Aspose.Email for Python via .NET

Python API voor e-mailverwerking

Creëer, manipuleer of converteer e-mailformaten, waaronder MSG, EML, EMLX & MHT vanuit Python-applicaties.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Email voor Python via .NET is een flexibele maar krachtige API voor e-mailprogrammering, die ontwikkelaars tijd en moeite bespaart bij het maken, manipuleren of converteren van veelgebruikte e-mailberichtindelingen zonder zich zorgen te maken over de complexiteit van de onderliggende indelingsimplementatie.

De Python Email API kan worden gebruikt voor basisfuncties voor e-mailbeheer, zoals het bewerken van berichtinhoud en het manipuleren van bijlagen. Bovendien voert de bibliotheek ook het beheer uit van de berichtenopslagdocumenten, het verzenden en ontvangen van e-mails via verschillende protocollen, waaronder POP3, IMAP en SMTP.

Geavanceerde API-functies voor e-mailverwerking

Conversie en weergave van e-mailbestandsindeling

E-mails met bijlagen verzenden en ontvangen

Berichten downloaden van POP3- en IMAP-mailservers

Taken maken en bijwerken met iCalendar

Berichtopslagbestanden manipuleren

E-mailbijlagen en gekoppelde bronnen manipuleren

iCalendar-compatibele afspraken of vergaderingen verzenden

Ondersteuning voor SSL en TLS

Ondersteuning voor TNEF-bijlagen

Dynamisch berichtenbestanden converteren

Aspose.Email voor Python via .NET is een goede keuze als u op zoek bent naar een API om e-mailbestanden onderling te converteren. Het biedt gebruiksvriendelijke interfaces voor het conversieproces terwijl alle lelijke details van de onderliggende formaatspecificatie worden verborgen. Het enige dat u hoeft te doen, is het bronbestand in het objectmodel Aspose.Email te laden en de methode Save met de juiste parameters aan te roepen. Het is echt zo simpel!

Converteer MSG naar verschillende formaten - Python

msg= MailMessage.load(dir + "msgtemplate.msg")

# convert MSG to EML, HTML and MHTML formats

msg.save("emloutput.eml", SaveOptions.default_eml)

msg.save("htmloutput.html", SaveOptions.default_html)

msg.save("mhtoutput.mhtml", SaveOptions.default_mhtml)

Uitgebreide ondersteuning voor afspraak ICS-formaat

Aspose.Email voor Python via .NET kan worden gebruikt om afspraken te maken en op te slaan in ICS-indeling. De Python-e-mailbibliotheek maakt het ook mogelijk om afspraken uit ICS-bestanden te laden, afspraakgebeurtenissen te lezen of te schrijven, een afspraak als concept te maken en de deelnemersstatus van de afspraakdeelnemers in te stellen

Produceer en consumeer recidieven met iCalendar API

Aspose.Email voor Python via .NET biedt de functionaliteit om Outlook-agenda-objecten te genereren en op te slaan in MSG- en ICS-indeling. U kunt niet alleen iCalendar-objecten maken en opslaan, maar ook vergaderverzoeken ophalen, bijwerken, verzenden en annuleren. Bovendien is het met behulp van het intuïtieve objectmodel eenvoudig om dynamisch herhalingspatronen in iCalendar RFC 2445-formaat te produceren en te consumeren.

Verzenden en ontvangen E-mails via SMTP, POP3 and IMAP Mail Servers

Met Aspose.Email voor Python via .NET API kunt u e-mails maken, verzenden en ontvangen met behulp van SMTP-, POP3- en IMAP-protocollen. Hiermee kunt u inloggen op POP3-servers met gebruikersnaam en wachtwoord of APOP-authenticatie om e-mailbewerkingen uit te voeren zoals: de grootte van de mailbox en het aantal berichten bekijken, het volledige bericht of de koptekst ophalen, berichten van de server verwijderen en basis POP3-commando's.

Aspose.Email voor Python via .NET ondersteunt ook het IMAP-protocol, inclusief de opdrachten en authenticatie, aanmaken, verwijderen, selecteren, opvragen van mappen, ophalen, verwijderen, opslaan van berichten en het manipuleren van berichtvlaggen.

PST-, OST- en MBOX-bestanden maken of manipuleren

Met Aspose.Email voor Python via .NET kunt u Outlook-opslagbestanden zoals PST en OST beheren. U kunt een aantal bewerkingen uitvoeren op bestaande opslagbestanden en nieuwe PST-bestanden maken. Mogelijke bewerkingen zijn onder meer mappenlijst, berichtenlijst, berichtenextractie en contacten in MSG-formaat.

Naast Outlook-opslagbestanden ondersteunt Aspose.Email voor Python via .NET ook de Mbox-bestandsindeling. U kunt Aspose.Email voor Python via .NET gebruiken om bestaande Mbox-bestanden te laden en berichtinformatie te extraheren.

Berichten uit Mbox extraheren - Python

reader = MboxrdStorageReader(dir + "template.mbox", False)

eml = reader.read_next_message()

# Lees alle berichten in een lus

while (eml is not None):

  # toon berichtonderwerp

  print("Subject: " + eml.subject)

  # save message in EML and MSG formats

  eml.save("output.eml", aspose.email.SaveOptions.default_eml)

  eml.save("output.msg", aspose.email.SaveOptions.default_msg_unicode)

  # ontvang het volgende bericht

  eml = reader.read_next_message();

reader.dispose();
  
  

Aspose.Email biedt individuele e-mail-API's voor andere populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: