product-API

Bijlagen van berichten toevoegen, verwijderen of extraheren

Ingesloten objecten manipuleren

Bereken datum- en tijdvoorvallen voor complexe herhalingspatronen

Produceer en consumeer herhalingspatronen in de iCalendar (RFC 2445)

Kopteksten aanpassen

Laad en parseer e-mails in MSG-, MHT- en EML-formaten

Berichten uit opslagbestanden extraheren

MSG naar ander formaat conversie

De bibliotheek maakt het gemakkelijk om verschillende bestandsindelingen voor berichten te converteren. Het conversieproces is het laden van het bronbestand in het objectmodel van API en het aanroepen van de opslagfunctie met relevante parameters. Het is echt zo simpel!

Bericht opslaan in verschillende formaten - Java

// laad het document voor conversie

MailMessage msge = MailMessage.load(SD_PATH + "template.msg");

// Converteer MSG naar EML, HTML en MHTML

msge.save(SD_PATH + "output.eml", SaveOptions.getDefaultEml());

msge.save(SD_PATH + "output.html", SaveOptions.getDefaultHtml());

msge.save(SD_PATH + "output.mhtml", SaveOptions.getDefaultMhtml());

Outlook MAPI-eigenschappen lezen

Met de Android-bibliotheek van Outlook kunt u de MAPI-eigenschappen van het MSG-bestand lezen. Het ondersteunt het lezen van alle MAPI-eigenschappen of het lezen van een specifieke eigenschap met behulp van de MAPI-eigenschapstag.

Werken met Android iCalendar API

De iCalendar-API van Aspose.Email maakt het mogelijk om Outlook-agenda-objecten te maken en op te slaan in meerdere formaten, zoals MSG en ICS. U kunt met deze API ook kalenderobjecten lezen.

Read Outlook PST File

Met de bibliotheek kunt u een Microsoft Outlook PST-bestand lezen en schrijven. Het biedt toegang tot alle mappen en submappen van een PST-bestand, zodat u berichten kunt toevoegen, lezen en extraheren. Berichten, contacten en agenda-items kunnen vanuit een PST-bestand in verschillende formaten worden geëxporteerd en op schijf worden opgeslagen.

Bijlagen beheren

Mail API biedt de mogelijkheid om op een zeer eenvoudige manier bijlagen uit berichtbestanden te lezen en te extraheren. U kunt niet alleen bijlagen extraheren, maar ook nieuwe bijlagen maken en deze aan berichten toevoegen.

  
  

Aspose.Email biedt individuele e-mail-API's voor andere populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: