Aspose.Email  for Java

Java Outlook API & Java Thunderbird API voor e-mailverwerking

Genereer e-mails, verzend e-mails en parseer e-mails vanuit Outlook en Thunderbird zonder dat er extra software nodig is. E-mails verzenden en ontvangen via SMTP-, POP3-, IMAP-protocollen.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Met Aspose.Email voor Java kunnen ontwikkelaars zich concentreren op het implementeren van hun eigen bedrijfslogica voor het beheren van e-mails zonder dat ze op de hoogte hoeven te zijn van formaatspecificaties of netwerkprogrammering.

Aspose.Email voor Java kan Outlook-e-mails maken, e-mails ontleden of berichtformaten zoals MSG, EML, MBOX, PST, OST en MHT converteren vanuit Java-toepassingen. De API kan berichtinhoud, bijlagen, headers en MAPI-eigenschappen manipuleren, evenals de mogelijkheid om e-mails te verzenden en ontvangen via een aantal populaire protocollen. Het biedt ook de mogelijkheid om opslagdocumenten voor berichten te beheren, zoals Personal Opslagbestanden PST en offline Opslagbestanden OST. U kunt e-mails weergeven, e-mails extraheren, berichten toevoegen aan of verwijderen uit opslagbestanden volgens uw toepassingsspecificaties. Java-e-mailbibliotheek maakt het mogelijk om te werken met het Outlook-contactenbestand (VCF).

Geavanceerde API-functies voor e-mailverwerking

Maak en manipuleer berichten via API

Inter-convert berichtformaten met een paar regels code

Koptekst van bericht extraheren

Bijlagen toevoegen, uitpakken en manipuleren

HTML-geformatteerde berichten maken

Bericht maken in conceptmodus (alleen MSG)

Doorblader en lees geneste e-mailbijlagen

Meerdere ontvangers ophalen

Toegang tot MAPI-eigenschappen

Lijst door gebruikers gemaakte aangepaste mappen

Mappad in OLM-bestand ophalen

Ondersteuning voor meerdere verbindingen voor IMAP-back-up- en herstelbewerkingen

Ondersteuning voor meerdere verbindingen voor SMTP-bewerkingen

ICF- en VCF v3.0-bestanden maken

E-mails lezen in oplopende of aflopende volgorde

Sla MapiCalendar op met HTML-lichaamsindeling

In-place archief maken en beheren in Office 365

Maphiërarchie maken in PST met behulp van tekenreeksnotatie

Specificeer aanmaak- en wijzigingsdatums voor ICS

Toegang tot Outlook voor MacOS-gegevensbestand (OLM)

SSL/TLS-codering configureren op e-mailclientinstanties

Contact maken in submap van contacten bij EWS

Maak een uniforme methode voor het ophalen van MAPI-items bij EWS

HTTP-proxy gebruiken voor e-mailclients (SMTP, IMAP, POP3)

Converteer bericht naar verschillende e-mailformaten in Java

De Java-e-mailbibliotheek biedt gebruiksvriendelijke interfaces voor de conversie van ondersteunde berichtbestandsindelingen. Om een conversie uit te voeren, hoeft u alleen maar het bronbestand in het API-objectmodel te laden en de opslagmethode met de vereiste parameters aan te roepen. Het is echt zo simpel!

E-mailen via SMTP, POP3 en IMAP

API maakt het mogelijk om berichten te maken en op te maken, bestanden en afbeeldingen bij te voegen en deze via het SMTP-protocol naar e-mailadressen te verzenden. Een andere mogelijkheid die API biedt, is inloggen op POP3-servers via gebruikersnaam en wachtwoord. Via API's APOP-authenticatiefunctie is het gemakkelijk om het volledige bericht of alleen de headers te krijgen, de grootte van de mailbox en het aantal berichten te bekijken, berichten van de server te verwijderen en nog veel meer. Enkele API-ondersteunde IMAP-protocolfuncties zoals authenticatie, maken, selecteren, verwijderen, opvragen van mappen, ophalen en opslaan van berichten en wijzigen van berichtvlaggen.

Een e-mail verzenden met SMTP - Java

// Initialiseer SmtpClient-object

SmtpClient client = new SmtpClient("smtp.gmail.com", 587, "username", "password");

// Stel beveiligingsopties in voor de server

client.setSecurityOptions(SecurityOptions.Auto);

// Maak een nieuw bericht

MailMessage msg = new MailMessage("This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.", "This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.", "First Message from Java", "Body");

System.out.println("Sending message..");		

// Stuur het bericht nu

client.send(msg);

Beheer van kalenderobjecten

Aspose.Email iCalendar API maakt het mogelijk om Outlook Agenda-objecten in verschillende formaten te creëren, extraheren en opslaan. Het biedt de mogelijkheid om als MSG- of ICS-documenten op te slaan en om vergaderverzoeken op te halen, te verzenden, bij te werken en te annuleren via protocollen voor het verzenden van berichten.

Manage Message Opslagbestanden

Aspose.Email voor Java API maakt het mogelijk om Outlook-opslagformaten te beheren. U kunt PST- en OST-bestanden van schijf of een stream laden, map- en submapinformatie uit het berichtenarchief halen, berichtspecifieke details ophalen zoals onderwerp, afzender, ontvanger en berichten opslaan op schijf of stream.

Naast het ontleden van een bestaande PST, biedt de bibliotheek ook de mogelijkheid om een geheel nieuw PST-bestand te maken en berichten toe te voegen aan elke map ervan.

Maak een geheel nieuwe PST en voeg een bericht toe vanuit een bestand - Java

// maak een instantie van PersonalStorage

PersonalStorage pst = PersonalStorage.create(dir + "archive.pst", 0);

// maak een map in de hoofdmap van PST

pst.getRootFolder().addSubFolder("Inbox");

// bericht toevoegen aan nieuw aangemaakte map

pst.getRootFolder().getSubFolder("Inbox").addMessage(MapiMessage.fromFile(dir + "template.msg"));

Work With Contact Cards

Aspose.Email voor Java maakt het mogelijk om contactkaartbestanden te manipuleren, ook bekend als VCF of VCard, een wereldwijd bestandsformaat om contactkaarten op te slaan en uit te wisselen. Verwerk Outlook-contactkaarten en Thunderbird VCards in Java-apps. Met Aspose.Email voor Java kunt u VCard- of VCF-bestanden in e-mail verzenden, VCF aan uw berichten toevoegen of ze uit e-mails halen. U kunt ook op uw manier VCard-bestanden (VCF) uitwisselen. Met de API kunt u uw contactkaarten bewerken, maken en verwijderen. U kunt eenvoudig ondersteuning voor contactkaarten toevoegen aan uw aanvraag.

Microsoft Office-automatisering – niet nodig

Aspose.Email voor Java is gebouwd met beheerde code waarvoor geen Microsoft Office of Microsoft Outlook op de machine hoeft te zijn geïnstalleerd om met e-mailverwerking te werken. Het is een perfect alternatief voor Microsoft Outlook-automatisering in termen van functies, beveiliging, schaalbaarheid en snelheid.

  
  

Aspose.Email biedt individuele e-mail-API's voor andere populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: