Aspose.Email for .NET

.NET Outlook & Thunderbird E-mailverwerkingsbibliotheek

Creëer, parseer, converteer en manipuleer e-mails en platformonafhankelijke e-mailarchieven

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Email voor .NET is een uitgebreide set e-mailverwerkings-API's die kunnen worden gebruikt om platformonafhankelijke toepassingen te bouwen met de mogelijkheid om e-mail te maken, te manipuleren, te analyseren, te converteren en te verzenden zonder Microsoft Outlook of Office Automation te gebruiken. De API biedt functies voor e-mailmanipulatie, zoals het toevoegen, extraheren of verwijderen van bijlagen van een berichtobject, het aanpassen van berichtkoppen door ontvangers toe te voegen of te verwijderen of het onderwerp te wijzigen en meer.

Aspose.Email voor .NET maakt het voor ontwikkelaars gemakkelijker om te werken met een aantal Microsoft Outlook- en Mozilla Thunderbird-formaten zoals MSG, EML, EMLX, PST, OST, MBOX en MHT en biedt de mogelijkheid om opslagbestanden voor berichten te beheren zoals Persoonlijk Opslagbestanden (PST) en offline Opslagbestanden (OST) en MBOX. Ontwikkelaars kunnen de API gebruiken om e-mails te verzenden en ontvangen via een aantal populaire protocollen zoals POP3, IMAP en SMTP of om verbinding te maken met Microsoft Exchange Server via WebDav en Exchange Web Services om e-mails met bijlagen en lijst te verzenden en te ontvangen of berichten van de server te verwijderen.

Advanced .NET e-mail-API Features

E-mail verzenden met HTML-tekst en bijlagen

Functie voor samenvoegen en bulkmail verzenden

Lijst en download berichten van POP3- en IMAP-mailservers

Lijst, download en verzend berichten via Microsoft Exchange Servers

Taken maken en bijwerken met iCalendar

Berichten laden uit bestand of stream

Berichten opslaan in bestand of stream

Inter-convert berichtformaten

Bericht manipuleren Persoonlijke en offline opslagbestanden

Voeg berichten, contacten, taken, notities, agenda-items en distributielijsten toe aan PST

Haal berichten, contacten en agenda-items uit PST

Genereer gespecificeerde herhalingspatronen volgens iCalendar RFC

Agenda-items manipuleren met de Exchange Web Service (EWS)-client

Ingesloten objecten en bijlagen toevoegen aan e-mails

Tekst en HTML-e-mailtekst opnemen

Afdruk samenvoegen vanuit een sjabloon

iCalendar-compatibele afspraken of vergaderingen verzenden

Aangepaste e-mailheaders maken

Ondersteuning voor HTTP-proxy in e-mailclients, d.w.z. POP3, IMAP en SMTP

Outlook-taak converteren naar MHTML

Enkele uniforme methode voor het ophalen van verschillende soorten Outlook-items

Contact maken in submap met contacten in EWS

Bijlage toevoegen aan terugkerende agenda-afspraken

Lid bijwerken in een PST-distributielijst (DL)

Ondersteuning voor Outlook voor Mac-gegevensbestand OLM

Ondersteuning voor het maken van ICF- en VCF-versie 3.0-bestanden

Mappad in OLM-bestand ophalen

Krijg een lijst met aangepaste mappen die door de gebruiker zijn gemaakt

Ondersteuning voor meerdere verbindingen voor recursieve IMAP- en POP3-bewerkingen

Dynamisch bericht converteren naar meerdere e-mailformaten in .NET

Aspose.Email is een goede keuze als je op zoek bent naar een API om e-mails om te zetten naar verschillende bestandsformaten. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig MSG-bestanden converteren naar EML-, HTML- of MHTML-indelingen of omgekeerd. API heeft interfaces voor alle mogelijke conversieprocessen blootgelegd, terwijl de onderliggende formaatspecificaties worden verborgen, waardoor het voor de ontwikkelaars gemakkelijk wordt om de API in hun applicaties te integreren. Elk van de ondersteunde conversieprocessen is zo eenvoudig als het laden van het bronbestand in het bibliotheekobjectmodel en het aanroepen van de Save-methode met de juiste parameters.

Bericht opslaan in verschillende formaten - C#

// laad het te converteren bestand

using (var message = Aspose.Email.MailMessage.Load(dir + "template.msg"))

{

  // opslaan in verschillende formaten

  message.Save(dir + "output.eml", Aspose.Email.SaveOptions.DefaultEml);

  message.Save(dir + "output.html", Aspose.Email.SaveOptions.DefaultHtml);

  message.Save(dir + "output.mhtml", Aspose.Email.SaveOptions.DefaultMhtml);

}

Agenda-objecten beheren met iCalendar API

Aspose.Email biedt u de mogelijkheid om Outlook Agenda-objecten te maken en op te slaan via de iCalendar API. U kunt niet alleen de agenda-objecten in verschillende formaten uitpakken en ze opslaan als MSG- of ICS-bestanden, maar u kunt ook vergaderverzoeken verzenden, ophalen, bijwerken en annuleren via protocollen voor het verzenden van berichten.

Send and Receive E-mails via SMTP, POP3 and IMAP

Aspose.Email voor .NET stelt u in staat om complexe berichten met bijlagen, HTML-opmaak en afbeeldingen te maken en e-mail te verzenden met behulp van het SMTP-protocol. Hiermee kunt u ook inloggen op de POP3-servers met gebruikersnaam en wachtwoord of APOP-authenticatie om bewerkingen uit te voeren zoals het ontvangen van e-mails, evenals de mailboxgrootte en het aantal berichten bekijken, het volledige bericht of alleen de headers ophalen, berichten van de server verwijderen enzovoort .

API ondersteunt ook IMAP-protocolfuncties, waaronder authenticatie, maken, verwijderen, selecteren, opvragen van mappen, ophalen en opslaan van berichten, wijzigen van berichtvlaggen en basis IMAP-commando's.

Verbinding maken met Microsoft Exchange Server

Aspose.Email voor .NET biedt de mogelijkheid om verbinding te maken met een Microsoft Exchange Server om verschillende bewerkingen uit te voeren. U kunt berichten uit elke map weergeven, berichten downloaden en opslaan in ondersteunde berichtindelingen. E-mails en uitnodigingen voor vergaderingen kunnen ook worden verzonden met behulp van de Exchange Server's WebDav en Exchange Web Services. API ondersteunt ook Unified Messaging-bewerkingen en automatische detectie van Exchange Server-instellingen op basis van de opgegeven referenties.

Volledige oplossing voor herhalingspatroon

Met Aspose.Email voor .NET kunt u eenvoudig en betrouwbaar datums en tijden van optreden berekenen voor zelfs de meest complexe herhalingspatronen. U kunt dynamisch herhalingspatronen produceren en gebruiken in de iCalendar RFC (2445)-indeling. U kunt ervoor kiezen om jaarlijkse, maandelijkse, wekelijkse, dagelijkse, uur-, minuut- en tweede herhalingspatronen te gebruiken en kunt herhalingspatronen in uw Windows-, web- of mobiele applicaties weergeven.

Manage Message Opslagbestanden

E-mailbibliotheek kan Microsoft Outlook PST- en OST-bestanden laden van een streamobject of schijflocatie om de volledige maphiërarchie op te halen en berichtspecifieke details zoals onderwerp, afzender, ontvanger te lezen of berichten met bijlagen uit te pakken.

Lijst met berichten van een PST - C#

// laad PST-bestand

using (var pst = Aspose.Email.Storage.Pst.PersonalStorage.FromFile(dir + "template.pst"))

{

  // lijst PST-mappen

  foreach (var folder in pst.RootFolder.GetSubFolders())

  {

    // lijst berichten in een map

    foreach (var msg in folder.EnumerateMessages())

    {

      var folderInfo = pst.GetParentFolder(msg.EntryId);

      Console.WriteLine(msg.Subject + ":" + folderInfo.DisplayName);

    }

  }

}

Werken met contactkaarten

VCard of VCF is een wereldwijd bestandsformaat om contactkaarten op te slaan en uit te wisselen. Aspose.Email voor .NET maakt het mogelijk om contactkaartbestanden (VCF) binnen .NET-apps te manipuleren. Verwerk Outlook-contactkaarten en Thunderbird VCards. Met Aspose.Email voor .NET kunt u VCard- of VCF-bestanden per e-mail verzenden en VCards aan uw berichten toevoegen. U kunt ook op uw manier VCard-bestanden uitwisselen. Met de API kunt u uw contactkaarten maken, bewerken en verwijderen. U kunt eenvoudig ondersteuning voor contactkaarten toevoegen aan uw aanvraag.

Microsoft Office-automatisering – niet nodig

Aspose.Email voor .NET is gebouwd met beheerde code waarvoor geen Microsoft Office of Microsoft Outlook op de machine hoeft te zijn geïnstalleerd om met e-mailverwerking te werken. Het is een perfect alternatief voor Microsoft Outlook-automatisering voor dynamische manipulatie van berichtbestanden en voor het verzenden en ontvangen van e-mails.

  
  

Aspose.Email biedt individuele e-mail-API's voor andere populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: