Aspose.Email  for C++

C++ API voor verwerking van e-mailberichten en berichtenopslag

Creëer, bewerk en converteer e-mailbestanden en berichtarchieven vanuit C++-applicaties zonder dat Microsoft Outlook nodig is.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Email voor C++ is een API voor e-mailprogrammering die het de ontwikkelaars gemakkelijker maakt om met een aantal formaten te werken, zoals MSG, EML, EMLX en MHT. Applicatieontwikkelaars kunnen de meest gebruikte berichtformaten maken, converteren of manipuleren binnen de native C++-applicaties, zonder afhankelijk te zijn van Office Automation of Microsoft Outlook-applicatie.

Aspose.Email voor C++ is het meest geschikt voor functies voor e-mailbeheer, zoals het bewerken van inhoud, het manipuleren van ontvangers, het extraheren en manipuleren van MAPI-eigenschappen en bijlagen, evenals voor de geavanceerde functies zoals het beheer van berichtenopslagbestanden, inclusief PST en OST. Momenteel ondersteunt API SMTP-, POP3- en IMAP-communicatieprotocollen voor e-mailverzending.

API-functies voor verwerking van e-mailbestanden en berichtenarchief

Laad en bewaar berichten van en naar bestand of stream

Interconversie van formaat met slechts een paar regels code

Taken maken en bijwerken met de openbare API van iCalendar

Opslagbestanden maken, manipuleren en extraheren

Maak herhalingspatronen volgens het iCalendar RFC-formaat

Ingesloten objecten toevoegen of bestanden bijvoegen bij e-mails

Tekst en op HTML gebaseerde e-mailtekst opnemen

Aangepaste e-mailheaders maken

Ondersteunt SMTP-, POP3- en IMAP-communicatieprotocollen

Beheer MIME-berichten via C++ Library

Aspose.Email voor C++ ondersteunt uitgebreid MIME-formaten, waaronder EML en EMLX. Met deze mogelijkheid kunnen de ontwikkelaars inhoud van de MIME-berichten maken, instellen en extraheren, bijlagen en ingesloten objecten beheren, EML- en EMLX-bestanden converteren naar MSG-, HTML- en MHTML-bestandsindelingen.

Bestandsindelingen voor Outlook-berichten beheren

Aspose.Email voor C++ is in staat om vanuit het niets Outlook-berichten te maken en biedt de mogelijkheid om bestaande e-mailbestanden te manipuleren. Ontwikkelaars kunnen alle soorten Outlook-items laden en opslaan, inclusief contacten, taken, notities, agenda-items en distributielijsten. Bovendien maakt de C++-e-mailbibliotheek het mogelijk om alle Outlook-objecten te ontleden en te manipuleren via openbare API.

iCalendar produceren en consumeren Herhalingspatronen

Met de bibliotheek kunnen de ontwikkelaars programmatisch herhalingspatronen genereren en gebruiken in iCalendar (RFC 2445)-indeling met behulp van een intuïtief objectmodel. Onze expertise zorgt ervoor dat de iCalendar-interface eenvoudig te gebruiken is en u tegelijkertijd volledige controle geeft over de productie en consumptie van herhalingen.

Items maken, inspecteren en extraheren uit PST- en OST-bestanden

Aspose.Email voor C++ maakt het mogelijk om Outlook-opslagformaten zoals PST en OST te beheren. API voert verschillende bewerkingen uit op bestaande opslagformaten en maakt helemaal nieuwe PST-documenten. Andere mogelijke bewerkingen die men kan uitvoeren, zoals mappen- en berichtenlijst, toevoegen of extraheren van berichten, contacten en mappen.

Maak PST en voeg een bericht toe aan Inbox - C++

// maak een PST-bestand helemaal opnieuw       

System::SharedPtr<PersonalStorage> personalStorage = PersonalStorage::Create(dir + L"output.pst", Aspose::Email::Outlook::Pst::FileFormatVersion::Unicode);

// voeg een map "Inbox" toe aan de PST

personalStorage->get_RootFolder()->AddSubFolder(L"Inbox");

// selecteer de map "Inbox"

System::SharedPtr<FolderInfo> inboxFolder = personalStorage->get_RootFolder()->GetSubFolder(L"Inbox");

// voeg een bericht toe aan de map "Inbox"

inboxFolder->AddMessage(MapiMessage::FromFile(dir + L"template.msg"));
  
  

Aspose.Email biedt individuele e-mailbibliotheken voor populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: